Zayron Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Управо сада, Kratos рече Koji sad popovi koljači? Traži na internetu kao i ja što sam našao. Tošo! kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Управо сада, Zayron рече katolička Crkva sa formiranjem država nema ništa, hoćeš li da kažeš da je Katolička Crkva formirala Treći Rajh i dovela naciste nna vlast? Da li je podržala stvaranje NDH?Na mnogo glup način izbegavaš odgovor na moje prosto pitanje. zuti car, Андреј Андрејевић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1 minute ago, Zayron рече Traži na internetu kao i ja što sam našao. Tošo! Eve sve trčim sad da nađem. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 36 minutes ago, Kratos рече Da li je podržala stvaranje NDH?Na mnogo glup način izbegavaš odgovor na moje prosto pitanje. Katolička Crkva sa državama nema ništa zajedničko već Papinska Država Vatikan. A ta potom sa već postojećim državama koje naravno ni ne stvara (Vatikan nije fabrika ili inkubator država da ih odnekud stvara ili formira, nije stvorio ni USA ni Kanadu ni Australiju) uspostavlja onda diplomatske veze tim što ih prizna ili ih ne prizna a kako je to već rečeno NDH za cijelo vrijeme svog postojanja nije bila priznata od Vatikana. Jasno? kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 4 minutes ago, Zayron рече Katolička Crkva sa državama nema ništa zajedničko već Papinska Država Vatikan. A ta potom sa već postojećim državama koja naravno ni ne stvara (Vatikan nije fabrika država da ih stvara ili formira) uspostavlja onda diplomatske veze tim što ih prizna ili ne prizna a kako je rečeno NDH za cijelo vrijeme svohg postojanja nije bila prriznata od Vatikana. Jasno? I ta papinska država je primala ustašku delegaciju na čelu sa Stepincem koji je došao po blagoslov za formiranje te monstruozne tvorevine. zuti car, Андреј Андрејевић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 3 hours ago, Kratos рече I ta papinska država je primala ustašku delegaciju na čelu sa Stepincem koji je došao po blagoslov za formiranje te monstruozne tvorevine. To se zove audijencija i kako sam rekao Vatikan prima posjetioce u takve audijencije otkad postoji. Nema ko tamo sve nije bio uključivši i izzaslanstvo Kraljevine Jugoslavije i SFRJ sa J.B. Titom itd. I dan danas papa Francisko prima u audijenciju i Dalaj Lamu, rusko poslanstvo s Putinom i iranska poslanstva ajatolahe, hodžatoeslame, pročelnika islamske univerzite Al Ahzar itd. U delegacijama u kojima ima katolika onda im da blagoslov.To je dnevna rutina Vatikana već 1000 i kusur godina. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 27 minutes ago, Zayron рече Svaki dobronamjeran čovjek ostat će zadivljen njegovom privrženošću istini, njegovim životnim poštenjem i njegovovim služenjem pomirenju i na ekumenskom polju Види, драги брате, што би рекао Хочевар, треба бити опрезан у изјавама. Какав црни екумениста Степинац? Тих година је Конгар попио забрану због екуменизма, а сада нам се ваљају лешници за орахе да је Степинац био екумениста! Па био би против своје цркве да је био екумениста! Ово је колосална глупост као када би неко за мене рекао да сам се сваки дан испошћавао на води! Ја сам добронамеран човек, али вас зато молим да ми не сервирате на тањир глупости. Не будите као талибани у православним редовима. Овај пак кардинал је старог кова и нисам сигуран колико је интимус са Франциском. Он је од Јн Павла 2 и Бенедикта 16. Њега је Фр затекао, али, истина, иако му није дао службе, наградио га је кардиналским ђаконским чином. Ригидан је што се тиче целибата, сумњив ми је његов став око Ис у евхаристији, мало је либералнији што се тиче Маријиног девичанства (порођај), али је у екуменизму прилично отворен (ипак смо некакве цркве по њему). Дијана., "Tamo daleko", Pisum and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1 hour ago, Kratos рече I ta papinska država je primala ustašku delegaciju na čelu sa Stepincem koji je došao po blagoslov za formiranje te monstruozne tvorevine. Stepinac je bio nadbiskup zagrebački i obično je bivao na čelu delegacije zagrebačke nadbiskupije koja je posjećivala Vatikan isto kao što su kardinali Dominik Duka i Miloslav Vlk na čelu svake delegacije pražske nadbiskupije koja posjećuje Vatikan. kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 27 minutes ago, Kratos рече Eve sve trčim sad da nađem. Nemoraš trčat sine. Sjedi dje jesi, ja ću ti to dodat da se ne bi mučio tražeći to po internetu: https://www.inicijativa.org/tiki/tiki-read_article.php?articleId=111 Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рисбо Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Nije korektno da zbog nekih Srba iz krajeva preko Drine i Save svi budu proglašeni mrziteljima Srbije i ljudi iz Srbije, dvoličnjacima i zločincima ili takvog mentaliteta kako sam shvatio gospodina Pisuma. Predpostaljam da je gospodin Pisum iznerviran, ali uopštavanja nisu dobra. Nisu svi Hrvati zločinci i dijaloga treba da bude i sa Hrvatima i sa katolicima, ali ponasanje vrha katoličke crkve iz drugog svetskog rata vezane za NDH mora biti prioritet SPC, ako smo jedan narod. Ako nismo onda smo izgubili zadnjih dvesta godina u nista. Uopštavanja nisu često dobra, a pogotovo kad se radi o jednom narodu. Ružno je potencirati samo negativno među nama gospodine PISUM. Nije lako praviti naciju pogotov kad je narod kulturološki različit, ali bi hriščani trebali biti svesniji toga. Ako hrišćanini ne mogu razlikovati ponašanje pojedinca od čitavih skupina i naroda kako onda mogu obični ljudi. Praštajte braćo. Praštajte gospodine Pisum, nije mi namera da vas vređam nego sam povređen kao neko ko je iz Bosne i pravoslavac je. Malo širu poruku sam pokušao poslati ranije ali nisam siguran da li sam uspeo, pa šaljem i ovu skraćenu. Pisum and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 10 hours ago, Ivan Marković рече I Meni drag i Klasnić također , ali ne znam zašto vama ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
utopija Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 2 hours ago, Kratos рече Koji sad popovi koljači? 1 hour ago, Zayron рече Nemoraš trčat sine. Sjedi dje jesi, ja ću ti to dodat da se ne bi mučio tražeći to po internetu: https://www.inicijativa.org/tiki/tiki-read_article.php?articleId=111 +!Nešto indirektno vezano za temu popova i četništva:https://issuu.com/glaskonc/docs/feljton_2007_07 kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 31 minutes ago, utopija рече +!Nešto indirektno vezano za temu popova i četništva:https://issuu.com/glaskonc/docs/feljton_2007_07 Četnički pokret je bio antifašistički dok je ustaški profašistički.Fundamentalna razlika.niko od normalnih Srba neće da negira da je bilo pojedinačnih zločina,ali nije za porediti sa sistemskim pokrštavanjem i ubijanjem Srba,Roma i Jevreja. "Tamo daleko", Pisum, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рисбо Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Hvala gospodine Pisum. Meni dovoljno. Pisum, kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 6 hours ago, Zoran Đurović рече Е, мој Царе, одречете се Иван док си реко Лојзек... A kad sam ja to bio njegov pa me se sad odrice ? Ja stojim iza svega sto sam rekao a ove kosmopolite i ostali sveCki ljudi mogu da balave koliko oce. Inace svi znaju da ja govorim istinu samo nije danas u fazonu da se tako prica i jos tako prostim terminima i jednostavnim jezikom .Kad smo vec kod toga kosmopolita moz' da budes samo u svojoj zemljii u svim drugima se sreces sa rasizmom, nacionalizmom ... I ne zovi me zucko , nisam ja ker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука