JESSY Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 http://www.krstarica.com/zivot/deca/da-li-je-u-redu-ovako-ljubiti-svoje-dete/ Mali poljubac detetu u usta mnogim roditeljima je totalno primeren i ne vide u tome ništa do sušte roditeljske ljubavi. Drugima je odbojan, nastran i skandalozan. Foto: Instagram/VictoriaBeckham Nedavno je Viktorija Bekam objavila fotografiju na kojoj svoju kćerku Harper ljubi u usta. Psiholozi vode suptilne ratove, lekari daju oprečne informacije o bakterijama, a mame i tate vode beskonačne forumske rasprave… Šta vi mislite o tome? Aleksandar Ciganović је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Kao i dojenje na javnom mjestu, te seks nas nasusni u raznim varijantama, - opet Dzesica isceprkala kontroverznu temu za maratonsku forumsku raspravu ... Aleksandar Ciganović and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 20 minutes ago, JESSY рече Šta vi mislite o tome? Не. Светислав Павловић, Malina, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 По мени скарадно. Можда би неко то окарактерисао као конзервативизам и неотвореност за различите врсте блискости између родитеља и деце, али ипак треба имати неку меру. Свакако није лепо за јавност, твоја је ствар како ћеш да љубиш дете. Лидија Миленковић and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 13 minutes ago, Дијана. рече opet Dzesica isceprkala kontroverznu temu za maratonsku forumsku raspravu ... sta cu kad me interesuju misljenja na tu temu.... Дијана., Лидија Миленковић, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Иако у томе не видим никакву сексуалност, противник сам оваквог љубљења из хигијенских разлога. Никада своју децу нисам љубила у уста и, у том смислу, никада нисмо јели истим кашиком, лизали исти сладолед и слично. Kaludjerovic Sreten, Natasa., Тања1 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Meni to izgleda strano i neprirodno... i zbog toga kažem "Ne" АлександраВ, Страле, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Свакако да треба љубити своје дете, али не на овакав начин. Страле, aliluja, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Овде се види и мало сензационализма, јер свакако фотографија где мајка на '''обичан'' начин љуби своје дете не би привукла пажњу, а овако ево о томе и теме на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 37 minutes ago, Лидија Миленковић рече Иако у томе не видим никакву сексуалност, противник сам оваквог љубљења из хигијенских разлога. Никада своју децу нисам љубила у уста и, у том смислу, никада нисмо јели истим кашиком, лизали исти сладолед и слично. Мени је пољубац знак за веома велику љубав, нешто природно и нешто што ми се свиђа...Али, понекад је преко границе и постоје много различитих мишљења о томе када је у реду љубити и кога љубити. На пример, сви родитељи не љубе своју децу у уста, уместо тога љубе их у косу, руке, образ и тако даље (мене су љубили у косу). У неким породицама, уопште не љубе у уста, али негде у другим породицама то чине, и често постоје различита правила за пољубац између родитеља, деде и бабе и деце. Исто важи и за миловање, имамо различите начине да милујемо једни друге и показујемо нашу љубав. У неким породицама се рукују, у другим ће загрлити, и природно је да загрлимо једни друге...Физички контакт варира од детета до детета, и смањује се како дете расте. На крају, постоје деца која имају проблем са притиском - то се зове сензорни проблем, или сензорна стидљивост. Слажем се са тобом Лидија из истог разлога. Страле, Лидија Миленковић and Dominika је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 15 minutes ago, Страле рече Овде се види и мало сензационализма, јер свакако фотографија где мајка на '''обичан'' начин љуби своје дете не би привукла пажњу, а овако ево о томе и теме на форуму. није та фотографија разлог већ повод за отварање теме...овакав начин љубљења деце сам видела неколицину пута...а логично је да све што је неуобичајено привлачи пажњу... Страле је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 2 minutes ago, JESSY рече није та фотографија разлог већ повод за отварање теме...овакав начин љубљења деце сам видела неколицину пута...а логично је да све што је неуобичајено привлачи пажњу... Наравно да ово није изолован пример, а све што одступа од устаљеног код већине људи привлачи пажњу. Познате личности су склоне сензационализму, па сам фотографију повезао са тим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 ja se en slazem sa ovakvim ljubljenjem djece Ignjatije, Kaludjerovic Sreten, Страле and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Задњих година све већи број родитеља овако зна да љуби дете. Барем сам ја то тако приметио. Некако ми је то мало... хм... неугодно. Мене родитељи тако никада нису љубили, али тетка јесте. Било ми је непријатно. Имао сам и кума који је малтене тако љубио при честитању славе, такође ми је то било непријатно. Не знам за друге, можда некоме прија, али нисам за то. Зна се где се дете љуби. Ипак је то индивидуална и интимна ствар сваког појединца, нисам паметан да судим, немам децу. Kaludjerovic Sreten, JESSY and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Meni je to cudno, ali mislim da je i do kulture i obicaja konkretnih ljudi, zemlje, naroda... Nama se par puta omaklo da me zamalo dete poljubi u usta umesto u nos, i skroz sam se osecala cudno. Posle smo razgranicili vrste poljubaca i kako se ko ljubi pa nije bilo problema Doduse za razliku od mnogih porodica kod nas ne vazi pravilo da pred detetom budemo ustogljeni i da se nikad ne ljubimo, ne grlimo i tako to, pa je to islo lako -kad budem imao svoju princezu kao sto si ti mama tatina, onda cemo mi da se tako ljubimo Лидија Миленковић, Avocado and Страле је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука