Natasa. Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 On 7.2.2017. at 18:57, Драшко рече free-manikir usluge u svom ulazu. Kako bi ovo bilo cool, odere me ona mala što mi radi nokte . Sad razmišljam i ja da batalim nauku, završim kurs i radim manikir, to je ozbiljna kinta . PredragVId, Paradoksologija, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 3 минута, Natasa. рече Kako bi ovo bilo cool, odere me ona mala što mi radi nokte . Sad razmišljam i ja da batalim nauku, završim kurs i radim manikir, to je ozbiljna kinta . Једна колегиница је баш то урадила, с тим што није у питању само неки курс, него је баш озбиљно и професионално у тим водама. PredragVId, Данче* and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Једна колегиница је баш то урадила, с тим што није у питању само неки курс, него је баш озбиљно и професионално у тим водама. Meni deluje da baš fino može da se zaradi. Bilo mi glupo da pitam, ali itekako ima posla. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 4 минута, Natasa. рече Meni deluje da baš fino može da se zaradi. Bilo mi glupo da pitam, ali itekako ima posla. Може, ако се озбиљно бавиш тиме, у Бг има доста њих који раде маникир, оборили су цене али много њих фушерски ради и користе најјефтиније материјале. Добар је послић зато што може и код куће да се обавља. Данче* and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 17 часа, Ayla рече Ne nađoh ništa o meni...ništa Наше време тек долази. PredragVId and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 8, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2017 пре 5 часа, Natasa. рече Kako bi ovo bilo cool, odere me ona mala što mi radi nokte . Sad razmišljam i ja da batalim nauku, završim kurs i radim manikir, to je ozbiljna kinta . bez šale mislim da Srbiju za sada samo zanat 'spasava' PredragVId, drvce and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Jedna drugarica uzima četrdesetak hiljada mesečno na to, u malom srpskom gradiću, bez ikakvih kvalifikacija. PredragVId and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 1 сат, Иван ♪♫ рече bez šale mislim da Srbiju za sada samo zanat 'spasava' I dualno obrazovanje http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 13 часа, Natasa. рече Kako bi ovo bilo cool, odere me ona mala što mi radi nokte . Sad razmišljam i ja da batalim nauku, završim kurs i radim manikir, to je ozbiljna kinta . Nemoj bolje budi elektricar. Nas elektricar ima 28 godina. Troja kola, manji stan u Zarkovu (sam ga kupio) koji je izdao i gradi kucu pored Bg. Inace nije iz Bg i sve je sam stekao. Na moru se posvadja sa devojkom jer mu ova ne da da trosi pare a on poneo 3000e i nece da ih vrati. Stalno putuje i radi i u dijaspori jer je izuzetno posten i kvalitetno radi cesto ga zovu i cekaju jer nece niko drugi da im radi. Znaci elektricar i da crknu komsija i krava mu zajedno Драшко, Juanito and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 17 часа, Natasa. рече I dualno obrazovanje Protiv sam. Zašto bi neko tamo odlučivao gde će dete na praksu. Možda neki roditelj ne želi da mu dete, a ni dete možda ne želi, da radi sa burgijama, brusilicama, da metla nečiju fabriku, donosi burek, kuva kafu, trpi budale, ili uopšte bude u nekom okruženju. To sve treba da bude stvar roditelja i deteta koliko će se dete školovati, osposobiti i raditi. Juanito, Vesna M and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Оде тема, прсну чаша, многи већ су пуни кича, оде тема форумаша где у шали поче прича. БанеЛ, Goku, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 28 минута, Иван ♪♫ рече Protiv sam. Zašto bi neko tamo odlučivao gde će dete na praksu. Možda neki roditelj ne želi da mu dete, a ni dete možda ne želi, da radi sa burgijama, brusilicama, da metla nečiju fabriku, donosi burek, kuva kafu, trpi budale, ili uopšte bude u nekom okruženju. To sve treba da bude stvar roditelja i deteta koliko će se dete školovati, osposobiti i raditi. Па тај мамин принц онда немој да уписује занатску школу, кад неће да бургија и бруси, него гимназију, па на Кембриџ, љуби га мајка. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 пре 32 минута, Иван ♪♫ рече Protiv sam. Zašto bi neko tamo odlučivao gde će dete na praksu. Možda neki roditelj ne želi da mu dete, a ni dete možda ne želi, da radi sa burgijama, brusilicama, da metla nečiju fabriku, donosi burek, kuva kafu, trpi budale, ili uopšte bude u nekom okruženju. To sve treba da bude stvar roditelja i deteta koliko će se dete školovati, osposobiti i raditi. I bre, svi ga čekaju raširenih ruku za vreme i posle školovanja . Da ne treba možda, radnici učenicima da donose burek i kuvaju im kafu? . A to što će da trpi budale, to ih čeka pa čeka. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Poenta je da odluka bude lična, iz lične slobode, što povlači i odgovornost prema sebi, a ne da ti život određuje neko drugi. Kada čoveku neko drugi određuje život on postaje rezigniran, ali i nesposoban. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 sa velikim nestrpljennem ocekujemo sledecu biografiju... Лидија Миленковић, Драшко, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука