Jump to content

Sve više maloljetničkih trudnoća ali i abortusa u RS

Препоручена порука

2 minutes ago, Neša_ рече

Odgovoran je ako se nije usprotivio.

Onda se nekoliko hiljada muskaraca nije usprotivilo.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

38 minutes ago, Danijela рече

Koliko mizoginije ovde....

У најмању руку непријатна атмосфера на форуму, мислила сам да је спласнуло, ал' ц.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Da je samo na forumu...

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Ako se nisu protivili, krivica je i njihova.

Nesto ne bacas kamenje tako zustro na njih kao na zenska bica?

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Danijela рече

Nesto ne bacas kamenje tako zustro na njih kao na zenska bica?

Ma trolčina, ne hrani ga. Mada razumem da te ponese kad se tako nalupeta.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Ako se nisu protivili, krivica je i njihova.

Не брате "ако се нису противили".

Него је то његово дете и треба од тог тренутка рукама, ногама и зубима да се бори за њега. Ако треба и да бије. То се зове отац. Да су мушкарци такви, тј. очеви, мислим да би се пуно мање жена одлучило на абортус.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Danijela рече

Šta mislite kako izgleda lice muškaraca koji je napravio dete koje je iščupali zdravo nerođeno dete iz materice?

Pitate li se kako je njemu u duši?

Boli ga uvo. Reeetko koji se usprotivi. Najčešće je - štagod da odlučiš, podržaću te, prevod - molim te abortiraj, molim te abortiraj, molim te abortiraj...

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Grizzly Adams рече

Не брате "ако се нису противили".

Него је то његово дете и треба од тог тренутка рукама, ногама и зубима да се бори за њега. Ако треба и да бије. То се зове отац. Да су мушкарци такви, тј. очеви, мислим да би се пуно мање жена одлучило на абортус.

Zvone, ne preteruj. 

Uostalom ovde se radi o maloletnicama, uplašenim devojkama koje nemaju pojma šta znači majčinstvo. Tu otac i ne igra neku ulogu. Obično to sve srede njihovi roditelji, često samo majke, gledaju da izbegnu očev gnev.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Natasa. рече

Zvone, ne preteruj. 

Uostalom ovde se radi o maloletnicama, uplašenim devojkama koje nemaju pojma šta znači majčinstvo. Tu otac i ne igra neku ulogu. Obično to sve srede njihovi roditelji, često samo majke, gledaju da izbegnu očev gnev.

То се односило на одрасле људе, а кад су малолетни у питању ту највећу улогу играју родитељи. Они су дужни да преузму одговорност.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Neša_ рече

Ne bacam kamenje ni na koga. Treba biti realan.

Činjenica je da je žena ta koja bira između ljubavi i laži. Ako odbija ljubav, a prihvata laž, sebe dovodi u problem.

Opet ti sa tvojom sumanutom teorijom.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

То се односило на одрасле људе, а кад су малолетни у питању ту највећу улогу играју родитељи. Они су дужни да преузму одговорност.

Ma gde će sa detetom, završili sa rađanjem i još neko bepče da im se nakači. Znaš i sam kako to ide - nespavanje noću, pelene, boginje, kašalj, prehlade, lekarski pregledi, obdanište, škola, šta ja tebi pričam uostalom. Niko sa decom ne priča, to nema dva grama mozga o sexu, a oće da se...Dužnost im je da ove stvari spreče. Meni je to tuuuga, tuga, tuga.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Danijela рече

fe287bd6f8ac2f89068206123f154ed9.jpg

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Natasa. рече

očev gnev

Какви ли су то "очеви" стварно ми није јасно...

Због своје незрелости и несигурности некоме упропаштавају живот.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Danijela рече

Ma kreten bre ne loži se pobogu :smeh1:. I ne mislim da je tenkre zato što priča tako, već što troluje bez trunke stila :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...