Кратос Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 1 minute ago, Ayla рече Da... sad bih ti odgovorila vezano za ograničenja vezana za tvoju glavu, ali odosmo off, na ovoj, veoma ozbiljnoj i nadasve poučnoj, temi. Zato neću. Divna si veštice... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Ha! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 16 minutes ago, RYLAH рече Једно од ретко паметних питања, око којих и многи хришћани ломе главу, за које је греота одговарати на овој теми, која је изгубила сваки смисао поодавно и прешла у надгорњавање обично. Не било ти тешко, отвори нову тему, капирам да ће одговори бити веома интересантни, и да ће бити добра тема (бих и ја отворио, ал не могу тренутно и остали изговори). Evo otvorio sam: https://pouke.org/forum/topic/44889-da-li-neko-može-slediti-satanu-a-da-nije-svestan-toga/ Nego molim te izmeni naslov pošto sam napisao "slediti Satanu" umestu "služiti Satani" (disleksija valjda ili nešto slično)... a ne mogu sam da izmenim... P.S. Ako možeš, prebaci i Grizlijev i Paradokilisifjskhlkjhškin odgovor na kojima sam zahvalan. RYLAH, Paradoksologija, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 3 minutes ago, cloudking рече Ko li ga napravi... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 20 minutes ago, cloudking рече Ja tvoje licno misljenje izuzetno cenim ali me kod ovog pitanja vise zanima neki zvanicniji, opsti stav crkve, ako ima. Авокадо је експлицитно тражио лична мишљења, зато одговорих. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 7 minutes ago, Милан Ракић рече Ако је то толико индикативно, Асанажа нису убили и интернет је још увек мање-више слободан. Немој бити неозбиљан. Не кажем да није, ал дај подели са нама На интернету можеш наћи пуно виддеа где људи сведоче шта се дешава за ноћ вештица и уочи ноћи вештица и где сведоче да то није изолована појава, већ масовна. Такође, рекох већ, укуцај на енглеском halloween satanic sacrifices и можеш наћи доста извештаја о томе. Ја стварно не могу више да претурам по интернету и да тражим сав тај ужас. Али, на интернету, кога занима, може наћи. Имала је и једна табела ФБИ, где су баш навели извор за сбаку годину колико деце нестане уочи и за време тог празника. Сада та страница није доступна. Али, нажалост, то се дешава. А кога занимка, може доста наћи на интернету о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 8 minutes ago, Kratos рече Jes da je Miroljub al je ipak svedočanstvo Пе нек је и Мирољуб. Није Мирољуб стављао овом човеку који сведочи, речи у уста, него он човек сведочи оно што је видео и доживео. Мирољуб је то само пренео. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 14 minutes ago, Рапсоди рече А ја се баш забринула шта је са тобом кад не можеш јасна и децидна објашњења од стране Кратоса, Голуба, Православног Србина и Александре Hehe... stavila si "jasna i decidna objasnjenja" u istu recenicu sa kratosom, golubom, pravoslavnim i aleksandrom пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 12 minutes ago, Avocado рече (disleksija valjda ili nešto slično Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 20 minutes ago, cloudking рече Ko li ga napravi... Бог га створи лепог и прелепог , а ми га преправљамо, односно правимо да у злу лежи. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 6 minutes ago, cloudking рече Hehe... stavila si "jasna i decidna objasnjenja" u istu recenicu sa kratosom, golubom, pravoslavnim i aleksandrom Šta tvoj atestirani mozak nije razumeo da ti explicitno i decidno objasnim(o)? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 5 minutes ago, Рапсоди рече Бог га створи лепог и прелепог , а ми га преправљамо, односно правимо да у злу лежи. hehe, jaci smo od boga пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 1 minute ago, cloudking рече hehe, jaci smo od boga Неку битку можда и добијеш, али рат губиш свакако.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 2 minutes ago, Kratos рече atestirani mozak топла вода, можда у том грму лежи зец. атеистирани Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Рапсоди, побогу, престани да тролујеш овако важне теме, аман! Ово је веома битна тема у животу сваког Хришћанина, која испитује и границе слободне воље, и свесности/несвесности, и психичких механизама који постоје у свему томе, и од животне је вжаности за свакога од нас. Не мислим да ћемо на овој теми да решимо све те проблеме, али, побогу, ако немаш ништа да кажеш на ову тему, престани више да тролујеш, или крећем да бришем поруке. Ово се односи на све који би на оваквој теми да тролују. АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука