Adelaida Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 4 minutes ago, Debora рече (ono kad te sramota tuđe sramote). " Al tirjanstvu stati nogom za vrat, to je ljudska duznost najsvetlija" Ma da je samo transfer blama u pitanju...osecam se terorisano. Direktan napad na inteligenciju. Ugrozavanje mentalnog zdravlja, besomucno ispiranje mozga... Debora је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 2 minutes ago, Ronald рече Hajde ne zezzaj, kad znam potajno da si Vucka zaokruzila na izborima nedavno ma da brate....on je u svakoj mojoj potajnoj sado-mazo fantaziji... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 VUČIĆ NAJAVIO HAPŠENJE „TRUDNIČKE MAFIJE“ NIŠ, 16. oktobar 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas u Nišu konačni obračun države sa trudničkom mafijom, saznaje Njuz. Vučić je rekao da je policija došla do saznanja da postoji organizovana mreža trudnica i porodilja po čitavoj Srbiji, koja ispumpava novac iz budžeta i da će država ući u odlučujuću bitku sa njima. – Zbog istrage ne bih smeo da previše otkrivam, ali ću samo reći da posedujemo informacije da u državi postoji organizovana krimilana grupa, takozvana “trudnička mafija“, koju sačinjavaju žene od 18 do 40 godina, koja godinama unazad krade novac građana Srbije – izjavio je premijer, koji je naveo da su članice ove kriminalne grupe imale razrađenu taktiku. – Planski i sa predumišljajem najpre rode jedno, potom i drugo dete, nakon čega bi uzimale četiri, četiri i po hiljade po detetu, plus još deset hiljada ovako i stigle bi do prosečne plate, zbog čega godinu-dve dana ne bi morale da rade – rekao je Vučić i dodao da su ove osumnjičene žene novac trošile uglavnom na bahate kupovine pelena po Lilijima i DM-ovima, kao i nekontrolisate šopinge u apotekama. – Najstrašnije je što su članice ove organizovale grupe vrbovale i mlade devojke da im se priključe. Posedujemo informacije da su im tokom tajnih sastanaka otkrivale koji su im sve papiri potrebni da bi se prijavile za porodiljsko bolovanje, kao i na koji način mogu pre isteka da produže bolovanje za još mesec dana – rekao je Vučić. Premijer je naveo da je neophodno da se država što pre obračuna sa “trudničkom mafijom“ jer ona ozbiljno preti da ugrozi socijalnu egzistenciju političara sa više funkcija. Marko Dražić Miroslav Miletić GeniusAtWork, VaSa110, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 4 minutes ago, Adelaida рече ma da brate....on je u svakoj mojoj potajnoj sado-mazo fantaziji... Uh, sado mazo, ja ne znam sta to znaci, previse sam stidan i povucen hhihihihhih Pod hitno da nadjes momka sa nasiih prostora jer te ti Njemci kvare, hihiihihihihihi, ali i da radis za srpske nacionalne interese za koje se vucko bori, a ne da podrzavas globalizaciju http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 minute ago, Ronald рече Uh, sado mazo, ja ne znam sta to znaci, To ti je kad uhvatis Vucka pa ga isibas posteno... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 15 minutes ago, Adelaida рече To ti je kad uhvatis Vucka pa ga isibas posteno... Dobro je, prepao sam se da je to nesto kad nekoga koga zavolis, SADIS u srcu i zalivas paznjom, a onda ga MAZIS i milujes Adelaida је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 18 minutes ago, Adelaida рече " Al tirjanstvu stati nogom za vrat, to je ljudska duznost najsvetlija" Jaooo ja bih prva! ali mi treba VOĐA! Treba samo neko da digne narod, verujte mi na intuiciju ako ne na reč 20 minutes ago, Adelaida рече Ma da je samo transfer blama u pitanju...osecam se terorisano. Direktan napad na inteligenciju. Ugrozavanje mentalnog zdravlja, besomucno ispiranje mozga... Heheh mico moja... tek je to početak, mislim da mu se jaaako dopada igra Dr Džekil i Mr. Hajd. Dr Džekil je patetičan, slinav, patetičan, smarač pa opet patetičan. A Mr Hajd je ludak. Šizofreničar. Manijak. I tako se oni smenjuju, i obojici lepo... A s druge strane imamo Tomu... ljudi, pa mi Tomu nismo ni pomenuli, a to tako ne ide Toma grobar, ima i lopatu (Dragicu) znači celokupna oprema! I facu kao da su mu svi na planeti pomrli. Kao pokisli propali papagaj ili tako neka ptica, na pticu mi liči ali ne znam još na koju (uglavnom je kao pokisla, iznurena, izmučena i raščerupana ptica). Ljubi Putina, ljubi Kineza, Putina je poljubio 12 puta, aman za aman, pa jel to tako ide? O dolasku žutih ljudi da ne pričam... hahaha a Olimpijcima kaže: "Vi ste se borili najbolje što možete, a to je bilo mnogo bolje od mnogih od vas"... ček... ponovo: "Vi ste se borili najbolje što možete, a to je bilo mnogo bolje od mnogih od vas"... OK! E da Dragica.... prva dama. Oblači se na 5. aveniji, a mogu da se kladim da kuva ajvar do bola! - Dragica kad skuva ajvar. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Cista patologija....Bogo moj, na sta ce d'izadje sve ovo... Debora је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Sreća u nesreći je ta što nije rekao ko najviše koristi socijalnu zaštitu a radno je sposoban. Ja ću vam reći jedan primer a vi me etiketirajte kako hoćete. Ja sam bio osnovac, moja majka je tada imala platu 70 maraka. U Novom Sadu jedna Romkinja sa decom sedi i prosi, prilazi čovek daje joj novac i pita je zašto ne radi s obzirom na to da je vrlo mlada. Kaže ona:" Što da radim kada ovako zaradim dnevno 50 maraka". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 minute ago, Дејан рече Sreća u nesreći je ta što nije rekao ko najviše koristi socijalnu zaštitu a radno je sposoban. Ja ću vam reći jedan primer a vi me etiketirajte kako hoćete. Ja sam bio osnovac, moja majka je tada imala platu 70 maraka. U Novom Sadu jedna Romkinja sa decom sedi i prosi, prilazi čovek daje joj novac i pita je zašto ne radi s obzirom na to da je vrlo mlada. Kaže ona:" Što da radim kada ovako zaradim dnevno 50 maraka". I ne samo to. Jeste li primetili da deca koju te mlade romkinje drže u naručju uvek spavaju ili su uvek nekako čudno mirna?... Deca, od po godinu, dve. Tada su deca najaktivnija, zar ne?... A isto tako, u Srbiji postoji 400.000 Roma bez ikakvog ličnog dokumenta. Bez otiska prsta... ti ljudi faktički ne postoje... To je neka druga tema, ali kad si već pomenuo. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 3 minutes ago, Debora рече I ne samo to. Jeste li primetili da deca koju te mlade romkinje drže u naručju uvek spavaju ili su uvek nekako čudno mirna?... Deca, od po godinu, dve. Tada su deca najaktivnija, zar ne?... A isto tako, u Srbiji postoji 400.000 Roma bez ikakvog ličnog dokumenta. Bez otiska prsta... ti ljudi faktički ne postoje... To je neka druga tema, ali kad si već pomenuo. Niko nije spomenuo, pa ni sam Vučić i to nije druga tema , to je tema o kojoj Vučić govori. Tema je mnogo škakljiva, mnoge nevladine organizacije digneš na noge, zaštita nacionalnih manjina i sl. Otprilike kao Hrvtaska što ne može da nadje model da se brani od branitelja. Rata videli nisu, ratnu ranu nemaju, posleratni sindrom nemaju a sa dva svedoka već 20 god. primaju abnormalno velike penzije. Što je najtragičnije, mnogi koji sve to imaju su ostali bez zaštite države. Pre samogg Vučića ovu temu je spoomenuo Vulin gde je rekao da mnogi primaju socijalu a ne rade ništa pa je hteo da ih uposli da rade nešto kad već dobijaju pare od države. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Ne znam kakve veze radjanje dece ima sa socijalnom zastitom? Hoce li iko ovom coveku objasniti da ljudi NECE socijalnu zastitu. Hoce da rade i da posteno i vredno zarade za sebe i svoju porodicu. Da se osecaju dostojanstveno!!! Vrati ti njima prijatelju za pocetak onih 67% sto im otimas svaki mesec da bi im kao sada kao neki super dobrotvor vratio bednih 4% ako i toliko kad se uzme u obzir i PDV i sva ostala davanja tzv. skriveni porezi i nameti. Otvori lepo granice pa da svi mogu da trguju i uvoze a ne samo 4 coveka u Srbiji sto za posledicu ima da su stvari od garderobe preko opremanja stanova do raznih sportskih i drugih oprema jeftiniji u Zapadnoj Evropi nego u Srbiji. Smanji harac nad preduzetnicima da mogu svi da se bave biznisom, otvaraju firme i zapisljavaju ljude a ne samo tvoji politicki istomisljenici, kumovi i prijatelji! Kada sve to lepo uradis tj. prestanes da radis zlo koje radis, onda lepo dodji pa da vidimo kako mozemo pomoci ugrozenima i socijalno ih zastititi! U suprotnom, ovakve izjave su takva uvreda za gradjane nase jadne i napacene zemlje da nemam reci! Sanja Т., Debora and Аурор је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 5 hours ago, Paradoksologija рече Sećate se ovog eksperimenta - kada su poslanici pokušavali mesec dana da izdrže sa tada prosečnom, ne minimalnom platom? 2004. су Србијом владали жути и зато је тада била таква беда. Од доласка Премијера на власт, Србија је постала лидер у региону и земља са највишом стопом економског раста у Европи! Зато сада овакви изговори не могу да упале, сви знамо да данас просечна породица може да живи месец дана од обичне дневнице, а камоли од минималне плате; наравно све захваљујући пожртвованости и државничкој мудрости нашег Премијера и Владе Републике Србије. Ово је све завера оних који Србији не мисле добро и желе да зауставе њен невероватни привредни успон и одлучно спровођење реформи непоходних за наш улазак у европску породицу народа! drvce, Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 6 hours ago, Paradoksologija рече Sećate se ovog eksperimenta - kada su poslanici pokušavali mesec dana da izdrže sa tada prosečnom, ne minimalnom platom? Niska medijska podmetacina koja vise govori o nemanju vizija onih koji podmecu i klevecu po diktatu svojih stranih gazda. GeniusAtWork and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Бришите тему, изјаве премијера су фалсификат. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/2490682/vucic-moje-izjave-o-trudnicama-falsifikovane.html GeniusAtWork and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука