Milan Nikolic Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 On 17. 12. 2016. at 21:36, Natasa. рече Ok, onda nećemo više da kukamo država duradi nešto nego crkva duradi nešto. Nema više Vučiću odreaguj, već Vladiko odreaguj . Expand Па да, треба рећи, Владико, да ли је ово нормално што си допустио? Не прича Владика ништа као да нема ни људи ни заједнице. Али да не грешим душу, владике се понекад диче умешношћу о глобалним комбинацијама што је далеко од њих - јер је Црква, заправо, раситњена до једва регионалних каректеристика. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2016 On 17. 12. 2016. at 18:34, Н И Н Е рече Хохштаплераја има у свим странкама. Не знам како мислиш да наметнеш ту вољу. Expand Imam plan za preporod drzave u 3 laka koraka. Prvi je, svakako, da glasas za mene! ^____^ Mилена КШ and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Da se vratimo na temu / da ne mesamo sad crkvu. Natasa,Avocado i Genius shvataju o cemu pricam, ocigledno. Porazavajuce je bilo kad sam shvatila da se nas polozaj ustvari nikada nece promeniti, jer mi u stvari trebamo drzavi upravo ovakvi - boks vrece za nezadovoljni narod. Ne funkcionise sistem uopste ! Policija, mi,zdravstvene ustanove - loptica se samo prebacuje iz jednog dvorista u drugo. Ali lakse je da nezadovoljni ljudi dodju kod nas pa istresaju svoj bes, nego da idu i preplavljuju hodnike Ministarstava i Vlade. Mi smo glineni golubovi i to je ono sto boli - NIKADA nece biti bolje ! Gospodin koji mi je rekao da cutim i trpim - neka dodje i neka radi ovaj posao,od srca mu zelim. Posle da ga pitam par stvari,o poslu a mozemo se dotaci i teme kucnog vaspitanja. Necu da cutim, NECU, sad cu na sva usta vikati, jer ne dam vise da niko sere po meni ! GeniusAtWork, -Владимир-, Danijela and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Socijalni radnik je daleko najteži posao u ovim banana drzavama. Ja to nazivam "horor posao", pogotovo jer ovi iz Vlade i Ministarstava obicno svaljuju svu krivicu na Socijalne radnike. GeniusAtWork, ВИЛМА and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 On 17. 12. 2016. at 19:35, Natasa. рече Koliko radnog iskustva imaš u državnim institucijama? Expand Нисам радио у државним институцијама. On 18. 12. 2016. at 7:39, ВИЛМА рече Gospodin koji mi je rekao da cutim i trpim - neka dodje i neka radi ovaj posao,od srca mu zelim. Posle da ga pitam par stvari,o poslu a mozemo se dotaci i teme kucnog vaspitanja. Necu da cutim, NECU, sad cu na sva usta vikati, jer ne dam vise da niko sere po meni ! Expand Стицајем околности радио сам твој посао али на своју руку, без да ме плаћа држава. Ако ћеш да кукаш кукај. Можда ти и дигну споменик што радиш свој посао. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Kako to mislis radio si moj posao "na svoju ruku" ? Jesi li ti skolovani socijalni radnik ? Gde se to radi socijalni rad "na svoju ruku" ? Ako mislis na rad u nekoj NGO, to uopste necu ni komentarisati, to bi bilo mesanje baba i zaba. Cekam da mi odgovoris da li si skolovani socijalni radnik i gde si radio, pa da nastavimo razgovor argumentovano. I ne zelim spomenik, ali zelim da mogu dostojanstveno i normalno da radim svoj posao. Ako je to kukanje, onda DA, KUKAM da mi drzava dozvoli da normalno radim posao za koji sam se skolovala. Ayla , GeniusAtWork and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 On 18. 12. 2016. at 9:07, Н И Н Е рече Нисам радио у државним институцијама. Стицајем околности радио сам твој посао али на своју руку, без да ме плаћа држава. Ако ћеш да кукаш кукај. Можда ти и дигну споменик што радиш свој посао. Expand Ako nisi imao posao u državnoj instituciji onda nemaš baš previše prava da soliš pamet. Znači da si radio dobrovoljno; nisi od toga plaćao račune, hranio decu i zavisio od tog posla, mogao si da odeš kad si hteo. I ne treba niko nikome da diže spomenik, ali to što oni trpe je maltretiranje. Sam posao je težak, još ih sistem sapliće, svaka budala sa ulice im dolazi i istresa se plus što ih javno mnjenje pljuje. GeniusAtWork, Н И Н Е and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука