Jump to content

Vučić - o rađanju dece i socijalnoj zaštiti?

Оцени ову тему

Paradoksologija

Препоручена порука

9 minutes ago, Рапсоди рече

Obradovića

О Боже...

Подели на овим сајтовима

Vucic se sprda i opet lagano dobija izbore. Vucic je inteligentan kriptodiktator, skroman je u odnosu na druge slicne u regionu sto mu omogucava da vidi koliko su ljudi zatucani jer ga i pored besmislene kritike glasaju. U ovom trenutku on moze da radi sta god pozeli. Sad kad se pokazalo da je i Radulovic ista vrsta diktatora jer mu pojedini ljudi u stranci ne mogu prici, mozemo konstatovati da od izgradnje institucija i jacanja vladavine prava u ovoj zemlji nema nista.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Рапсоди рече

E tako nam i treba, pa ko je birao Vučića na izborima, il se možda sam izabrao.

Oni koji su ga birali, rajfešlus preko usta.

Oćete Vučića, nećete Obradovića, pa eto vam ga Vućić i Beograd na vodi .      

Obradovica, hahhaahhhahaahahahah12:smeha: 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ronald рече

Obradovica, hahhaahhhahaahahahah12:smeha: 

Смеј се смеј Рони, ко се задњи смеје најслађе се смеје. :)))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Милан Ракић рече

О Боже...

Ниси Ракићу  завршио мисао / О Боже.../ молиш Бога за Обрадовића, или....:ani_biggrin:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Рапсоди рече

Смеј се смеј Рони, ко се задњи смеје најслађе се смеје. :)))

Pa kad me nasmijavas sa Boskisom trockisom:)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Pa kad me nasmijavas sa Borkisom trockisom:)))

Па кад не разумеш његову мисао, дело и визије, па његов патриотитизам, родољубље / да не кажем, национализам / мош само да се смијеш или да се чешкаш по глави. :)))  

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Рапсоди рече

Па кад не разумеш његову мисао, дело и визије, па његов патриотитизам, родољубље / да не кажем, национализам / мош само да се смијеш или да се чешкаш по глави. :)))  

Ne razumijes ti, ja nikad nisam glasao upravo zbpg tih vizionara i rodoljuba koji se budalesu poput njega i imaju onakve besmislice u politickom i ekonomskom programu.:D

Подели на овим сајтовима

11 hours ago, Дејан рече

KOliko ja znam ljudi koji nisu hteli da prihvate poslove zato što je plata "samo" 40 000 ili 50 000, ili ne žele da idu da rade van Beograda ili Novog Sada...

Али није ријеч о томе, него о женама са дјецом које раде и којима је потребна финансијска помоћ и овај кука што узимају ЧАК 15. 000 које оду за пет секунди на све што треба само једном дјетету. О преживљавању на основу тога да се не прича. Дакле какве факултетлије које хоће 40-50.000 плату одмах и каква "демократија је код нас пропаст" прича? Злоупотреба социјалног система има и увијек ће их бити, али све док нису у превеликом броју који би почео утицати на државне финансије интелектуално је непоштено такве случајеве стављати у исти кош са овиме. Не мијешај бабе и жабе.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

Ne razumijes ti, ja nikad nisam glasao upravo zbpg tih vizionara i rodoljuba koji se budalesu poput njega i imaju onakve besmislice u politickom i ekonomskom programu.:D

Визионари и родољуби мењају свет... 

Подели на овим сајтовима

Jeste to je posebno istanuto kod politickih vizionara, oni se uvijek nose tom parolom na putu do ostvarivanja njihove idealne totalitarne vizije. Hitler, Staljin, Lenjin sve veliki vizionari. E moja Rapsodija, nemas ti mnogo iskustva sa politicarima i njihovim lazima.                      

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Дејан рече

Spustite malo loptu sa etiketama i psovkama , ali mi je drago da vidim da se narod tako ponaša.

Да, само што се повремено деси да је народ у праву кад неког пљује и да тај то потпуно заслужује. Ово је један такав случај.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Рапсоди рече

Ja, das ist treue. Ich weisse eine Mann von Ossterreich wer gehabt ein Vision fur die Deutsche Volk!

( питам се колико ли сам нагрдио овај њемачки :D )

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Jeste to je posebno istanuto kod politickih vizionara, oni se uvijek nose tom parolom na putu do ostvarivanja njihove idealne totalitarne vizije. Hitler, Staljin, Lenjin sve veliki vizionari. E moja Rapsodija, nemas ti mnogo iskustva sa politicarima i njihovim lazima.                      

Ја рекох визионари и родољуби, а ове што ти поброја нити су били родољуби нити визионари у поз.смислу. А Обрадовић је као прво родољуб а самим тим и поз.визионар. 

Политика му је само средство / нажалост нзаобилазно / на путу ка  хуманим визијама...

И не заборави Обрадовић је да кажем успут и дипломирани филолог.

Подели на овим сајтовима

Ја рекох визионари и родољуби, а ове што ти поброја нити су били родољуби нити визионари у поз.смислу. А Обрадовић је као прво родољуб а самим тим и поз.визионар. 

Политика му је само средство / нажалост нзаобилазно / на путу ка  хуманим визијама...

И не заборави Обрадовић је да кажем успут и дипломирани филолог.

Pa sta ako je rodoljub, kakve to veze ima, svi su rodoljubi dok ne dodju na vlast. Pa sta ako je fililog, moze biti i fizicar nobelovac, kad dodje na vlast to znanje mu ne znaci mnogo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...