Bojan* Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 7 часа, sanja84 рече srećno! Baš lepo od tebe. Hvala. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 2 часа, Vasilije. рече Eto prilike za eksperiment. Da li je Ruskinju teže tvrtnuti nego Srpkinju. Sad mi pade na pamet da i tu postoji isti problem. Bez para se ne može uraditi ništa. BorisR је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 Da si pola vremena koliko si potrošio na kuknjavu proveo razrađujući neku ideju za zaradu, do sada bi imao dovoljno za ceo harem Šiptarki. Jestira., fsa, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 On 7.7.2020. at 11:56, Vasilije. рече tvrtnuo Šta znači ova riječ? I kad sam već na ovoj temi da te pozdravim i pitam imaš li ti djevojku? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 48 минута, Vasilije. рече Da si pola vremena koliko si potrošio na kuknjavu proveo razrađujući neku ideju za zaradu, do sada bi imao dovoljno za ceo harem Šiptarki. Ne bih rekao da je to kuknjava. Po tebi izgleda kao da u Srbiji teče med i mleko i da svako može da zarađuje dobro, samo ako hoće. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 53 минута, Биљана рече Šta znači ova riječ? I kad sam već na ovoj temi da te pozdravim i pitam imaš li ti djevojku? Tvrtnuti devojku znači upropastiti sve šanse sa njom. Nemam devojku, nego ljubavnicu, jer neću da ulazim u veze dok sam u Srbiji. Za koju godinu idem odavde. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 6 минута, Vasilije. рече Tvrtnuti devojku znači upropastiti sve šanse sa njom. Nemam devojku, nego ljubavnicu, jer neću da ulazim u veze dok sam u Srbiji. Za koju godinu idem odavde. ko da ne može "ljubavnica" sa tobom. KAo da je lako naći kvalitetnu ljubavnicu.... Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 9 минута, Vasilije. рече Nemam devojku, nego ljubavnicu, Šta ba ljubavnicu!? Šta je ljubavnica!? Prijateljica sa benefitima za "povremene potrebe"!!? Skroz sam omatorila, uopšte ne razumijem ovaj riječnik Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 13 часа, Биљана рече Šta ba ljubavnicu!? Šta je ljubavnica!? Prijateljica sa benefitima za "povremene potrebe"!!? Pre svega nisu to potrebe nego nagon. Ljudi kažu potreba, da bi izgledalo kao da to moraju. A ne moraju. Ljubavnica je obično naziv za osobu ženskog pola, koja se odaje bludu. Ovaj naziv se u govoru ustalio, iako nije adekvatan i svodi ženu na objekat sa određenom namenom, koja svakako nije ljubav, već vanbračni seks. Чунга Лунга, Jestira. and stevan911 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 Bolje bludu nego kuknjavi po forumima. Na kraju svi bivaju iskvareni, ali ja znam da su neke vrste kvareži prijatnije od drugih. Jestira. and fsa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 18 часа, Bojan* рече Sad mi pade na pamet da i tu postoji isti problem. Bez para se ne može uraditi ništa. Vasi sam pita sam odgovara Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече Pre svega nisu to potrebe nego nagon. Ljudi kažu potreba, da bi izgledalo kao da to moraju. A ne moraju. Ljubavnica je obično naziv za osobu ženskog pola, koja se odaje bludu. Ovaj naziv se u govoru ustalio, iako nije adekvatan i svodi ženu na objekat sa određenom namenom, koja svakako nije ljubav, već vanbračni seks. Vara je sa samim sobom BorisR је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 3 часа, Bojan* рече Pre svega nisu to potrebe nego nagon. Ljudi kažu potreba, da bi izgledalo kao da to moraju. A ne moraju. Ljubavnica je obično naziv za osobu ženskog pola, koja se odaje bludu. Ovaj naziv se u govoru ustalio, iako nije adekvatan i svodi ženu na objekat sa određenom namenom, koja svakako nije ljubav, već vanbračni seks. Nisam tebe ništa pitala Smaragdni kamičak and fsa је реаговао/ла на ово 1 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 16 часа, Биљана рече Šta ba ljubavnicu!? Šta je ljubavnica!? Prijateljica sa benefitima za "povremene potrebe"!!? Krenulo je od toga, a onda smo oboje shvatili da ni jedno od nas dvoje ne može da bude u takvoj vezi, a da ništa ne oseća. stevan911 and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 2 минута, Vasilije. рече Krenulo je od toga, a onda smo oboje shvatili da ni jedno od nas dvoje ne može da bude u takvoj vezi, a da ništa ne oseća. Iskreno Vaso, voljela bih da nađeš sebi djevojku i buduću, kao ti kažeš, suprugičastu suprugu Ti si fin i pristojan momak i kontam da biste baš bili srećni. Zaista ti to želim od srca, a i vjerujem da hoćeš. Pa ono, ako bude prave, balkanske tipične svadbe sa sve šatorima i pevaljkom, da nas sve pozoveš EDIT: šalim se za šator i pevaljku Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука