sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 3 минута, Edmund рече aha! hvala za info steta delujete mi sve jako cool i.... E pa ne znam, šalim se. Nataša I ja smo udate... Za druge ne znam "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 1 минут, sanja84 рече E pa ne znam, šalim se. Nataša I ja smo udate... Za druge ne znam pih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 19 минута, Edmund рече pih Pih "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 17 минута, sanja84 рече Pih eto vidis slazemo se bar po tome salim se naravno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 @Edmund Znaš da mi je Nataša sestra od tetke. Edmund and Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 1 минут, sanja84 рече @Edmund Znaš da mi je Nataša sestra od tetke. drago mi je dobri ste ljudi sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 56 минута, sanja84 рече E pa ne znam, šalim se. Nataša I ja smo udate... Za druge ne znam Udate tete. Ako se klinka od 18 do 22 godine uda, ona automatski postaje teta i preskače fazu devojke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 Управо сада, Vasilije. рече Udate tete. Ako se klinka od 18 do 22 godine uda, ona automatski postaje teta i preskače fazu devojke. Vidi ti malog - samo provocira :) ja sam teta postala sa 17 Godina, kad mi je brat dobio sina. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 Pa devojek - zene sta mislite o ovom tekstu? https://www.infpult.info/2020/10/mlae-zene-sve-vise-biraju-starijeg.html?fbclid=IwAR3k2mamwZuGeA9geuHui3BAV-wn3JHxtFbi6Efvw55dB8W8SUTPVnEUsF4 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 пре 29 минута, Flojd рече Pa devojek - zene sta mislite o ovom tekstu? https://www.infpult.info/2020/10/mlae-zene-sve-vise-biraju-starijeg.html?fbclid=IwAR3k2mamwZuGeA9geuHui3BAV-wn3JHxtFbi6Efvw55dB8W8SUTPVnEUsF4 argumentovan tekst "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 Na prvoj slici izgledaju kao otac i ćerka, na trećoj kao deda i unuka. Fuj. sanja84, J_a_n_a and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 пре 3 часа, Flojd рече Pa devojek - zene sta mislite o ovom tekstu? https://www.infpult.info/2020/10/mlae-zene-sve-vise-biraju-starijeg.html?fbclid=IwAR3k2mamwZuGeA9geuHui3BAV-wn3JHxtFbi6Efvw55dB8W8SUTPVnEUsF4 Ako se odluči za dosta starijeg najverovatnije nema raščišćene odnose da svojim ocem, važi i obrnuto ako voli dosta starije žene najčešće ima komplikovane odnose sa svojom majkom pa u partnerki traži i majku i suprugu to kaže psihologija ne ja... što se teksta tiče ne mora da znači, ako je neko stariji da će biti pametniji, iskusniji, više zarađivati....sve je individualno. Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 пре 6 часа, Smaragdni kamičak рече Na prvoj slici izgledaju kao otac i ćerka, na trećoj kao deda i unuka. Fuj. #degeneracija obi-wan, Danijela and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 @Smaragdni kamičak а друга слика Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 пре 10 минута, sanja84 рече @Smaragdni kamičak а друга слика Lep čovek, na slici. Pored neke 20 godina mladje ipak bi delovao kao čika. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука