АлександраВ Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 И молим вас, ако можете, ако им нешто од овога носите, понесите бар једну играчку за клинце БанеЛ, PredragVId, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 17 минута, АлександраВ рече Учитеља Милоша Јанковића 8 kojim prevozom se moze stici tamo...? БанеЛ, АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 Управо сада, JESSY рече kojim prevozom se moze stici tamo...? Не знам, ево и ја се комбинујем, око 8 ћу отићи, само да видим где ћу Милицу, ако хоћеш можемо да се нађемо негде па да одемо заједно БанеЛ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 Управо сада, АлександраВ рече да одемо заједно ja danas nikako ne mogu... gledala sam na mapi...to je negde izmedju bulevara i gradske bolnice....prema cvetkovoj pijaci...znaci ili tramvaj ili trola i autobus... АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 видећу,.. не познајем ја Звездару уопште PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 18 минута, АлександраВ рече Не знам, ево и ја се комбинујем, око 8 ћу отићи, само да видим где ћу Милицу, ако хоћеш можемо да се нађемо негде па да одемо заједно Ako neko ide večeras i prolazi kroz centar, mogu da donesem na zborno mesto jednu kesu igračaka i bojica i jednu kesu odeće za decu, ovo ostalo nemamo. АлександраВ, JESSY, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 1 минут, Paradoksologija рече Ako neko ide večeras i prolazi kroz centar Хоћу, наћи ћемо се, само да видим у које време и где, јавићу ти JESSY, Paradoksologija, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 Управо сада, АлександраВ рече Хоћу, наћи ћемо се, само да видим у које време и где, јавићу ти Ponudila bih ti da ti mi pričuvamo Milicu, ali sva deca mi imaju neki gadan virus koji ne preporučujem. александар живаљев, PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 Управо сада, Paradoksologija рече Ponudila bih ti da ti mi pričuvamo Milicu, ali sva deca mi imaju neki gadan virus koji ne preporučujem. Хвала сада смо цимнули бабу... Paradoksologija, PredragVId and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 53 минута, АлександраВ рече Сада сам се чула са Дејаном и Нином, оно што хитно треба су јастуци, постељина, ћебад, пешкири, судови (чаше, тањири, есцајг, а ја да додам и храна), хигијена, немају ништа! Само да се јавите Дејану да бисте знали да су код куће, најбоље предвече, сада јурцају. Адреса је Учитеља Милоша Јанковића 8, стан 1, 11050 Београд (Звездара) Хвала Богу сада знамо адресу, за остало ћемо се снаћи... Bokisha, Олимп, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 3 часа, АлександраВ рече Људи, ДИВНИ СТЕ!!!! Одзив је феноменалан! Стижу парице, са свих страна За 15 минута Дејан гледа стан. Уз Божију помоћ данас ће се сместити. У два сата, молитвом уз Рајковиће. За све остало, чим се Дејан јави, све ћемо знати. ХВАЛА!!!!! АлександраВ, Ненад Р., PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 Hvala Bogu da se sve brzo resava... Nadam se da ce deca ovo zapamtiti kao veliku i neobicnu avanturu a ne kao nedacu, otprilike kao sto mnogi moji vrsnjaci pamte bombardovanje. A sigurna sam da drugacije i ne moze da bude, uz ovoliko pozitive. Рапсоди, ivanaika, александар живаљев and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 Повод није леп, али је лепо кад су људи спремни да помогну у најтежим ситуацијама. александар живаљев, "Tamo daleko", АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 Браћо и сестре! Велики је Бог!!! Уселили смо се у нови стан, не стижем да одговорим на све поруке, да се захвалим свима који су нам већ нешто послали, али ћу то сигурно учинити. Прошло је тек три дана од пожара, нисам спавао укупно 6 сати. На жешћем стендбају сам сад али ми је срце радосно и мирно. Стрпите се само мало да дођем себи. Свима ћу лично да се захвалим и разговарам... Хвала вам што постојите и волим вас!!! Христос посреди нас!!!!! Милан Ракић, Рапсоди, GeniusAtWork and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 10 минута, aстрофизичaр рече Браћо и сестре! Велики је Dejane, poslacu ti sada privatnu poruku... sa podacima o uplati... PredragVId, aстрофизичaр and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука