Jump to content

Ljubavna veza iz koristi

Оцени ову тему

Препоручена порука

12 minutes ago, Tvrtko рече

Ne bave se ljudi širim tumačenjima. Veze su u većini slučajeva privremene i obično imaju samo jednu jedinu "svrhu".

Ако гледаш уско, једина сврха је продужење врсте. То је најјачи порив. Онда ни новац није важан, он је само за тренутно задовољство.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, 3006 рече

И ниси, ти си човечица :)

nisam rekla covek nego ljud :) (ljudi kao vrsta) tu spadamo svi, ne?:scratch_head:

inace bas volim taj naziv covecica :) 

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Tvrtko рече

Nisam ni ja. Zato sam tu gde jesam.

Pa ako si nezadovoljam tom pozicijom treba da je menjas.

Подели на овим сајтовима

On Friday, July 22, 2016 at 21:46, Aleksandar Ciganović рече

I jos jedno pitanje da postavim?Da li mislite da ljubav moze biti obostrana sto se tice inteziteta ili bar jedna osoba mora makar malo vise da voli onu drugu?:D Cini mi se da uvek ima taj neko na ciju stranu vise preteze i ko se vise zrtvuje :D

Neko voli mirno.. neko voli ludo... neko nekako sebično, a neko sa strahom... Kakav će intenzitet ljubavi biti zavisi od pogona... 

Mislim da je veća žrtva kod onih koji mirno vole... bez straha.. bez stida i bez srama i koji su suočeni sa nečijom ludošću,  nečijom sebičnošću i nečijim strahovima. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Tvrtko рече

Ali samo tamo gde ljubavi ima. Ipak ne razumem o kakvoj sebičnosti govoriš, kada ta osobina ide nauštrb ljubavi. I kakav strah?

Žrtva treba da je sastavni deo ljubavi i života uopšte. Kad se voli nema računanja kolika je žrtva. Zašto stid i sram?

Strah od razočarenja..(biti ostavljen... nedovoljan.. prevaren... izdan.. itd.) 

Sebičnost kojoj je sestra posesivnost.... 

Sumnjičavost...kojoj je sestra nesamopouzdanje... i... i...

Sve to može da utiče na kazivanje ljubavi... Možda je i velika ljubav ali joj sve ovo i možda još puno toga stoji na putu da govori... 

Kada govorim o žrtvi ne mislim da se sama žrtva doživljava kao takvom.. nego je to iskazivanje jednog posmatrača.. 

Stid i sram reći ono što osećaš i tako činiti bez obzira da li će ti biti uzvraćeno.. ne osećati se namagarčeno.. ismejano od strane partnera kojem kazuješ i pokazuješ ljubav...

Čistu ljubav ima samo Bog... i ako je želimo osetiti od strane nekog onda to možemo samo kod njega... 

U suprotnom nam preostaje da živimo sa našim bližnjima kojima smo veoma slični i da svi zajedno uz pomoć Božiju težimo tome da očistimo svoja srca kako bi jedni-drugima  bili sposobni dati tu čistu i neponovljivu ljubav za kojom svi čeznemo... U nama je... ispod prašine i blata... ispod straha... sebičnosti... samoljublja... i svemu tome sličnom. 

Daj Bože da nam je ovaj jedan život dovoljan da sa svojim bliznjim zajedno dodjem do te ljubavi.. pa kad god to bilo da bilo. 

Подели на овим сајтовима

извор
Iz nošnje u negliže: Polugola Andreja Pejić u Srbiji traži muža

Andreja Pejić vratila se korenima. Trenutno boravi u Srbiji, i nada se da će naći muža na selu.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj obučena u našu narodnu nošnju obavlja seoske poslove, sada se slikala u izazovnom negližeu i visokim potpeticama.

(слика у неглижеу намјерно уклоњена због природе форума, ко жели да види нека посјети извор - примједба постављача поста)

Iako čipkani veš više otkriva nego što pokriva, Andrea je zaključila da je to idealna uniforma za košenje trave, ali i za pronalaženje muža.

- Vredna devojka traži finog momka sa sela, koji ima pet krava, 12 ovaca i 100 hektara dobre zemlje. Nemam miraz, ali mogu da ponesem ovaj autfit – napisala je Andreja na Instagramu.

Поента: чак и мушкарац када постане жена, гледа само материјалну корист. @Tvrtko је сво вријеме био у праву! :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, Tvrtko рече

Neprekidno pokušavam, kao i mnogi drugi muškarci. Nije to dovoljno. Ipak, treba imati sreće.

(Tema nije o meni.)

Narocito je treba imati kad je nemas u sebi.

Sto se teme tice ja sam svoje vec rekla.

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, Goku речеПоента: чак и мушкарац када постане жена, гледа само материјалну корист. @Tvrtko је сво вријеме био у праву! :)

:))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Goku рече

- Vredna devojka traži finog momka sa sela, koji ima pet krava, 12 ovaca i 100 hektara dobre zemlje.

Куд баш 100 хектара, да је рекла 90 па да конкуришем...

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, 3006 рече

Куд баш 100 хектара, да је рекла 90 па да конкуришем...

Ехх, штета што су ми ћерке младе, ја бих те узела за зета са том фалинком од 10 хектара...Знаш...јако сам сажаљива :smeh1:

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Tvrtko рече

Ja to nikada nigde nisam napisao.

Извини, има један форумаш који на свакој (буквално С В А К О Ј) теми пише да жене занима само материјално (рачунајући и физички изглед). Биће да сам те побркао са њим :D

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, *Jелена* рече

treba

20 hours ago, Tvrtko рече

(Tema nije o meni.)

8 minutes ago, Goku рече

Биће да сам те побркао са њим :D

Ajme dobri ljudi moji, (i Roni, i Jela011) pa zar mora Tvrtko da vam kaže... pa posle mi ne valjamo kad reagujemo na spamovanje ama baš svake teme...

Kako vam ne dosadi? jedan, dva, pet, deset, sto ljudi ga je ubjeđivalo, na isto toliko tema, i opet jovo-nanovo... Jednom mora da bude kraja jalovoj raspravi i uzaludnom ubjeđivanju...

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Tvrtko рече

Tema nije slučajno postavljena. Ukazuje na realnost.

Ljubav pobeđuje samo sporadično, ali definitivno gubi rat sa interesom.

Онда се треба прилагодити реалности и стећи оно што даме траже. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...