Драгана Милошевић Написано Новембар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 Претпостављам да су новира упућени на о.Оливера јер су тражили "стручно мишљење" у вези јоге. И опет су изврнули изјаву. О. Оливер није имао намеру да се јавно обрати тенисеру. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 Пустите Новака да ужива у тенису и резултат неће изостати. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 49 minutes ago, Adelaida рече I zasto bi se neko, bilo ko, pobogu " nudio" Novaku da sa njim razgovara o bilo cemu? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 1 hour ago, Драгана Милошевић рече Претпостављам да су новира упућени на о.Оливера јер су тражили "стручно мишљење" у вези јоге. И опет су изврнули изјаву. О. Оливер није имао намеру да се јавно обрати тенисеру. Sve je to lepo , ali se bojim da to nije strucno misljenje ... Pravoslavni nisu ni u kakvom dijalogu sa joginima ... Nemaju nista zajednicko . I veoma je tesko slusati takve tvrdnje od strane nekoga ko verovatno nikad nije imao neko slicno iskustvo ... Zaista . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 Није ми уопште до пискарања на форуму, али осећам потребу да станем у одбрану о.Оливера. Ово што овде пишете уопште није на месту. О.Оливер је и људска и духовна величина и човек с ким би се свако нормалан поносио. Свашта више... Мада њега сигурно не дотиче што га ви овде нападате и као "браните" Новака. Није Новак угрожен ни на који начин, њему је остављена слобода да бира којим путем ће да крене. Јога није у православном духу, а камоли да човек има гуруа, као што га Новак има у свом тиму. Шпанац Пепе, причају да је вођа неке секте... То јесте забрињавајуће, јер је тренутно исти тај лик на 1.месту у Новаковом стручном тиму. -Владимир-, PredragVId, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 Koliko je joga uzvišenija od srpskih paganština, tako će se lakše preobraziti kao običaj i kultura. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 3 hours ago, Anika рече Није ми уопште до пискарања на форуму, али осећам потребу да станем у одбрану о.Оливера. Ово што овде пишете уопште није на месту. О.Оливер је и људска и духовна величина и човек с ким би се свако нормалан поносио. Свашта више... Мада њега сигурно не дотиче што га ви овде нападате и као "браните" Новака. Није Новак угрожен ни на који начин, њему је остављена слобода да бира којим путем ће да крене. Јога није у православном духу, а камоли да човек има гуруа, као што га Новак има у свом тиму. Шпанац Пепе, причају да је вођа неке секте... То јесте забрињавајуће, јер је тренутно исти тај лик на 1.месту у Новаковом стручном тиму. Управо је то поента. О.Оливер је исправно поступио и није ми јасно што нападате човека. Anika and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 Чудно би било очекивати од Телеграфа да веродостојно пренесе текст.Ако је неко већ препоручио о.Оливера за разговор о Новаку,онда није баш својом вољом ушао у ту причу.Не знам зашто би то била некаква самопромоција,питање је како људи читају неки текст,и неретко оно како нешто или некога протумаче припишу протумаченом. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2016 On 9/11/2016 at 13:28, Volim_Sina_Bozjeg рече Niti je korektno niti je za novine. Посебно овај део текста: On 9/11/2016 at 13:07, Драгана Милошевић рече С обзиром на степен његове интелигенције и отвореност, мислим да би за почетак било довољно само три минута приватног разговора да Новак повеже неке ствари и направи преокрет на духовном плану, а самим тим, разуме се, и на терену. свештеник Оливер Суботић, главни и одговорни уредник часописа Православни мисионар, званичног мисионарског гласила Српске Православне Цркве СПЦ View full Странице Оче Оливер Твист за мене сироту нема потребе за три минута приватног разговора, пошаљите ми само линк о овој страници: Свештеник Оливер Суботић: Зашто је православно хришћанство неспојиво са јогом 5. јула 2015. - 1:36 У том смислу сам замољен од стране администрације мисионарског портала Поуке, чланице Мисионарског одељења СПЦ, да појасним свој став о јоги изречен на телевизији N1 пре неколико дана, што чиним овом приликом. http://www.mitropolija.com/svestenik-oliver-subotic-zasto-je-pravoslavno-hriscanstvo-nespojivo-sa-jogom/ On 9/11/2016 at 13:07, Драгана Милошевић рече мислим да је за свештеника у најмању руку непристојно да говори о томе јавно јер је то повезано са унутрашњим животом једног изузетног човека. Због тога бих волео да попричам са нашим шампионом приватно о тим темама свештеник Оливер Суботић, главни и одговорни уредник часописа Православни мисионар, званичног мисионарског гласила Српске Православне Цркве СПЦ View full Странице Поздравља вас изузетна Тања1. Мислим, стварно, 5. јула 2015. Volim_Sina_Bozjeg, Adelaida and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 Ево овако. Хтевши да разјасним(о) неке ствари, које су изазавале и овде полемику, а још већу на друштвеним мрежама, назвао сам оца Оливера и поразговарао са њиме у вези овог текста који је изазвао велику позорност. Да кренемо редом. О оцу Оливеру знамо доста, те нема потребе посебно га представљати, али треба нагаласити да се човек својевољно повукао из јавне медијске сфере. Како каже, нити прати штампу, нити телевизијски програм. Додаје, да је једина три пута прекршио ову одлуку, два пута када је са благословом Патријарха српског и на његову иницијативу учествовао на неким трибинама (помену да је једна била у Матици српској) и ево овога пута... Али! Како каже, био је потпуно затечен позивом извесног новинара из "Српског телеграфа" који се опет позвао на препоруку Информативне службе СПЦ. Касније је отац Оливер, како каже, и контактирао колеге из ИС СПЦ и они су потврдили заиста да је позив био упућен из "Српског телеграфа", те да се новинар интересовао да ли га они могу упутити на некога из СПЦ ко би имао нешто да каже о ставу Цркве према јоги. И упутили су га на оца Оливера. Након уводног дела приче са новинаром, разјашњавања одакле му телефонски број и сл., отац Оливер га је упутио на његова ранија писања о јоги и напоменуо да нема шта ново ту да каже, тим пре што је у том тексту рекао све оно што је православна црква имала рећи о јоги и напослетку и став како он и не жели да прича за новине, јер се повукао из медија. Но новинар је наставио са питањима и изнебуха је "уплео" и Новака Ђоковића и објасни укратко оцу зашто се интересује за његов одговор. Напоменувши опет да не жели да прича са Новаком путем медије, поменуо је неформално и та "три минута", као афирмативну доскочицу гледе Новака, а не да би не дај Боже величао себе! Дакле, у контексту свега овога што се о Новаку прича, те крстић, те неко драго камење око врата, те јога, ово, оно, ако је заиста то истина, Новак је довољно интелигентан дечко којем требају само "три минута" да схвати како је, ако је заиста "ушао у те воде", јога као начин духовног живота, медитација и сл, тотални промашај за њега као православног и да насупрот томе има молитву... И то би му могао рећи било који свештеник СПЦ, а не Оливер Суботић... Пошто је поред црквене и човек из ИТ сфере, негде пред крај разговора је недвосмислено закључио да се разговор снимао и онда је и поред тога што је замолио да се разговор са њиме не објављује, него да се у неком антрфилеу позову на већ знан свима текст о јоги, ипак одлучио да пошаље кратко саопштење у којем би се онда и позвао на Новака и на та "три минута" изречена у необавезном разговору... Тако је и било... Но наше новинаре не зове Басара џаба "новинџијама"; углавном од кратке изјаве (коју и можете видети на почетку ове теме), "озидане" су читаве две стране са виралним насловом и потписом испод фотографије оца Оливера, где "испаде" да је отац Оливер неки "супер" духовник, који решава проблеме за "три минута"... А то и јесте суштина читаве приче... Не "три минута" оца Оливера, него "три минута" Новака Ђоковића. Не само са оцем Оливером, него разговора са било којим свештеником СПЦ. Bokisha, Рапсоди, Драгана Милошевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VESNA-BRIGITA Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 Ovo je ono kada te novinari totalno ukopaju, mimo dogovora, izokretanjem, skraćivanjem, vađenjem iz konteksta delova tvoje izjave ! Baš nekorektno od "Srpskog Telegrafa", a i autor nije izjavu dao kao Oliver Subotić, sveštenik iz Žarkova, nego kao - sveštenik Oliver Subotić, glavni i odgovorni urednik časopisa "Pravoslavni misionar", zvaničnog misionarskog glasila Srpske Pravoslavne Crkve, što, priznaćete, nije isto. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука