Милан Ракић Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 57 минута, Zoran Đurović рече Сад ће да ти одговори, што си нестрпљив? Као да радиш за Насу и масоне! Неће. Захвалили смо јој/му се на интересовању за наш портал. Часне намере није било и није наравно имале везе са "равном Земљом" Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 24 минута, Ayla рече Kad već to znaš, imaš li informacju koja linija vodi direktno do njega? Avion, bus...ne biram. Unaprijed hvala, i Bog ti zdravlje dao, živjela sam u neznanju. Заборавих синоћ да линкујем. НОРАД је уживо пратио путању, а тако смо и ми могли... У реланом времену се могло посматрати докле је Деда Мраз стигао... http://www.noradsanta.org/ ivanaika, Ayla , Pisum and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Ja za sve saznam sjutradan ivanaika, Zoran Đurović and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 2 часа, Милан Ракић рече Па тзато што сам нпр. читав радни век провео у РВ као пилот и не мало пута се уверио у закривљеност земљ нпр. Znači i ti radiš za Laminate pa prikrivaš istinu? Јанко, Zoran Đurović, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 2 минута, Avocado рече Znači i ti radiš za Laminate pa prikrivaš istinu? Па да. Ал` то је само једна апанажа. Тј., један део. Иначе, средства пристижу и од прикривања истине за кемтрејлсе. Ту је најслађи динар. Мсм, долар Pisum, Augustinus, Zoran Đurović and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pisum Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 5 часа, RahelaKoen рече Питање закривљености хоризонта који не постоји а мора да буде ако је земља округла Onda sam ja 30 godina vodio pogrešnu navigaciju i još sam u matrixu Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pisum Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 4 часа, Zoran Đurović рече Па не може да се полети ван куполе (фирмамента, небеског свода), скрцао би ти се летећи брод Zahebat taj ČeleMdžer Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 5 минута, Pisum рече Onda sam ja 30 godina vodio pogrešnu navigaciju i još sam u matrixu Navigacija je dobra samo je oblik lažni.Ti si indoktriniran od strane vladara iz senke i još hoćeš da nevine mlade duše zavodiš sa tim NASA faslifikatima urađenim preko satanističkih objektiva koji zakrivljuju našu ravnu ploču kako ju je i sami Bog opisao u Pismu. Zoran Đurović and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pisum Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 4 часа, Zoran Đurović рече као многи бродови око Бермуда су једноставно склизнули, па тако никога нема да нам јави... Sunce ti kalaisano skližnjavao sam ties godina i nikako da skliznem Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pisum Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 6 минута, Kratos рече Ti si indoktriniran od strane vladara iz senke... Molim lepo, nisu iz senke. Čvare se na suncu. пре 7 минута, Kratos рече još hoćeš da nevine mlade duše zavodiš OĆUUUUUUUUUUU više puta za redom Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 И ја набасао на ђака... Гимназија, језичко одељење, не воли физику и математику. Али јутјуб што гледа - за то је експерт, мислим да проналази глупости и верује им ... Опасан облик информатичке наркоманије. ИМА ЛИ ТЕ КАРТЕ РАВНЕ ЗЕМЉЕ? Невероватно, ништа годишња доба, ништа пловљење бродовима, ништа сателити, само понављају исто као јеховини сведоци ... Ај да пустимо помрачење сунца, како објашњавају сателитски програм? Како се сателити не испрже на Сунцу и Месецу? И онај весели Баумгартнер кад је скакао уживо, и то је режија??? А пилоти авиона за међуконтиненталне летове масони - ваде карту равне земље и по њој лете... Да не кажем како је сваки пилот модерног авиона типа Су-35 обавезан да не пријављује како изгледа земља са 15-16000 м. висине, јер се одатле перфектно види шта је криво а шта право... Pisum, Zoran Đurović, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 П.С. Има ли ко од вас у Београду да ове људе одведе до опсерваторије на Звездари, да вирну у Месец. Милане, ако нећеду, плиз да им даш најјачи двоглед да га упере у пун Месец. И нека га прво расклопе да се увере да нема малих зелених унутра који подмећу слике... Милан Ракић, Иван ♪♫, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 34 минута, Јанко рече П.С. Има ли ко од вас у Београду да ове људе одведе до опсерваторије на Звездари, да вирну у Месец. Милане, ако нећеду, плиз да им даш најјачи двоглед да га упере у пун Месец. И нека га прво расклопе да се увере да нема малих зелених унутра који подмећу слике... Ја сам те људе "упознао" на интеренету. Не познајем никога "уживо" са оваквим ставовима заиста. А и сумњам, да када би неко и покушао да објасни "мрка капа" би била, јер колико сам скапирао, они тешко или никако (секташки менталитет) "желе" да саслушају другу страну. Нешто слично као и Аполо мисије и освајање свемира. Чак и са већим процентом него ово. Ето и код нас на Форуму. Кад боље размислим, те погледам резултате оне анкете наше форумске "Да ли верујете да су људи крочили на Земљин природни сателит", међу њима има и људи које познајем.... Zoran Đurović, Јанко and Pisum је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 19 минута, Милан Ракић рече Нешто слично као и Аполо мисије и освајање свемира. Чак и са већим процентом него ово. Ето и код нас на Форуму. Кад боље размислим, те погледам резултате оне анкете наше форумске "Да ли верујете да су људи крочили на Земљин природни сателит", међу њима има и људи које познајем.... Овде се сад покушавају помешати бабе и жабе. Неко у исти кош сврстава негирање или неповерење у ТЕ, штетност вакцина, непоузданост ГМО... па и слетање на Месец. То није исто и не може се поредити са веровањем у равну нам Земљу. Zoran Đurović and Јанко је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 10 часа, Avocado рече Znači i ti radiš za Laminate pa prikrivaš istinu? Ајд да ми кажеш ко су ти ламинати, па и да против те јереси напишем текс Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука