Jump to content

Помозимо нашем брату у Христу Дејану Рајковићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

И молим вас, ако можете, ако им нешто од овога носите, понесите бар једну играчку за клинце :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 166
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 17 минута, АлександраВ рече

Учитеља Милоша Јанковића 8

kojim prevozom se moze stici tamo...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, JESSY рече

kojim prevozom se moze stici tamo...?

Не знам, ево и ја се комбинујем, око 8 ћу отићи, само да видим где ћу Милицу, ако хоћеш можемо да се нађемо негде па да одемо заједно

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

да одемо заједно

ja danas nikako ne mogu...

gledala sam na mapi...to je negde izmedju bulevara i gradske bolnice....prema cvetkovoj pijaci...znaci ili tramvaj ili trola i autobus...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, АлександраВ рече

Не знам, ево и ја се комбинујем, око 8 ћу отићи, само да видим где ћу Милицу, ако хоћеш можемо да се нађемо негде па да одемо заједно

Ako neko ide večeras i prolazi kroz centar, mogu da donesem na zborno mesto jednu kesu igračaka i bojica i jednu kesu odeće za decu, ovo ostalo nemamo.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Ako neko ide večeras i prolazi kroz centar

Хоћу, наћи ћемо се, само да видим у које време и где, јавићу ти :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Хоћу, наћи ћемо се, само да видим у које време и где, јавићу ти :)

Ponudila bih ti da ti mi pričuvamo Milicu, ali sva deca mi imaju neki gadan virus koji ne preporučujem.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Ponudila bih ti da ti mi pričuvamo Milicu, ali sva deca mi imaju neki gadan virus koji ne preporučujem.

Хвала :)  сада смо цимнули бабу...

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, АлександраВ рече

Сада сам се чула са Дејаном и Нином, оно што хитно треба су јастуци, постељина, ћебад, пешкири, судови (чаше, тањири, есцајг, а ја да додам и храна), хигијена, немају ништа! Само да се јавите Дејану да бисте знали да су код куће, најбоље предвече, сада јурцају. Адреса је Учитеља Милоша Јанковића 8, стан 1, 11050 Београд (Звездара)

:navijanje: Хвала Богу сада знамо адресу, за остало ћемо се снаћи...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, АлександраВ рече

Људи, ДИВНИ СТЕ!!!! :sunce:

Одзив је феноменалан! Стижу парице, са свих страна :navijanje:

За 15 минута Дејан гледа стан. Уз Божију помоћ данас ће се сместити. У два сата, молитвом уз Рајковиће.

За све остало, чим се Дејан јави, све ћемо знати.

ХВАЛА!!!!!

:sunce:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Hvala Bogu da se sve brzo resava... Nadam se da ce deca ovo zapamtiti kao veliku i neobicnu avanturu a ne kao nedacu, otprilike kao sto mnogi moji vrsnjaci pamte bombardovanje. A sigurna sam da drugacije i ne moze da bude, uz ovoliko pozitive.

Подели на овим сајтовима

Повод није леп, али је лепо кад су људи спремни да помогну у најтежим ситуацијама.:sunce:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре! Велики је Бог!!!
Уселили смо се у нови стан, не стижем да одговорим на све поруке, да се захвалим свима који су нам већ нешто послали, али ћу то сигурно учинити. Прошло је тек три дана од пожара, нисам спавао укупно 6 сати. На жешћем стендбају сам сад али ми је срце радосно и мирно. Стрпите се само мало да дођем себи. Свима ћу лично да се захвалим и разговарам... Хвала вам што постојите и волим вас!!! Христос посреди нас!!!!!

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, aстрофизичaр рече

Браћо и сестре! Велики је

Dejane, poslacu ti sada privatnu poruku...

sa podacima o uplati...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...