Jump to content

Романсиране биографије форумаша

Оцени ову тему

Драшко

Препоручена порука

I bre Jessy, taman zaustih da nesto kazem. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 80
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пошто многи скрећу главе

и боје се лажног лика,

сами нек се овде јаве

што би да их Драшко слика?

Подели на овим сајтовима

Jessy

(na staropersijskom jessiah, što znači cvet divlje kajsije)

Jessy po forumskoj klasikologiji spada u likove koje je neko nekad video (umereno mistične ličnosti) za razliku od Arsenije (mistične ličnosti drugog stepena) koje niko nikad nije video. 

Neki odlazeći forumasi su govorili kako će "forum da krene ponovo napred kad budete videli Jessy-n lik"

To se i desilo pre par meseci na temi slike forumasa.

Od tada je zabeležen rast i procvat foruma.

Jessy po nekim izvorima potiče iz Hercegovine, iz plemena Suči. Kao mala, svirala je harmoniku. Radojka i Tine Živković su hteli da uzmu "tu malu!"ali njen otac je.bio strogo protiv. Uputila se na filološki fakultet. Posle studija anglistike bila je primljena za simultanog prevodioca na rtj. Nastao je skandal kad je javno izjavila da nema "knjižicu" i ne namerava da stupi u partiju.

Od tada je slobodan strelac...ili škorpija

Više puta je.podizana optužnica protiv nje za "kopipejstovanje"

Sve optuzbe su pale kad su se pojavili svedoci o njenom iskrenom zalaganju za forum i ljude koji su joj se obraćali za pomoć.

Četvrti stub foruma

Jessy

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, PredragVId рече

Пошто многи скрећу главе

и боје се лажног лика,

сами нек се овде јаве

што би да их Драшко слика?

Eh kad nije talenat svako 

Da sebe recima opise lako!

Zato Drale recima vesto slika

I od svakog forumasa napravi interesantnog lika :D

Dra-le! Dra-le! :navijanje:

Cekamo nastavak teme... :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, todor рече

Па тај мамин принц онда немој да уписује занатску школу, кад неће да бургија и бруси, него гимназију, па на Кембриџ, љуби га мајка. :D

Офф: Шта бре фали принчевима? Пусти нас да сањамо. :D Рече ми скоро 1 занатлија да му је криво што није учио школу. :)

Go Drale! Next!

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Драшко ти си геније....:)):navijanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Anika рече

Офф: Шта бре фали принчевима? Пусти нас да сањамо. :D Рече ми скоро 1 занатлија да му је криво што није учио школу. :)

Go Drale! Next!

Сањајте, али немој после да кукате кад останете саме са мачкама. :D

Откад се у љубави људи деле на класе? Шта фали занатлији, можда ти је он тај ''принц'' којег сањаш?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, todor рече

Сањајте, али немој после да кукате кад останете саме са мачкама. :D

Откад се у љубави људи деле на класе? Шта фали занатлији, можда ти је он тај ''принц'' којег сањаш?

Kakve bre macke?

Zabranio mi moj life coach da budem sa zanatlijom. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Anika рече

Kakve bre macke?

Па бре, мачке као мачке, обично су добро друштво оним дамама што сањају принчеве, па само на сновима остане. :)

пре 8 минута, Anika рече

Zabranio mi moj life coach da budem sa zanatlijom. :)))

Ако лајфкоч забранио, онда ако. =Д

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драшко рече

Radojka i Tine Živković

Vešto je, kaže urbana legenda, umela da se skrije iza "Dalape" od 120 basova... I, legenda dalje kaže, prebirala je Tinetu po basovima, tako da je ovaj samo levom rukom razvlačio meh, a ona je davala ritam... To se dešavalo sve dok nije odlučila da se posveti klasičnim jezicima i filologiji...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, todor рече

Па бре, мачке као мачке, обично су добро друштво оним дамама што сањају принчеве, па само на сновима остане. :)

Ако лајфкоч забранио, онда ако. =Д

Macke su koliko znam lekovite za psihicke bolesnike. Nemam macke. Imala sam davno kod dede jednog lepog macora i tu se moje druzenje s njima zavrsilo. Niko nikad nije bio kao on.

A prava dama nikad nije sama. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Потврда за водоинсталатера

У ”Таковским новинама” уредник Бошко Ломовић је објавио чланак да је у Горњем Милановцу један младић тражио од свог предузећа да му изда потврду да је водоинсталатер. Наумио човек да се жени па, вели, може с том писаном папирном препоруком да испроси девојку коју пожели. Не дај Боже, закључак је чланка, да сличну такву исправу из сличних намера добије и покаже неки млади професор. Остао би довека неожењен.

Радојко Николић, ”Пролазне прилике”

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...