Jump to content

Крај једне лепе идеје или о свачему и ничему... "Поуке" престају да постоје!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам верујућа, али сам прави атеиста када је у питању новац...и тако док не видим уплату, ја не верујем....

Бог ће признати пола, јер објавих јавно....:D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 199
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 24. 11. 2016. at 13:33, Рапсоди рече

org.JPG

Ја сам верујућа, али сам прави атеиста када је у питању новац...и тако док не видим уплату, ја не верујем....

Expand  

Eto, sad znamo i adresu :D

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 12:04, 3006 рече

треба искористити ту енергију и направити нешто. Транспарентно или не, овако или онако, али штета би било не ући у талас.

Е сад, ако је већина од овога празна прича, а када дође до давања нигде никога, џаба сте кречили...

Expand  

Слажем се, хајде админи искористите нас :)))

Ко мене познаје, тај зна да ћу да, ако морам, и да допузим до поште и да уплатим тај сигуран редовномесечни кеш,... тврдоглаво магаре, то кад се упре, Боже сачувај :smeh1:

тако да... Хајмо, играмо на сигурицу, идееемо girl_smiley

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 13:39, Фрида рече

Eto, sad znamo i adresu :D

Expand  

Е не знате, то је алтернативна...  уплаћено у Београду :D

Мало рекламирам Сокобањски туризам....па дођите...:D  

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 13:41, Рапсоди рече

Е не знате, то је алтернативна...  уплаћено у Београду :D

Мало рекламирам Сокобањски туризам....па дођите...:D  

Expand  

Alternativno znamo gde da te nadjemo, a onda....pa,bar solja toplog caja ;)

Подели на овим сајтовима

Чланови, пријатељи, ближа и даљна родбино,

сви ви, који можете и желите да будете редовни донори сајта, јавите ми се на пп.

Хвала

П.С. плакете добијате на петнаестогодишњицу рада сајта 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 13:33, Рапсоди рече

Expand  

Rapsodi! Pobogu! Nikad ne stavljaj i ime, i licni potpis i sliku zajedno (sliku si stavljala na drugim temama), i to na internetu, i to na forumu!!! Za svoje dobro ukloni tu sliku, ili ako ne mozes zamoli nekoga iz urednistva.

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 15:07, Снежана рече

сви ви, који можете и желите да будете редовни донори сајта, јавите ми се на пп.

Хвала

П.С. плакете добијате на петнаестогодишњицу рада сајта 

Expand  

Јел` морамо ми на пп из оног списка?

Него, хајд` па кад вам се јаве за редовне уплате сви који хоће - баците и ви овде тај списак како сам објаснио и крајњу цифру. Може?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 15:31, Иван ♪♫ рече

Rapsodi! Pobogu! Nikad ne stavljaj i ime, i licni potpis i sliku zajedno (sliku si stavljala na drugim temama), i to na internetu, i to na forumu!!! Za svoje dobro ukloni tu sliku, ili ako ne mozes zamoli nekoga iz urednistva.

Expand  

Cini mi se da su admini reagovali,ne vidim vise Rapsinu uplatnicu nigde,sem u mojoj objavi gde sam je citirala. Molim da se obrise i to,da zastitimo Rapsu ;) 

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 16:08, Фрида рече

Cini mi se da su admini reagovali,ne vidim vise Rapsinu uplatnicu nigde,sem u mojoj objavi gde sam je citirala. Molim da se obrise i to,da zastitimo Rapsu ;) 

Expand  

А у сестро набићу себи комплекс многоважности, још и гарду форумску да оснујемо да поједине чува. 

Буде ли ми фалила и длака са главе оптужићу прво Клаудића ....12:smeha:

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 8:05, АлександраВ рече

Ајмо, мора да нас има још којима је стало да овај гигант траје. Било би добро да свако од нас ко се пријавио, макар са сто динара, људи, није важно, да будемо сигурни уплатиоци, да људи у админ. могу да рачунају да неће имати тај проблем и да усмере снаге на друге проблеме, било би добро да јавите админ. који је износ у питању, да знају на колико могу месечно да рачунају... а админ. да јави да ли смо стигли до неког износа који ће значити некакву сигурност... Идемо :)

Expand  
  On 24. 11. 2016. at 15:07, Снежана рече

Хвала

Expand  

Само да не изгубимо главну нит теме ;) :dobro:

Подели на овим сајтовима

Проста ствар. Погурајте ове са подфорума да се пожене и поудају и они ће да вас више часте. Решен проблем! :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ne dolazi u obzir! Ne znam kako trenutno ali ... ne dolazi u obzir! Evo skromne ideje; jednom cirkularnom poštom svima dati sledeći predlog: sajt ima preko 18000 članova ... svako mesečno da uplati po deset dinara i eto novca, ne samo za održavanje već za obogaćenje pa čak i za neko radno mesto a ne samo za volontiranje! Čak da pola od ljudi uplati po principu par/nepar opet predovoljno za očuvanje ovog sajta kojeg uloga ne može ni da se valjano opiše; a da ne govorim za štete koje mogu nastati bez njega! 

Prema tome ... mora postojati neki oblik obaveze (ili parohijala) koji je smešno mali pojedinačno ali dovoljan da očuvamo ovo blago! Prvi potpisujem tu OBAVEZU i odoh na poštu svakog 20-og u mesecu (ili kojeg već kažete) :) Ne vidim razloga da to ne bude i uslov boravka na sajtu s obzirom da se na broj članova radi o tragično maloj sumi... od svega deset euro centi, čak ni toliko!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Od tog cirkularnom mejla nema nista, ako neko sam ne shvati da bez njegovih 100-500 dinara nema sajta.

Ne nadajte se u vrh Crkve da ce nesto dati, njih jednostavno ne zanima ovo... pre ce uloziti u mrtve projekte (tipa razne radio stanice sa po 20 slusalaca dnevno) nego u jedan ovako ozbiljan projekat...

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2016. at 16:52, R2D2 рече

Ne nadajte se u vrh Crkve da ce nesto dati, njih jednostavno ne zanima ovo... pre ce uloziti u mrtve projekte (tipa razne radio stanice sa po 20 slusalaca dnevno) nego u jedan ovako ozbiljan projekat...

Expand  

Mislim ipak da ideja o kontaktiranju svakog člana uz objašnjenje može, ako da Bog, doneti ploda! Naprosto da se svako izjasni da li mu teško pada da mesečno izdvoji deset dinara i da prošeta do pošte?! To može alternativno da bude i nešto kao godišnja uplata od sto dinara od svih članova, što su već ozbiljnije pare za mnogo toga dobrog ...i da se sajt očuva i da se zaposli (ili honorariše) dva tri stručnjaka?! Lepo je volontirati ali ne živi se samo o duhovnom hlebu već i o zemaljskom! :) Razmotrite ovaj predlog, možda tu ima nešto? :) Evo, što se mene tiče samo mi kažite do kad najkasnije da uplatim minimum deset dinara (ako je ideja da se angažuje svih 18000 članova ... i odmah šaljem sa telefona iz moje telenorbanke :) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...