Sofija_ Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 32 minutes ago, Зосима рече Слушај ти ђенерале,ако не поставиш извештај са" Словенска браћа " вежбе,сматраћу те за америчког човека и тако си ми сумњив већ дуже време... Milan je nas covek, ne brini Zoske Evo nase brace!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 On 5.11.2016. at 8:43, Ignjatije рече Тако је. Због тога сам ја члан СРС-а, а не Двери. Код провереног, деценијама тестираног, и у огњу искушаног Војводе. Двери имају шансу да преузму вођство и будућност српских патриота и тзв. "деснице". Али требају још да сазру, како неко рече, да искристалишу и утемеље своју политику и идеологију. Радикали су такође на почетку лутали. Сада, већ деценијама може се рећи, имају чврсту и јасну идеологију, унутрашњу и спољну политику, економски програм, приоритете.... Двери то тек требају да ураде. Дај Боже да успеју како треба и правилно сазру. Боме, не бих ја рекао да су Радикали икад лутали. Ако ишта, најдослиједнија су странка од свих код нас. То је уједно и одлика конзервативних странки, што је јако занимљиво мени лично откад сам сазнао за истраживања из политичке психологије Џонатана Хајдта ( поставио сам његове снимке и предавања у теми о моралу, па ако те занима погледај их - научно је доказао да су лијевичари генерално преосјећајне душице, а либертаријанци хладнокрвни скотови ). Сад, имам ту теорију да увијек политички противници најбоље виде твоје политичке мане. Зато сам ја изгледа веома оштар према десничарским будалетинама, јер ми очи избију нека таква лупетања. Али неким чудом либералније будале ме мање иритирају. Док је то обрнуто код некога ко је националиста па њему Двери и не сметају толико, али му зато ДС очи изби. И контам да су противници генерално у праву када прозивају своје супарнике око њихових мана. И сад ја ти оно дођем либералан за друштвена питања, али либералан и за економска питања. Замисли какве су онда мени Двери које су друштвено конзервативне и националистичке, а економски су социјалистички и интервенционистички. Очи ми избише А не би било тако да имају иоле квалитетну политику и како-тако пристојан наступ у јавности, па да можеш рећи да имаш неслагања са рационалним и квалитетним људима. Али јок... то дупло голо. Радикали су чак и најбоља опција за будућност деснице, само што би се требали реформисати и одустати од идеје Велике Србије као једиснтвене српске државе ( макар јавно ). Но ако то ураде, то би их ефективно претворило у СНС. А морају се реформисати, но док је Војвода ту нема шансе. А уосталом... ко зна шта ће бити са радикалима када Шешеља више не буде... Не видим ни ту довољно квалитетних кадрова да га наслиједе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука