Jump to content

Sve više maloljetničkih trudnoća ali i abortusa u RS

Препоручена порука

Управо сада, Grizzly Adams рече

Какви ли су то "очеви" стварно ми није јасно...

Због своје незрелости и несигурности некоме упропаштавају живот.

U patrijarhalnim sredinama - većina je takvih. Dje ćera da se potuca, još i da zatrudni, sraaamoootaaaa.

Čak i ne mislim da je Srbija patrijarhalna, smatram da je selendra. Svi se ... i svi izginuše od brige šta će selo da kaže, prava ona malograđanska sredina.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Natasa. рече

Ma gde će sa detetom, završili sa rađanjem i još neko bepče da im se nakači. Znaš i sam kako to ide - nespavanje noću, pelene, boginje, kašalj, prehlade, lekarski pregledi, obdanište, škola, šta ja tebi pričam uostalom. Niko sa decom ne priča, to nema dva grama mozga o sexu, a oće da se...Dužnost im je da ove stvari spreče. Meni je to tuuuga, tuga, tuga.

Мој став је - ко живи у твојој кући, твоја је одговорност. Ако ниси "спречио" онда си дужан да га чуваш.

И ту нема никаквог "срама" нити сличних будалаштина. То је бре најсрећнији догађај у животу, без обзира на околности.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Мој став је - ко живи у твојој кући, твоја је одговорност. Ако ниси "спречио" онда си дужан да га чуваш.

И ту нема никаквог "срама" нити сличних будалаштина. То је бре најсрећнији догађај у животу, без обзира на околности.

Lep stav, pravi očinski.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Natasa. рече

U patrijarhalnim sredinama - većina je takvih. Dje ćera da se potuca, još i da zatrudni, sraaamoootaaaa.

Čak i ne mislim da je Srbija patrijarhalna, smatram da je selendra. Svi se ... i svi izginuše od brige šta će selo da kaže, prava ona malograđanska sredina.

Набијем их на бандеру баш...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Не брате "ако се нису противили".

Него је то његово дете и треба од тог тренутка рукама, ногама и зубима да се бори за њега. Ако треба и да бије. То се зове отац. Да су мушкарци такви, тј. очеви, мислим да би се пуно мање жена одлучило на абортус.

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Хвала Богу да овако нешто прочитам

Подели на овим сајтовима

Једном сам гледао абортус неког дерлета од 18 у склопу наставе.

Морао сам да изађем из просторије, јасно... Ужас.  
Још је имала неке контра-индикације за анестезију па је ишло само са локалном (зубарском). Била је сама.

Тужан догађај :(

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Била је сама.

:( колико је хладна та самоћа... то ништа не може да попуни, та рупа зврји читав живот...колико бих волела да ниједна жена кроз то не прође, никада. Не неким забранама абортуса, не знам ни сама како, али једноставно, да никада кроз све то не прође ниједна женска особа више.

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Господин Дареалис рече

Још је имала неке контра-индикације за анестезију па је ишло само са локалном (зубарском). Била је сама.

Moraš da naučiš, šta da se radi.

U mojoj drugoj trudnoći nije konstatovan rad srca kod embriona, nije samo odlazilo, pa su me čistili. Nevoljno, mrtav embrio nažalost, ali i to je forma abortusa. I zbog takvih primera moraš da naučiš to da radiš i da dobro odradiš i očistiš.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Господин Дареалис рече

Ала је ружан израз у овом контексту.  :/

Sve je to mnogo ružno i tužno, ali šta je tu je, samo nije išlo, morala intervencija. Bitno da su otkrili uzrok, pa se nadamo uspehu next time. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Sve je to mnogo ružno i tužno, ali šta je tu je, samo nije išlo, morala intervencija. Bitno da su otkrili uzrok, pa se nadamo uspehu next time. :)

Мени је жао, али се надам и желим вам, заиста...

Даће Бог :)  

Подели на овим сајтовима

On 10/8/2016 at 1:36, Господин Дареалис рече

Ала је ружан израз у овом контексту.  :/

grozomoran. Ukloniti, prekinuti je mislim latinski original, jel'?

Подели на овим сајтовима

On 10/8/2016 at 0:59, Господин Дареалис рече

"Bila je sama." Nije ga sama pravila. Ima valjda neke roditelje koji su je na ovo natjerali, ali nisu smogli da prisustvuju 'egzekuciji'. Ili ih se toliko bojala da ni ne znaju. Kako je to strašno.

A nju će mučiti savjest cijelog života... i možda će imati posljedice po svoje reproduktivno ili opšte zdravlje...

A opet, djetence je uništteno, i to je još strašnije... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...