Jump to content

"Двери" политичке каљуге Србије

Препоручена порука

1 minute ago, Sofija_ рече

zato sto kritikujes njihovo izlaganje, a ne dajes neke ideje kako bi drugacije trebalo, samim tim je sve prazna prica

А које су они идеје дали сем гомиле изложених глупости и јефтине политичке патетике? 

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Милан Ракић рече

Можда они заиста имају потенциајла за окупљање "десне Србије". Али бојим се да ће оваквим наступима својих првака, остати само на потенцијалу.

То смо им одма` рекли, мрзи ме да тражим сад цитате - не може пароле. Ако оће да буду другачији и нешто стварно ураде...

Сад је већ касно. Ухватили су се у коло.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Милан Ракић рече

А које су они идеје дали сем гомиле изложених глупости и јефтине политичке патетике? 

Ako ti imas bolje ideje, sto ih ne napises? Npr. koja bi ti pitanja postavio ministru odbrane :)

lako je kritikovati, ako ne mozes nekom da pomognes,nemoj mu ni odmagati, osim ako ces se olaksati pisanjem ovde

Подели на овим сајтовима

23 minutes ago, Милан Ракић рече

Зато што се не бавим политиком

A i nisi desničar.

Elem Dveri sad trenutno jesu jedina desna partija koja ima kapacitet da okupi desno orijentisanu opoziciju ali istina je da su još uvek zeleni po mnogim pitanjima i mene je kao desničara povremeno blam od jeftinog populizma raznih desničara. No ne mogu da kažem ni da su drugi mnogo bolji. Nego zna li neko jel Onaj došo na poso danas?

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Жељко рече

Nego zna li neko jel Onaj došo na poso danas?

12:smeha: Падо са столице

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Sofija_ рече

Ako ti imas bolje ideje, sto ih ne napises? Npr. koja bi ti pitanja postavio ministru odbrane :)

lako je kritikovati, ako ne mozes nekom da pomognes,nemoj mu ni odmagati, osim ako ces se olaksati pisanjem ovde

Види `вако. Једно од питања које бих поставио министру је управо и оно једино питање које сам "признао" Дверима да је право. А то је превремено пензионисање великог броја официра са ратним искуством. Том друштву и сам припадам. Остала су статусна питања, типа када ће се побољшати стамбена градња, хоћу ли ја нпр. добити стан пре него што умрем. Када ће се набавити нове летелице. И када ће се мало прошарати састава колегијума НГШ, јер су тамо засели све "прашинари" који баш и не "миришу" авијацију. Али на првом месту статусно-материјална питања.  А не завлачење народа о повратку војне обавезе која никада није ни укинута и на чему овај Бошко већ пети пут месчини убира поене

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Милан Ракић рече

превремено пензионисање великог броја официра са ратним искуством

Па не би било лепо да ти одговори... Јер одговор је вероватно - опасни сте.

7 minutes ago, Милан Ракић рече

хоћу ли ја нпр. добити стан пре него што умрем

Добићеш, кад буде Београд на води... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Милан Ракић рече

А не завлачење народа о повратку војне обавезе која никада није ни укинута и на чему овај Бошко већ пети пут месчини убира поене

Сад озбиљно,ово нисам разумео, како није укинута обавезна војска ?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, florenntina рече

Izgleda da samo ja ne kapiram kako su Dveri opozicija kada su na lokalu u koaliciji sa SNS-om i ekipom.

ниси чула виц кад Цига објашњава сину разлику између формалног и фактичког. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Зосима рече

Сад озбиљно,ово нисам разумео, како није укинута обавезна војска ?

Више пута смо Зоске то помињали овде. Војна обавеза НИЈЕ УКИНУТА! Она и даље важи за све пунолетене грађане Републике Србије. Сваки младић када дође време за то, добија позив за упис у војну евиденцију и тада се изјашњава да ли ће да служи војску или не. Можда то Бошку Обрадовићу није јасно, али Закон лепо каже. Значи, препорука Дврашима, пошто очито читају Поуке. Следећи пут када Боле крене да (на основу снимка са ЈуТјуба који је за три дана видело 430000 људи, те он на основу тога закључује да је српска јавност за служење војске-не зајебавам се ово је заиста изјавио скоро) води кампању око војске, а она му је обзиром на то што ју често помиње један од главних адута, онда треба да каже: ДВЕРИ СЕ ЗАЛАЖУ ЗА ВРАЋАЊЕ ОБАВЕЗНОГ СЛУЖЕЊА ВОЈСКЕ ЗА СВЕ СПОСОБНЕ ГРАЂАНЕ ОВЕ ДРЖАВЕ. А не војна обавеза.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Господин Дареалис рече

Na lokalu je svako sa svakim...

Ionako je poenta da se dodje do dela kolaca. :)

Verujem, mada iskreno od izbora slabo pratim sta se desava u srpskoj politici. Narocito od kako je krenula ova kampanja i ludilo oko Trampa :)

Zadnje sto znam jeste da je Radulovic bio kategoricki protiv toga da udje u bilo kakvu koaliciju sa vladajucim strankama na lokalu dok su Dveri usle u te koalicije. Nisam cula da se nesto promenilo po tom pitanju u medjuvremenu ali ako jeste, verovatno ce se javiti neko sa foruma da potvrdi.

Подели на овим сајтовима

43 minutes ago, Снежана рече

ниси чула виц кад Цига објашњава сину разлику између формалног и фактичког. :)

Nisam, ali mi je bas tesko videti bilo kakvu znacajniju razliku u ovom slucaju :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...