Natasa. Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Ja nažalost psujem. Kad čujem nekoga ko mnogo psuje, onda shvatim da i ja tako zvučim i smorim se. Onda mi padne mrak na oči pa psujem...čujem nekog i shvatim da i ja tako zvučim...smorim se...iznerviram se zbog gluposti pa psujem...pa se smorim...pa psujem...NEMA KRAJA. Bezveze Ayla , Suncokret54 and Nektarija* је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 On 24. 8. 2016. at 22:08, Natasa. рече Ja nažalost psujem. Kad čujem nekoga ko mnogo psuje, onda shvatim da i ja tako zvučim i smorim se. Onda mi padne mrak na oči pa psujem...čujem nekog i shvatim da i ja tako zvučim...smorim se...iznerviram se zbog gluposti pa psujem...pa se smorim...pa psujem...NEMA KRAJA. Bezveze Expand A ne nerviraj se, kumim te Bogom. Natasa. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 On 24. 8. 2016. at 22:14, Ayla рече A ne nerviraj se, kumim te Bogom. Expand ako se ne bude nervirala smorice se , ondak ce tek da psuje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 On 24. 8. 2016. at 22:08, Natasa. рече Ja nažalost psujem. Kad čujem nekoga ko mnogo psuje, onda shvatim da i ja tako zvučim i smorim se. Onda mi padne mrak na oči pa psujem...čujem nekog i shvatim da i ja tako zvučim...smorim se...iznerviram se zbog gluposti pa psujem...pa se smorim...pa psujem...NEMA KRAJA. Bezveze Expand Ti k'o moja drugarica. Pre nekog vremena onako sokirano rece : " U, j**o te, al ja psujeeeem" !!!!! Natasa., JESSY, kordun and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 On 24. 8. 2016. at 22:17, kordun рече ako se ne bude nervirala smorice se , ondak ce tek da psuje Expand Znači, nema spasa? Ajme! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 24. 8. 2016. at 21:59, Suncokret54 рече ... е, људи "широког срца". када је да се брани псовка сетите се мајора Гавриловића, на београдском бедему, зашто вам онда смета, када се ко сети Николаја, и због псовке вам тресне шамар... Expand Ne razumem šta si teo reć.Kome smeta Nikolaj?Šta sa majorom Gavrilovićem? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 24. 8. 2016. at 22:08, Natasa. рече Ja nažalost psujem. Kad čujem nekoga ko mnogo psuje, onda shvatim da i ja tako zvučim i smorim se. Expand +1 Много псујем. У друштву се контролишем, за воланом претерујем. Дође ми да се снимим, па да гледам и лечим се срамотом. Suncokret54, Natasa., aliluja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Једине дозвољене псовке су 'Свих ми вукова Онтарија!' и 'Стотину ми реторти!'. Viikica, Лидија Миленковић, -Владимир- and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 25. 8. 2016. at 8:50, GeniusAtWork рече Једине дозвољене псовке су 'Свих ми вукова Онтарија!' и 'Стотину ми реторти!'. Expand А ”Тутатиса ми!”? GeniusAtWork, АлександраВ, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 24. 8. 2016. at 20:38, Ћириличар рече Знам једног момка који је, кад је био дијете, након свађе са другарима отишао у кућу, узео црквени календар, изашао на терасу и кренуо наглас све редом по празницима Expand Mom komsiji ne treba crkveni kalendar, on sve svece zna napamet kad psuje Ћириличар, Suncokret54 and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 25. 8. 2016. at 9:30, Deja Vu рече Mom komsiji ne treba crkveni kalendar, on sve svece zna napamet kad psuje Expand Al najjaci su originali, kao "terasa gdje se Bog sunca" Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 25. 8. 2016. at 9:42, Ћириличар рече Al najjaci su originali, kao "terasa gdje se Bog sunca" Expand Ocigledno da su ljudi na Balkanu mnogo kreativni Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Сећам се, неки лик је написао књигу о псовкама, био давно на РТС-у. У емисији је навео да је пронашао преко 200 псовки везаних за хлеб, од основне до "два вагона жита, зрно по зрно". Ћириличар and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 On 25. 8. 2016. at 8:50, GeniusAtWork рече Једине дозвољене псовке су 'Свих ми вукова Онтарија!' и 'Стотину ми реторти!' Expand GeniusAtWork and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 25, 2016 Пријави Подели Написано Август 25, 2016 Какав механизам одбране да смислим? Што би реко мој пок. ђед: Ћускија и топ! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука