Jump to content

"Двери" политичке каљуге Србије

Препоручена порука

14 hours ago, Милан Ракић рече

Јер су имали питање када ће се вратити редовно служење војног рока? Па дерани, оно никада није ни укунито, ко хоће да служи од воље му

ako je od volje, to ne znaci da je obavezno tj. da se mora :)  mnogi nece da sluze vojni rok

Подели на овим сајтовима

15 hours ago, Жељко рече

ali istina je da su još uvek zeleni po mnogim pitanjima

Зелен беше и Давид, па обори Голијата....:)))

Бој не бије свијетло оружје / метафора на програм странке / већ бој бије срце у јунака. :))) 

Програм њихов боље да је зелен...сазреће и донети плода , а ови политичари са презрелим програмима , миришу ми на трулеж.:))) 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Рапсоди рече

Програм њихов боље да је зелен...сазреће и донети плода

"Не може добро дрво донети рђаве плодове, нити рђаво дрво донети добре плодове."

Мат 7

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Joj Rakicu brate care, kako da ti serujem,samo uvodni post na fejs, a ne celu temu? Dakle oduvao si ih :D slatki mali dverjani :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Grizzly Adams рече

"Не може добро дрво донети рђаве плодове, нити рђаво дрво донети добре плодове."

Мат 7

Тачно, потписујем, претпостављам да у овом случају мислиш на Двери као добро дрво . :)))

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Grizzly Adams рече

Мат 7

'Дрво је дверашко необична ствар - није рђаво, али добра плода не може донети.'

Дар 1

Подели на овим сајтовима

Мени се у уводном тексту не свиђа што двије узастопне реченице почињу са "Но,". Једно бих барем промијенио у али или слично.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Господин Дареалис рече

'Дрво је дверашко необична ствар - није рђаво, али добра плода не може донети.'

Дар 1

Пророк ниси, шта си онда...можда гатара...

Питаћу вас за пар година, а ви ћете рећи / Браво Рапсоди, ипак си била у праву / кајемо се, опрости....:ani_biggrin:     

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Јелена011 рече

Joj Rakicu brate care, kako da ti serujem,samo uvodni post na fejs, a ne celu temu? Dakle oduvao si ih :D slatki mali dverjani :D

eto, ovo dovoljno govori, kako je samo vazno drugog uniziti, poniziti, uvrediti, oduvati itd itd. e moj rode srpski, preci ti se u grobu prevrcu kakav si postao :babuska:

Подели на овим сајтовима

Важно је разобличити лицемерје, то је радио св. Сава, св. Николај, св. ап. Павле, па и сам Христос.

Према томе... Без пренемагања молим вас.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Grizzly Adams рече

Важно је разобличити лицемерје

slazem se, vazno je i reci svoje misljenje kada neko redovno pljucka po verujucima/prepodobnima/pravovernima, kako ih ona stalno naziva, pritom cim joj se nesto lose desi,

od tih isti pravovernih koje stalno pljucka(ali onako fino) trazi da se pomole za nju...Boze pomozi joj, jer zaista nije svesna svojih gresaka

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Grizzly Adams рече

Важно је разобличити лицемерје, то је радио св. Сава, св. Николај, св. ап. Павле, па и сам Христос.

Према томе... Без пренемагања молим вас.

Чупајући кукољ, немој и жито да почупаш.

Светитељи су светитељи и они могу разликовати лицемерје од његове супротности. 

А ти ако са сигурношћу можеш тврдити ко је лицемер а ко не...па не знам шта да ти кажем. Да ниси и ти можда светитељ, кажу у последња времена биће их у АмерикЕ подоста.:))

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Grizzly Adams рече

Сви су хришћани свети. ;)

Су позвани на светост, јој Гризли на катихизис у року од одма....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...