Debora Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Sve što imam da kažem je da citiram komentar jedne devojke: " Da, baš su logični. Zašto bih se sad ja odricala poklona od Deda Mraza? Deda Mraz ne poistoji i nemam potrebu da se busam na nekog, nešto što ne postoji. Meni ti ljudi nisu jasni ljeba mi. Ako ne vjeruje da je krštenjem išta u njegovom životu, biću promijenjeno, što bi tražio raskrštenicu. Blagoš pameti " Јанко, АлександраВ, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 E fala ti za ovo bas si me zabavila Debora, Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Al omiljen mi je deo "uz pomoc razuma i kritickog misljenja" stvarno su šou... 3006, obi-wan, Kaludjerovic Sreten and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Znaš kako.. kontam da ovim "savremenim" bićima koja ovo rade nije do neke dogme, nego su uvideli koliko je život u Hrišćanstvu, Pravosljavlju - težak, u smislu odricanja i obuzdavanja, pa im lakše da se raskrste Da raskrste sa vrlinama i uplove u neistraženo.. "Sve to je dato, ali ti nije sve na korist!" Рапсоди, Bokisd, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 21 minutes ago, Живана рече Al omiljen mi je deo "uz pomoc razuma i kritickog misljenja" stvarno su šou... А где су логика и наука? Сад сам разочаран Лапис Лазули, Goku, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Raskrstili su oni ali sa pamecu Рапсоди, Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Ja sam mislila da je ovo ipak mit i fantazmagorija. Evo, pak, materijalnog dokaza kako svaki fundamentalizam, pa i ateistički, ima ishod identičan onom od intelektualne deficitarnosti, čak i kad, realno, ne potiče otud! Debora је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Мени ово није смијешно. Напротив, плакала бих. Kaludjerovic Sreten and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Meni je najomiljenije kod ateista što stalno govore o razumu ,nauci i slično.I simbol im je takav,kao neki atom oko njega kruže elektroni.Al najveća ironija što je doprinos ateista nauci kroz istoriju ravan gotovo nuli. "Tamo daleko", Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Ali vrh mi je ovo "raskrstenica" stilizovano starim rukopisom. RYLAH, Kaludjerovic Sreten, Tavita and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 24 minutes ago, Kratos рече Meni je najomiljenije kod ateista što stalno govore o razumu ,nauci i slično.I simbol im je takav,kao neki atom oko njega kruže elektroni.Al najveća ironija što je doprinos ateista nauci kroz istoriju ravan gotovo nuli. Што каже Александар Зечевић - научници се годинама пењу уз изузетно стрму планину и када на крају дођу до врха, горе их чека група теолога која је тамо вековима (можда нисам од речи до речи пренео). Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten, Tavita and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 6 minutes ago, 3006 рече Што каже Александар Зечевић - научници се годинама пењу уз изузетно стрму планину и када на крају дођу до врха, горе их чека група теолога која је тамо вековима (можда нисам од речи до речи пренео). Naucnici i teolozi se ne penju istom planinom, tako da ne mogu da se sretnu. Kaludjerovic Sreten, Човек Жоја, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 5 minutes ago, Justin Waters рече Naucnici i teolozi se ne penju istom planinom, tako da ne mogu da se sretnu. Не бих се сложио. Пре ће бити да не иду истим стазама, а почетак (стварање) и циљ (вечни живот, победа над смрћу) су им исти... "Tamo daleko", 3006, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Ево овде, мало о научницима, теолозима и планини (извините што се удаљавам од теме) Добра је и ова емисија са Владетом, али ми је боља она прва. Tavita and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 13, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2016 Nisam gledao ova Agape.Zvuči interesantno. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука