Flojd Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече Za džabe danas nema ništa. Bice baki bice. Vezbaj romatiku, hehe pa ce bit. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 25 minutes ago, Лапис Лазули said: Deder pojasni ovo primerom ne bilo ti tesko Ako nešto nije džabe, onda možeš da ga dobiješ u zamenu za odgovarajuću protiv-vrednost. Ne nužno materijalnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 7 минута, Vasilije. рече Ako nešto nije džabe, onda možeš da ga dobiješ u zamenu za odgovarajuću protiv-vrednost. Ne nužno materijalnu. To je jasno. Nego ovaj deo "stvori neku vrednost" ... kako se to stvara neka vrednost koju vec nemas? Ne kapiram na sta se odnosi Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Ako su pare, zaradiš. Ako je izgled, dovedeš se u red. Ako je pažnja, odvojiš vreme i pružiš je... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 3 минута, Vasilije. рече Ako su pare, zaradiš. Ako je izgled, dovedeš se u red. Ako je pažnja, odvojiš vreme i pružiš je... @Лапис Лазули или се постане бољи човек Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 To dobar čovek je toliko apstraktno, pa i ljigavo kada se govori za sebe, da sam tu kategoriju potpuno izbacio iz glave. Лапис Лазули and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 55 минута, Лапис Лазули рече Pa smanji kriterijume. Trcis pored staze. Moji kriterijumi su već dovoljno mali, bolje reći skromni, tako da se mogu zanemariti. Ali ako govorimo o ženskim kriterijumima, oni zaista mnogim čestitim muškarcima predstavljaju nepremostivu barijeru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 2 минута, Vasilije. рече To dobar čovek je toliko apstraktno, pa i ljigavo kada se govori za sebe, da sam tu kategoriju potpuno izbacio iz glave. E bas to. Zato sam i trazila pojasnjenje. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 45 минута, Flojd рече Bice baki bice. Vezbaj romatiku, Za koga? To bi tek bio promašaj i prilika za podsmeh. Jesi li ti naišao na neku romantičnu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 6 минута, Bojan* рече Moji kriterijumi su već dovoljno mali, bolje reći skromni, tako da se mogu zanemariti. Ali ako govorimo o ženskim kriterijumima, oni zaista mnogim čestitim muškarcima predstavljaju nepremostivu barijeru. Eto slava Bogu sacuvao te zahtevnih zena. Zamisli ako sad ima takve kriterijume sta bi te kasnije snaslo od te iste kad bi ti bila dostupna... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Beži od romantike, patetike i klišea. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 4 минута, Лапис Лазули рече Eto slava Bogu sacuvao te zahtevnih zena. Zamisli ako sad ima takve kriterijume sta bi te kasnije snaslo od te iste kad bi ti bila dostupna... Izgleda da je sačuvao i mene i još nekoliko stotina hiljada muškaraca u Srbiji, koji žive pretežno na selu. Ne bi mene snašlo ništa, jer su to ženski kriterijumi za odabir muškaraca, a nisu uslovi za zajednički život. Mnoge žene u braku često smanjuju svoje zahteve i dopuštaju i ono što ne bi trebale, samo da bi zadržale muškarca kojeg su izabrale. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 пре 26 минута, Vasilije. рече To dobar čovek je toliko apstraktno, pa i ljigavo kada se govori za sebe, da sam tu kategoriju potpuno izbacio iz glave. Зашто је апстрактно и љигаво да нешто што сам био претворим у нешто боље од тога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 Definiši "dobar čovek". Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 10, 2020 Пријави Подели Написано Мај 10, 2020 @Vasilije. odusevljavas me svojim zdravim rezonima rispekt bro! Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука