Џуманџи Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 44 минута, drvce рече Хвала, Woody. Који су твоји утисци, шта велиш? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Никако да преслушам све, стигао сам до средине другог дела. Добра је дебата, мени је Бојан јако симпатичан и искрен, има своје ставове али воли и да чује друге. О.Вукашин, у једну руку, мора да ради то што ради, а главно је што има доброту, према свима, са жељом да ако једном буде истина оно што сам прича, будемо сви заједно у том Царству. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 3 часа, Иван ♪♫ рече Pitaj o. Savu, ima tema: https://pouke.org/forum/topic/28745-питајте-о-саву-јањића-игумана-манастира-дечани/ O. Sava daje opširne i detaljne odgovore. Dobro, hvala. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Da li smo mi odgovorni zbog zla u svetu? Jesmo. Da li smo morali prihvatiti zlo kao nešto svoje? Nismo Kada sam pročitao sve šta si ovde napisao videh da si dao pogrešne odgovore. Iz tvog pisanja sledi: Da li smo mi odgovorni zbog zla u svetu? Jok brate (ono postoji zbog procesa oboženja) Da li smo morali prihvatiti zlo kao nešto svoje? Morali smo (zbog procesa oboženja). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 37 минута, VaSa110 рече Kada sam pročitao sve šta si ovde napisao videh da si dao pogrešne odgovore. Iz tvog pisanja sledi: Da li smo mi odgovorni zbog zla u svetu? Jok brate (ono postoji zbog procesa oboženja) Da li smo morali prihvatiti zlo kao nešto svoje? Morali smo (zbog procesa oboženja). Ti si dao pogrešne odgovore. Zlo ne postoji zbog procesa oboženja ali čovek je bio podložan i upozoren na zlo koje mu se može učiniti kao nešto čime bi on mogao vladati poznavati, no ipak zlo nije nužda nije moranje, zlo ne moraš prihvatiti. Da li smo mi morali prihvatiti zlo? Nismo morali, tu smo nažalost pogrešili. Ponavljam, i bez učinjenog greha ili sa učinjenim grehom cilj je na kraju ipak Oboženje, samo što bi to bez zla (greha) bila jedna rajska priča, koju smo nažalost izgubili a na koju smo već sada i ovde pozvani u nekom njenom domenu... blaženstvo,svetost,prebivanje u dobrom za svog zemnog života. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ponavljam, i bez učinjenog greha ili sa učinjenim grehom cilj je na kraju ipak Oboženje, samo što bi to bez zla (greha) bila jedna rajska priča, koju smo nažalost izgubili a na koju smo već sada i ovde pozvani u nekom njenom domenu... blaženstvo,svetost,prebivanje u dobrom za svog zemnog život Kažeš "ponavljam", znači nisam pažljivo čitao ili sam propustio neki deo u čitanju. Nego stalno "mi" pa "mi". Koji to "mi"? Ja sigurno nisam pitan, ne znam za druge. Adam i Eva su znači umesto rajske priče izabrali muke . Pa jesu li bili umobolni, debili šta li? Pa još na to osudili celu ljudsku rasu!!!!! Ili su moji odgovori ipak tačni. Prosto nisu imali slobodnu volju (slobodu izbora). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 4 минута, VaSa110 рече Adam i Eva su znači umesto rajske priče izabrali muke . Pa jesu li bili umobolni, debili šta li? Pa još na to osudili celu ljudsku rasu!!!! Nikad nisi video čoveka da iz čista mira učini nekome zlo? Pa je li on umobolan, debil, je li umesto mira i ljubavi uzabrao krv i nož? Je li tako osudio i potomke svoje i svoje žrtve na patnju a možda i na osvetu koja će se prenositi iz generacije u generaciju i koja nikada mira neće davati tim ljudima? Hoćeš da kažeš da je ubice neko TERAO I PRIMORAVAO da čine zločin? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 4 часа, Срђан Шијакињић рече Питам се да ли се може назвати истим именом постојање које себе није свесно и постојање које јесте свесно да постоји. Može - život. Ili stvoren svet, tvorevina. Ali to je sad samo terminologija, reči. пре 4 часа, Срђан Шијакињић рече зашто је Бог то тако уредио, ако није било планирано да човечанство падне? A zamisli da jeste. Da je sve uredio tako da niko ne može da skrene nimalo. Tu onda ne bi bilo slobode. Onda bi se opet pobunio kako svet nije dovoljno savršen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nikad nisi video čoveka da iz čista mira učini nekome zlo? Ne, ni čuo ni video, niti sam to čuo od drugih (iz čista mira). Nego ovo je nešto novo Adam i Eva "iz čista mira" (bez ikakvih spoljnih uticaja ) učiniše to što učiniše. Aman bre.... пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Управо сада, VaSa110 рече Ne, ni čuo ni video, niti sam to čuo od drugih (iz čista mira). Nego ovo je nešto novo Adam i Eva "iz čista mira" (bez ikakvih spoljnih uticaja ) učiniše to što učiniše. Aman bre.... A spoljni uticaj bi bio šta? Ubi ovog reče mu zmija koja govori hahhaa .. ma daj... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 1 минут, VaSa110 рече Ne, ni čuo ni video, niti sam to čuo od drugih (iz čista mira) Iz čista mira kreneš da razradjuješ IDEOLOGIJU i onda radi IDEOLOGIJE pobiješ NEKOLIKO MILIJUNA LJUDI A? Spoljni uticaj? Koji? zmijče što govori Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Iz čista mira kreneš da razradjuješ IDEOLOGIJU i onda radi IDEOLOGIJE pobiješ NEKOLIKO MILIJUNA LJUDI A? Spoljni uticaj? Koji? zmijče što govori Pa to ti i govorim Bog napravio umobolne degenerike (na svoju sliku i priliku kažete vi vernici). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Управо сада, VaSa110 рече Pa to ti i govorim Bog napravio umobolne degenerike (na svoju sliku i priliku kažete vi vernici). Pa fino si ti to smislio osim male začkoljice. Bog im reče ne jedite sa drveta poznanja dobra i zla. Bog im reče jedite sa drveta Života. Bog im dade slobodu da budu i degenerici ali ih on ne stvori takve jer onda govorimo o Bogu koji je degenerik, jer čemu zapovest ako neko nema RAZUM I MOGUĆNOST DA JE POSLUŠA? A Bog to svakako nije. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa fino si ti to smislio osim male začkoljice. Bog im reče ne jedite sa drveta poznanja dobra i zla. Bog im reče jedite sa drveta Života. Sa ovime si u potpunosti potvrdio ono što sam napisao. пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Bog im dade slobodu da budu i degenerici ali ih on ne stvori takve Ako ih nije stvorio kao degenerike onda bi sad skakutali u rajskoj priči i čekali oboženje. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 6 минута, VaSa110 рече Sa ovime si u potpunosti potvrdio ono što sam napisao. Ako ih nije stvorio kao degenerike onda bi sad skakutali u rajskoj priči i čekali oboženje. Mogli su naravno ali ti ne razumeš koncept slobode. Ustvari ti hoćeš biti marioneta. To što te je neko stvorio da možeš činiti zlo, to ti ne daje pravo da to i činiš, pogotovo ako si upozoren i dato ti je do znanja da će najpre i pre svega to tebi ŠTETITI. Poznaješ taj koncept u pravnom sistemu naprimer? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука