SomiKnight Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Цитат Ja sam vas do juče poštovao, branio vas kad se zapodene priča o politici, ali posle ovog teksta i otkrivanja onoga za šta se vi zalažete ja odustajem. Vaš twitter više ne pratim kao ni ovu web stranicu. Razlog tome je saznanje da se vi od SNS politike razlikujete očigledno samo ekonomski. Moralno, verski, tradicionalno ste tu negde, pa stoga zaključujem da nam ni sa vama neće biti puno bolje. Ekonomski verovatno, ali to nije ono što čini društvo i ovu našu zemlju tako vrednom i specijalnom. Tačnije, po ovom pitanju ste u stvari i gori od vucica, on jeste kriv jer je dozvolio održavanje, ali makar nije pozivao svoje pristalice da prisustvuju događaju. Neka vam je na čast. Ovo sam postovao na njihovom sajtu povodom teskta http://dostajebilo.rs/podrska-paradi-ponosa-u-nedelju-u-podne/?lang=lat . Eto, jednostavno ja ne vidim da bi u slucaju da dodju na vlast nama ista bilo bolje. Necemo se mi skoro izvuci iz blata u kome zivimo, ali sta je tu je. Pozdrav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 42 minutes ago, SomiKnight рече Ovo sam postovao na njihovom sajtu povodom teskta http://dostajebilo.rs/podrska-paradi-ponosa-u-nedelju-u-podne/?lang=lat . Eto, jednostavno ja ne vidim da bi u slucaju da dodju na vlast nama ista bilo bolje. Necemo se mi skoro izvuci iz blata u kome zivimo, ali sta je tu je. Pozdrav. Burazeru, ako su tebi pederi ono sto ti predstavlja "blato iz kog se necemo izvuci" onda si debelo omasio. Ako je odnos prema pederima ono sto kod tebe definise politicku orijentisanost onda imam lose vesti za tebe- postoje i druge stvari na ovom svetu osim prajda, a tebi ako je jedini politicki smisao protivljenje svojim bliznjima koji zele da budu prihvaceni onda te to diskriminise kap kvalitetnog sagovornika i kao coveka koji ima sta pametno reci a kamoli da nekog zatangira tvoj demonstrativni odlazak iz refova DJB simpatizera. Ja licno mogu da to kazem, beskrajno ti hvala sto si se razocarao... Jesi ti hriscanin? Gde si u Isusovim recima pronasao osnov za tu mrznju prema homoseksualcima? Da li jednako mrzis ljude koji imaju seks pre braka? Da li ti upraznjavas (ili si upraznjavao) seks pre braka? zuti car and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Септембар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 A gde si ti to u mom postu video mrznju prema homoseksualcima? Kao sto mi nije jasno gde su to clanovi DJB-a videli diskriminaciju prema njima? Zakoni ih stavljaju medju gradjane drugog reda? Kako, tako sto im ne dozvoljavaju brak? A sta je to brak uopste, i sto su oni toliko specijalni da bi zahtevali pravo na brak? Sta ce im to uopste? Brak izmedju coveka i zivotinje, pa sto ne bi moglo i to, da smatramo i te osobe gradjanima drugog reda? Koliko je opasan ovaj stav DJB-a je sazet u poslednjem pasusu koji je zastrasujuci, pa da ga citiram: Цитат Zalažemo se za potpuno izjednačavanje svih ljudi pred zakonom, a to znači i pravo LGBT osoba na brak i sve što iz toga proizilazi. Oštro se suprotstavljamo svim zakonskim ograničenjima koja LGBT osobe necivilizacijski, nehumano i licemerno stavljaju u položaj građana drugog reda. Neznanje i predsrasude nisu opravdanje za loše zakone koji diskriminišu građane. Sta, ja sam neznalica i imam predrasude, a oni su svi pametni? A glavna stvar je pravo na brak i sve što iz toga proizilazi , to je ono sto je opasno, a sto nisu nama neznalicama napisali STA to iz toga proizilazi? Mozda usvajanje dece? Mozda sutra ako nama neznalicama oduzmu decu jer ih ne odgajamo po njihovom zakonu, pa udele dvojici pedera, mozda to proizilazi iz svega toga? Vec je radulovic imao izjavu slicnog tipa, ali ajde kao zazmuri covek na jedno oko, neka su manje zlo od trenutnog, ali ovakvo sada forsiranje zbog medijske paznje ili cega vec, neka hvala, mene to ne interesuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 2 hours ago, SomiKnight рече Zakoni ih stavljaju medju gradjane drugog reda? Kako, tako sto im ne dozvoljavaju brak? A sta je to brak uopste, i sto su oni toliko specijalni da bi zahtevali pravo na brak? Sta ce im to uopste? Brak izmedju coveka i zivotinje, pa sto ne bi moglo i to, da smatramo i te osobe gradjanima drugog reda? Брак је институција коју су људи створили. Негдје важе полигамни бракови ( како полигинијски тако и полиандријски ), негдје моногамни. Дакле форма брака је увијек била подложна промјени. Мислим да су чак и Индијанци препознавали хомосексуалну везу и те људе називали "душама близанцима" или тако нешто. Толико о непромјењивости брака и дефиницији брака као "заједнице мушкарца и жене" као непромјењиве и апсолутне дефиниције. Друго - питаш како је ЛГБТ популација дискриминисана у Србији? Па, више је остракизована у самом друштву, а и по закону јесу дискриминисани јер немају сва права која имају њихови суграђани ( право на брак у суштини ). Ако то није дискриминација у најопштијем смислу, не знам шта је. Немају право на брак ( иако имају право на грађанску унију и можда чак и ванбрачну заједницу, мада за ово друго нисам сигуран 100% ) и немају право на усвајање дјеце само због чињенице да су хомосексуални. Нису они ништа посебно и они траже да се тако и третирају - као и сви други, ништа посебније од осталих. Шта ће им брак уопште? Једноставно је невалидан аргумент. Шта ће онда и хетеросексуалцима брак? Шта ће нам уопште брак? Па ваљда зато да неким свечаним чином крунишемо љубав и посебан однос који имамо са неком особом. Нико неће бити повријеђен ако се грађански брак може склопити као хетеросексуалан или хомосексуалан. Практичних компликација чак ни нема у том случају ( за разлику од случаја када би се расправљало да ли да се дозволи полигамија, јер би ту већ настајале економски специфичне ситуације ). Једино ограничење које ту треба да постоји јесте да држава не намеће вјерским заједницама обавезу да вјенчавају хомосексуалце и да ту одлуку оставе њима, док ће се држава побринути за грађански брак. И мирна Босна, нико никог не дира. Још да не спомињем како брак заправо обезбјеђује одређена права или помаже у правној регулацији код неких питања ( тј. брак може бити основ за реалне правне и економске посљедице на животе људи ). Заправо, примарна функција брака од најраније историје јесте била она економска ( зато су се прије жене куповале, буквално куповале ). И да, за крај тај аргумент "након геј бракова долазе ( па убаци шта год лудо звучи )" који је поготово неоснован, а и правно немогућ. Брак је, прије свега, заједнице двоје одраслих и релативно зрелих људских бића - на што се води рачуна и што је разлог услова да мораш бити пунољетан како би склопио брак ( уз пар постојећих изузетака када се може склопити са 16 година конкретно код нас ) тако да и они аргументи како се може и педофилија дозволити отпадају ( а тек што су и овако у стварности немогуће такве ситуације, па макар и да могу имати правни основ ). Друго, брак је заједница између, понављам, људи. Дакле са здраворазумске стране нема ту никакве везе са животињама. А и са правне - људи су субјекти права, значи носиоци су одређених права. Животиње су, за сада, само објекти права и саме по себи немају права - између свега ни право на склапање брака. Но, постоји тренутна расправа око могућег давања субјективитета животињама, али крећући се у оквирима здравог разума, нема ни ту простора браку, јер да би лице склопило брак - оно мора бити довољно умно, разумно и зрело да схвати значај тог чина, што животиње биолошки и психички никако не могу испунити. И тако заправо право емулира реалност и здрав разум кроз своје техничке норме и стандарде. 2 hours ago, SomiKnight рече A glavna stvar je pravo na brak i sve što iz toga proizilazi , to je ono sto je opasno, a sto nisu nama neznalicama napisali STA to iz toga proizilazi? Mozda usvajanje dece? Mozda sutra ako nama neznalicama oduzmu decu jer ih ne odgajamo po njihovom zakonu, pa udele dvojici pedera, mozda to proizilazi iz svega toga? Евентуално би могло произилазити. Претпостављам да је та формулација ту стављена како би имали широко поље и слободу да касније размотре шта ће све подвести под тај израз. Но, и да произађе усвајање дјеце нигдје до сада није доказано да дјеца одрасла у хомосексуалној породици имају неке штете због тога, нити је доказано да су та дјеца диспропорционално хомосексуалци ( тј. да су била изложена штетном утицају родитеља у том погледу ). Идиота има, што јес' јес', али идиотизам није везан за сексуалну оријентацију него за људски род генерално. Има неко вријеме, расправљали смо Тања1 и ја баш о томе, али не сјећам се имена теме. Ето, постоје људи који својој малој дјеци желе да ураде пластичне операције, па је држава неријетко спора да се активира у тој заштити и одузме им дијете - док са друге стране нормалан хомосексуални пар који не парадира својом оријентацијом и не мисли да о томе било кога индоктринира не може уопште усвојити дијете. Не знам за тебе, али за мене је овакво стање, које је тренутним законима реално, неправедно. Једноставно, мислим да се ту треба правити разлика између нормалних и ненормалних људи као карактера, особа, личности. Paradoksologija and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 1 hour ago, SomiKnight рече Brak izmedju coveka i zivotinje, pa sto ne bi moglo i to, da smatramo i te osobe gradjanima drugog reda? Можда зато што је брак споразумна заједница између две одрасле особе у који оба партнера морају да уђу својом вољом, а животиње обично не умеју да се изјасне да ли пристају на тако нешто, ма колико она друга страна то жарко желела? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 2 hours ago, SomiKnight рече Zakoni ih stavljaju medju gradjane drugog reda? Kako, tako sto im ne dozvoljavaju brak? A sta je to brak uopste, i sto su oni toliko specijalni da bi zahtevali pravo na brak? Sta ce im to uopste? Brak izmedju coveka i zivotinje, pa sto ne bi moglo i to, da smatramo i te osobe gradjanima drugog reda? A vidis, mene mnogo vise plasi kad tebe i tebi slicne koji ne znaju razliku izmedju cina koji je proizvod dobrovoljnog dogovora izmedju dve strane ( i slovima DOBROVOLJNOG) i cina koji ukljucuje jednu stranu nad kojojm se vrsi nasilje. Jel kapiras koliko je strasno kad setas s klincem gradom i gledas ljude oko sebe i mislis se "covece, koliko li njih oko mene razmislja kao SomiKnight i kojima je nasilje nad nekim bicem ista stvar kao dobrovoljni cin izmedju dve osobe" Inace zaboravio si jos jednu bitnu stvar da pomenes... kako ce gej brakovi da dovedu do legalizacije pedofilije... prosto me cudi kako ti je to promaklo... nisi ispostovao homofobicni sablon argumentacije burazeru,... nespreman dolazis na bojno polje 2 hours ago, SomiKnight рече A glavna stvar je pravo na brak i sve što iz toga proizilazi , to je ono sto je opasno, a sto nisu nama neznalicama napisali STA to iz toga proizilazi? Mozda usvajanje dece? Mozda sutra ako nama neznalicama oduzmu decu jer ih ne odgajamo po njihovom zakonu, pa udele dvojici pedera, mozda to proizilazi iz svega toga? A sto da ne? Kamo lepe srece da je to moguce. Ti verovatno mislis da bi dete odgajano u homoseksualnoj porodici i samo postalo homoseksualac ali morao bi da znas da je 100% homoseksualaca odgajeno u heteroseksualnim porodicama... ne znam dal tvoja logika nalaze da zabranimo heteroseksualne brakove s obizrom na taj monstruozni podatak o 100% proizvodu gejeva koji ostvaruju? zuti car and Ayla је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Pitam se gde su tu prava dece tj. u kom trenutku necije pravo na neku slobodu pocinje da ugrozava pravo deteta na neku buducu slobodu izbora. S obzirom da su u pitanju deca koja nisu sposobna/ zrela da donose sami neke odluke, ja bih bila jako oprezna sa ovlastenjima koja se nekome daju nad njima. U tom smislu ne bih dozvolila homoseksualcima da usvajaju decu ali ni roditeljima da menjaju pol dece. Pokusala bih da ocuvam teren "neutralnim" dok deca ne postanu punoletna pa onda neka sama biraju na koju ce stranu. александар живаљев, -Владимир- and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 2 hours ago, SomiKnight рече A sta je to brak uopste, i sto su oni toliko specijalni da bi zahtevali pravo na brak? Тачно, ја бих пре ограничила право на брак баш хетеросексуалним особама - пречесто се злоупотребљава. александар живаљев and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 24 minutes ago, florenntina рече U tom smislu ne bih dozvolila homoseksualcima da usvajaju decu ali ni roditeljima da menjaju pol dece. Pokusala bih da ocuvam teren "neutralnim" dok deca ne postanu punoletna pa onda neka sama biraju na koju ce stranu. Ok... fer... ukoliko im prepustis i slobodu izbora verosipovesti i ne krstis ih i ne vodis u crkvu sve dok ne budu dovoljno zreli da sami to zatraze? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 3 hours ago, cloudking рече Ok... fer... ukoliko im prepustis i slobodu izbora verosipovesti i ne krstis ih i ne vodis u crkvu sve dok ne budu dovoljno zreli da sami to zatraze? Ne bih izjednacavala te stvari i stavljala ih u istu ravan a evo i zasto. Zivot sa ili bez religije su samo neke od mnogobrojnih filozofija zivota koje roditelji/ staratelji svesno ili nesvesno prenose na decu. Mnogi odrasli i sami menjaju filozofiju zivota tokom vremena pa tako neretko jedno dete uce da npr. oprasta a drugo npr. da se brani i sveti itd. U komunizmu skoro da nije bilo religije, naprotiv, bila je zabranjena ali su zato ljudi prenosili drugacije filozofije zivota na svoju decu. Hocu reci, zabranio ili ne zabranio religiju, uvek ce biti neka filozofija zivota, sistem vrednosti koji se prenosi na decu i to se ne moze ( po meni i ne treba da moze) zaustaviti. Medjutim, kao sto se lepo vidi na primeru velikih komunista koji su postali veliki vernici, takav sistem vrednosti je promenljiv bez vecih pisledica i to je kljucna stvar (promenljiv!)sto npr. sa promenom pola nije slucaj. Zato sam neki dan na temi o promeni pola kod dece pitala ko ce odgovarati ako ta deca sa 18g shvate da su se ipak rodila kako treba. александар живаљев, АлександраВ, Месечева and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 8 hours ago, florenntina рече Ne bih izjednacavala te stvari i stavljala ih u istu ravan Ah da... naravno pokusavas netrpeljivost da opravdas nekakvom filozofijom... to toliko daleko ide da si predlozila da se deca ne usvajaju vec da se ceka da postanu punoletna pa da onda "sama odluce na koju ce stranu"? Ne kapiram? Sama da odluce ko ce da ih usvoji kad postanu punoletna? Jel kontas? Spremna si da zrtvujes sistem usvajanja samo da gejevi ne dodju u situaciju da usvoje decu... Ono sto svima treba da bude imperativ jeste da se uspostavi sistem koji bi NEPODOBNIM osobama onemogucio usvajanje. dakle ne pederima, hriscanima, ciganima ili eskimima nego NEPODOBNIMA. Na svu srecu taj sistem u Srbiji jako dobro funkcionise i usvajanje je izuzetno teska procedura, dugotrajna i komplikovana u kojoj se potencijalni roditelji rastavljaju na atome pa se svaki atom pojedinacno gleda i proverava... Zato u taj sistem imam poverenja. (moj bliski prijatelji su imali proces usvajanja od 3 godine. Akadmenski gradjani, finansijski dobro situirani sa svim najboljim mogucim i nemogucim uslovima za odgajanje deteta. On pozorisni reditelj, ona dramski pisac i pozorisni lektor) Protivljenje usvajanju dece kod homoseksualnih parova ne vidim kao ista drugo do netrpeljivost, predrasude, neinformisanost i mrznju. NI JEDAN argument protiv, koji sam cuo na poukama, nije zasnovan, ne na cinjenicama, nego na ZDRAVOM RAZUMU. A to je iz prostog razloga sto kad predstavis kontra argument, druga strana samo nabije kaziprste u uvo i peva tralalalalalalala I naravno iskljucivost... kad ja napisem da gejevima treba dozvoliti usvajanja, vi svi nekako cujete "SVIM GEJEVIMA ODMAH DANAS DATI PO JEDANAESTORO DECE DA CUVAJU!!! ODMAH! DANAS!!! SVIMAAAA!!!!!! Ne bre burazeru... nego ce da prodju kroz isti takav sistem, gore opisani, pa ako se utvrdi da su PODOBNI mogu da dobiju dete na odgajanje i cao. Detetu ce mnogo bolje da bude u rukama ljudi koji ce ga vaspitavati s ljubavlju i uspavljivati pricicama, nego da lezi u desetokrevetnoj sobi i da se uspavljuje samo s plisanom lutkom... 8 hours ago, florenntina рече Zato sam neki dan na temi o promeni pola kod dece pitala ko ce odgovarati ako ta deca sa 18g shvate da su se ipak rodila kako treba. Promena pola kod dece je glupost i tolika nebuloza da me ne bi cudilo da je vest izmisljena da bi se dodatno bacila crnina na taj LGBT svet i njihovu "izopacenost" kao i armagedon koji nam uzurbano dolazi zahvaljujuci njima... nego nisam imao vremena da proverim verodstojnost te vesti, sto UVEK radim i koliko vidim, vrlo sam usamljen u toj praksi... na zalost... na veliku zalost... Јелена011 and Ayla је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SomiKnight Написано Септембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Ne vredi raspravljati se dalje, nećemo se složiti nikada. Vi mislite da sistem treba da daje decu samo podobnima, u tome i jeste stvar, ja smatram da su homoseksualci NEPODOBNI za uzgajanje dece. I nikakve smešne upadice tipa 100% heteroseksualnih brakova proivodi homoseksualce, kakvo je to razmišljanje, pa 100% heteroseksualnih parova je oduvek donosilo SVE moguće varijante ljudi, i tako će biti UVEK, i kada dete koje su dali homoseksualnom paru postane gay, opet ćete okriviti taj heteroseksualni par, jer eto takvi su geni, to nije bolest nauka tako kaže, to je sve nasledno, nisu krivi ovi jadničci koji su detetu dali samo ljubav, ne opredeljenje, ne ne, geni su krivi. Ovo je put da se gay populacija koja realno nije ugrožena ničim, populariše, a onda da kao u inostranstvu dobiju više prava nego što imamo svi mi ostali. Na šta mislim dovoljno je pogledati kakav status imaju u americi na primer i sve će vam biti jasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 14 hours ago, florenntina рече Pitam se gde su tu prava dece tj. u kom trenutku necije pravo na neku slobodu pocinje da ugrozava pravo deteta na neku buducu slobodu izbora. S obzirom da su u pitanju deca koja nisu sposobna/ zrela da donose sami neke odluke, ja bih bila jako oprezna sa ovlastenjima koja se nekome daju nad njima. U tom smislu ne bih dozvolila homoseksualcima da usvajaju decu ali ni roditeljima da menjaju pol dece. Pokusala bih da ocuvam teren "neutralnim" dok deca ne postanu punoletna pa onda neka sama biraju na koju ce stranu. Ne bi dozvolila homosexualnim parovima da usvajaju djecu, a sve studije pokazuju da nema nikakve razlike izmedju djece koja su odrasla i vaspitana od strane homosexualni parova i heterosexualnih. Kako ti se odjednom izgubiše liberalna načela koja zagovaras u politici i ekonomiji kada su ove stvari u pitanju? Druga stvar, vezana za odluku oko toga ko štiti prava djeteta. Jesi li ti svjesna kolike posledice religijsko indoktriniranje u vidu pakla u kojem goris itd., može da ima na psihu djeteta, pa mnoge je to dovodilo do samoubistva. Ukoliko hoćemo da postavimo neko više tijelo koje će odlučivati o pravima djeteta, onda treba da ga proširimo na sve sfere. Mogli bi uzimati djecu od roditelja zbog batina jer je meta studija od 50 godina jasno pokazala kakve posledice batine imaju na psihu djeteta, uglavnom samo negativne. Što se tiče promjene pola tu još niko ne može da nam kaže da li će ili neće to imati negativne posledice po samo dijete, na neko hoće, a na neko neće. Ja takodje mislim da kada je promjena pola u pitanju možda ne bi trebalo dozvoliti roditeljima jer se radi o djetetu koje se može pokajati zbog toga, što se dešavalo. Makar podići granicu od šesnaest do osamnaest uz stalno konsultovanje i razgovore sa psiholozima. Međutim ova pitanja nemaju veze sa usvajanjem djece od strane homosexualni parova. Jer takav odgoj nije ostavio nikakve negativne posledice na psihološki razvoj djeteta. Nemoj sad da se hvatas za individualne slučajeve, jer bi onda došli u situaciju da zabranimo svima usvajanje, ali i da oduzimamo djecu od roditelja ili ih od početka njihovog roditeljstva provjeravamo kako bi znali kakve će to posledice imati na razvoj djeteta. Uostalom evo ti jedno pitanje, pošto ti imaš djecu. Da li bi ti trebala da odgovaras ukoliko bi tvoje dijete ne daj Boze kad odraste postalo kriminalac i razbojnik i pored toga što si se ti maksimalno zalagala, međutim ko će ti vjerovati da jesi? Treba li država kao veliki brat da zagnjuri nos u 24 časovno provjeravanje ljudi? Лазар Нешић and cloudking је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 2 hours ago, SomiKnight рече Vi mislite da sistem treba da daje decu samo podobnima, u tome i jeste stvar, ja smatram da su homoseksualci NEPODOBNI za uzgajanje dece Ja ne mogu da ti zabranim da smatras sta god pozelis, niti bih voleo to da radim. Ali ta tvrdnja je na nivou tvrdnje "setanje nocu izaziva rak materice"... dakle, ja sam spreman da saslusam argumente koji podrzavaju tu tvoju tvrdnju i radujem se da ih cujem u sledecem postu. Samo bih te molio da se okrenes objektivnim argumentima koji se ne baziraju na "tako JA mislim i tacka" nego lepo daj nesto objektivno sto ja mogu da proverim i ako si u pravu, veruj mi, istog sekunda menjam svoje misljenje koje JESAM doneo na osnovu istrazivanja drugih ljudi a ne na osnovu "sto je klaudu milo..." Dakle, zasto su homoseksualci nepodobni za usvajanje dece? Ps. Religijske argumente ne uzimam za ozbiljno, cisto da na njih ne gubis energiju. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 @RYLAH split? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука