sanja84 Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 19 минута, Natasa. рече Sećam se jedne bibliotekarke iz škole u kojoj sam radila. Bila mi je jako draga, uvek pozitivan lik, šta ti treba učiniće ti bez gunđanja, ma milina saradjivati sa njom. Ona malo starija od mene, udata, ja još bila devojka i mislim se ovo mora da je srećna žena, sigurno joj je jako lep brak. Ne prođe puno, dobije g-dja batine i pokrene razvod. Mili moji koje je komentare dobijala-od šta ti je pa nisi ni prva ni poslednja koja je dobila batine, šta se razvodiš zbog jednog šamara...ispade ovaj njen neki psiho za javnost divan, u kući budibogsnama... Poenta mog pisanija-ne gledajmo zakon toliko koliko mentalni sklop okruženja, pogotovo najbližih. Džaba što te zakon štiti, kad te najbliži odbacuju kad su ti najpotrebniji. Svašta sa tim ljudima Bojan* је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Управо сада, sanja84 рече Svašta Nije svašta, nego Balkan. Bojan*, Sanja Т. and stevan911 је реаговао/ла на ово 1 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 11 минута, Natasa. рече Nije svašta, nego Balkan. MIsliš da je samo na Balkanu tako? Verovatno...Turska, Bliski istok i mi . Kako li je u Kini? u Rusiji? Čoveče kako sam malo putovala. MIslim da su kinezi isto u tom fazonu. Natasa. and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 52 минута, sanja84 рече MIsliš da je samo na Balkanu tako? Verovatno...Turska, Bliski istok i mi . Kako li je u Kini? u Rusiji? Čoveče kako sam malo putovala. MIslim da su kinezi isto u tom fazonu. Tačno. Mi smo skoncentrisani samo na razvijeni deo sveta, koji je u vrlo malom procentu, pa i tu ima kukolja. Ovaj svet je stvarno tiran tiraninu. sanja84, Sanja Т., Bojan* and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Heheh, sestra i brat. Pa nas jos zaebavaju na forumu, da prostite na izrazu. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Žena bi pomislila sa njima raj na zemlji, hahahahahahahaha . Дуња је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 13 часа, Bojan* рече Neka hvala. Hoće. Неће, немој да се напијеш, мало само колко да се опустиш. А пошто кажеш да жене воле кад мушкарац пије, кад те виде са чашом има само да се лепе за тебе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 @Bojan* Иначе, ево једне за тебе специјално: https://youtu.be/m53n2V3sQTI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 19 минута, Православни Србин рече жене воле кад мушкарац пије Žene vole oficire. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 9 минута, Natasa. рече Žene vole oficire. Natasa. and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 13 минута, Smaragdni kamičak рече eh da si samo 20 mlađa :) Ma nema problema. NAša Melanija :) "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 16 минута, sanja84 рече eh da si samo 20 mlađa Ne verujem da je to tamo problem, žena očuvana, lepo izgleda, iskusna, ima para...to si bre prave vrednosti, a ne zna da kuva, drži domaćinstvo...koga briga za to . Eeeee Nataša...al' si glupa . ronin, Sanja Т., sanja84 and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 15 минута, Natasa. рече Ne verujem da je to tamo problem, žena očuvana, lepo izgleda, iskusna, ima para...to si bre prave vrednosti, a ne zna da kuva, drži domaćinstvo...koga briga za to . Eeeee Nataša...al' si glupa . Možda zna i to. Zašto misliš da ne zna? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 20 минута, Natasa. рече Ne verujem da je to tamo problem, žena očuvana, lepo izgleda, iskusna, ima para...to si bre prave vrednosti, a ne zna da kuva, drži domaćinstvo...koga briga za to . Eeeee Nataša...al' si glupa . Ne mislim da bi bila pametnija puno da ti je Tramp izbor za muža. Kažu ženskaroš i šašav čovek. Nije da ga znam. Hahhaaha jecić spreman za let Jecić је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 3 минута, sanja84 рече Ne mislim da bi bila pametnija puno da ti je Tramp izbor za muža. Kažu ženskaroš i šašav čovek. Nije da ga znam. Hahhaaha jecić spreman za let Kakav let?? Svaka čast nekome ko može podneti Trampa za muža!???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука