Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 2 минута, Срђан Шијакињић рече Само да као што кажеш верујемо, јер немамо алтернативу. И наравно да чекамо, да бисмо од Њега чули зашто је морало са оволико патње... Tako je, samo što eto sada možemo i malo da pričamo i o tome koji će nam odgovori biti prihvatljivi Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 2 часа, Иван ♪♫ рече A zamisli da jeste. Da je sve uredio tako da niko ne može da skrene nimalo. Tu onda ne bi bilo slobode. Onda bi se opet pobunio kako svet nije dovoljno savršen. И овако је дискутабилно колико можемо да скрећемо... Не знам, боље да се не буним више, сазнаћу ваљда ионако све на крају. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече И овако је дискутабилно колико можемо да скрећемо. Pa djavdjavu ide dobro to skretanje. Dakle možemo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 1 hour ago, Vladan3 рече Колико знамо апостол Павле није био жењен и био је младић када је након преобраћења одмах проповедао по синагогама. А био је ученик једног од најпознатијих рабина у историји... Dobro,to si u pravu. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 5 минута, Срђан Шијакињић рече Не знам, боље да се не буним више, сазнаћу ваљда ионако све на крају. Дон'т квит, буди Јов. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 11 минута, Срђан Шијакињић рече Слажем се са свим, осим да је човек крив за све, јер није. Нисам крив што постоји канцер, нити си крив ти нити било ко, нисмо криви што псотоји беснило, што постоје замљотреси и вулкани, нико није крив за то. Свака друга тврдња је само релативизовање... Бог је допустио такав свет, створио је свет у коме постоје такве ствари. И шта ми можемо сада... Само да као што кажеш верујемо, јер немамо алтернативу. И наравно да чекамо, да бисмо од Њега чули зашто је морало са оволико патње... Sve je po dopuštenju Božijem i ništa ne može da postoji mimo Božije volje.Ali je ipak za hrišćane samo ogledalo,odraz neke istine ne i njena punoća koja će se ostvariti u eshatološkoj realnosti. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 1 минут, Kratos рече Sve je po dopuštenju Božijem i ništa ne može da postoji mimo Božije volje.Ali je ipak za hrišćane samo ogledalo,odraz neke istine ne i njena punoća koja će se ostvariti u eshatološkoj realnosti. Ima jedna stvar, gde patnja i muka, zemljotresi i kanceri, bol, laž, i sve ostalo kratkotrajnog i ništavnog karaktera gubi smisao. A to je onaj Hrišćanski opit, dakle ne puko filosofiranje, nego životni opit prebivanja u dobrome, prebivanja u ljubavi, prebivanja u smislu, prebivanja u gradjunju odnosa a ne rušenju, prebivanja u zajednici.... Neki svetitelji su već sada i ovde osetili jednu vrstu te eshatološke stvarnosti, dakle ona jeste negde data već sada i ovde bez svoje punoće naravno ali data da se oseti, da te prožima, da vera nije samo puko umovanje, već da je vera i srčana i umna i ispunjena dušom a to je nemoguće ako i fizički ne osećaš taj predukus Carstva. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече i fizički ne osećaš taj predukus Carstva. O tome i pričam,predukus ne i ukus,ne punoća oboženja kada ćemo biti kao Hristos,Bogočovečanska bića. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 17 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече zemljotresi Bolje da ne reknem, sta je sv.Jovan Zlatoust zborio i filosofirao o zemljotresima . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Мислио сам на Бокија са дебате. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Управо сада, Milan Nikolic рече Мислио сам на Бокија са дебате. Nema veze, na isto mu dodje. Ronald and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 20 часа, Џуманџи рече Хвала, Woody. Који су твоји утисци, шта велиш? Utisci su: -video zakljucan za javnost, izgleda da je ovo bio neki entuzijasta iz publike, pa se pitam da li je snimanje organizvoano i ako jeste kad ce da se pojavi, a ako nije, sto, bre, tako? -video se vrteo u pozadini dok sam radio, nisam mogao da zderem kokice, pa nisam bas najbolje ispratio -bina na kojoj su sedeli je okovidno iluminatska, eno na Politici sa Danijelinog linka slike: -kad ovoliki ljudi sede po salama, ko u ovoj zemlji nesto konkretno proizvodi, aman? Ћириличар, RYLAH and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 15 минута, drvce рече -bina na kojoj su sedeli je okovidno iluminatska, eno na Politici sa Danijelinog linka slike: Јао, она женска што је седела поред мене је новинарка! А ја је још љутито одмерила што је заузела 2 места са брдом ствари. Са'ћу пробам аплоуд. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Управо сада, Џуманџи рече Јао, она женска што је седела поред мене је новинарка! А ја је још љутито одмерила што је заузела 2 места са брдом ствари. Са'ћу пробам аплоуд. Gusila si slobodu novinarstva u Republici Srbiji? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 4 минута, Џуманџи рече Дакле, Јелена Чалија и ја, углови сликâ се поклапају. Ne znam sta se poklapa, iz ovog ugla gledano, ovaj narod ce da se strmoglavi ko na rolerkosteru. Mada im mimika ne prati dinamiku zbivanja. Ili jos gore - prati?! Ronald је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука