obi-wan Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 Ogri su, dakle, covekolika bica (mnogo lice na ljude), ali oni u stvari (svi osim Sreka) jedu druge ljude! Da, evo na primer ja, ili bili ko od vas ovde - kol`ko puta smo u raspravama "pojeli" zivog coveka, tj. prozdr`li ga/je u besu/gnevu? Bog zna kol`ko puta. Sta to znaci? Ogar ko vrata! A ovde se prica o jadnim trolovima, dok su u stvari ogri i pokrenuli i drze temu o njima, da bi sebe prikrili! Inace, smatram da uber-trol (boss-trol) foruma postoji, ali da je pazljivo skriven besprekornom spoljasnjom pojavom. Ne, to nije Arsenija, kako su mozda mnogi pomislili, mada mu/joj je ona mozda prvi oficir. Ne pitajte me odakle mi to, prosto imam osecaj za filing, to je sve... -Владимир-, Рапсоди, Ненад Р. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 7 minutes ago, obi-wan рече Inace, smatram da uber-trol (boss-trol) foruma postoji, ali da je pazljivo skriven besprekornom spoljasnjom pojavom. Ти то мени читаш мислиш па их износиш као своје или.... Ненад Р. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 2 minutes ago, АлександраВ рече Ти то мени читаш мислиш па их износиш као своје или.... Dzast juzing d fors... Јанко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 17 minutes ago, obi-wan рече Inace, smatram da uber-trol (boss-trol) foruma postoji, ali da je pazljivo skriven besprekornom spoljasnjom pojavom. 6 minutes ago, АлександраВ рече Ти то мени читаш мислиш па их износиш као своје или.... Šta vi to znate što mi ostali smrtnici ne znamo i hoćete li nam otkriti? АлександраВ, obi-wan and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 1 hour ago, obi-wan рече uglavnom samo tehnicki trolovi - kao ovaj M Lepo odabrana reč - tehnički. Ali to ipak nije trol u punoći, ma ni u naznaci. To bi bio nekakav roze trol i to trol obavezno da ide ili u kurzivu ili sa navodnicima. Takvo površno, tehničko, trolovanje ili bolje "trolovanje" me podseća na repere koji dođu u neku mejnstrim emisiju i repuju namršteni i govore grube i buntovničke reči. Kao kad bi to neko radio u Žikinoj šarenici. E tako mi izgleda "Muramasa". Nema težinu trola, nema srce trola, nema ožiljke trola, sav je kao neki devojčurak koji je rešio da hoće nešto malo žešće i onda se blami... mislim, ne uspeva mu. Dakle, on nije trol već forumaš sa smušenim stilom koji se beskrajno nateže da izgleda provokativno. obi-wan, Sanja Т. and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 27 minutes ago, obi-wan рече Inace, smatram da uber-trol (boss-trol) foruma postoji, ali da je pazljivo skriven besprekornom spoljasnjom pojavom. Ne, to nije Arsenija, kako su mozda mnogi pomislili, mada mu/joj je ona mozda prvi oficir. Ne pitajte me odakle mi to, prosto imam osecaj za filing, to je sve... Да нисам ја, учитељу ? Paradoksologija, drvce, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече Мислим да је правилније "огара" или "огрева" . Огарки или огаршкиња? АлександраВ, Paradoksologija, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 11 minutes ago, Paradoksologija рече Šta vi to znate što mi ostali smrtnici ne znamo i hoćete li nam otkriti? Na zalost - nema sanse. Sve i da `ocemo, ne smemo nikako od Milunke... АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 2 minutes ago, -Владимир- рече Да нисам ја, учитељу ? Ah, ti kaza... ali znamo da nisi ti, ne vredi... -Владимир-, Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 2 minutes ago, Juanito рече Огарки или огаршкиња? Ogresa (eng. ogre/ogress, pa što da ne) -Владимир-, АлександраВ, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 И ја одавно размишљам о могућности постојања бос тролова , чак имам неке своје теорије/ завере / ко се од босова крије иза неких анонимус чланова . obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 4 minutes ago, -Владимир- рече Да нисам ја, учитељу ? obi-wan, Ignjatije, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 4 minutes ago, Paradoksologija рече Ogresa (eng. ogre/ogress, pa što da ne) A?... Stjuardesa? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 А ја их толико "волим" да је један од тих тролова једини имао ту част да поруку пријавим уредницима. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2016 Hej, admini, ko je najcrnji na celom forumu, ko ima najvise prijavljenih poruka? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука