Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 2 часа, Natasenka рече kak je muško lako obradovat . Pa da,viš kako nas muške čine srećnim male stvari... Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 45 минута, Heraklit рече Pa da,viš kako nas muške čine srećnim male stvari... koji dio sa senke tebe čini srećnim? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 47 минута, Nikola Stojanovic рече @Natasenka bolja od piva. pravi lek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 6 минута, Natasenka рече koji dio sa senke tebe čini srećnim? Onaj najbliži uglu zgrade Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Heraklit рече Onaj najbliži uglu zgrade nisi ni ti glup. iako izgledaš. Heraklit је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Иван ♪♫, Vladan :::. and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 @Heraklit Ide uz avatar. Natasenka, Smaragdni kamičak and Heraklit је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 21 минута, Natasenka рече nisi ni ti glup. iako izgledaš. Ma glup sam al sam sladak Natasenka and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 @Natasenka Ma srce si Natashenka, na lebac covek da te maže. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Heraklit рече Ma glup sam al sam sladak de baci neku sliku. da se vidi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Natasenka Ma srce si Natashenka, na lebac covek da te maže. melem. kažem ti. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Управо сада, Natasenka рече de baci neku sliku. da se vidi. Na profilu je Ja sam ti živi dokaz evolucije Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 6 минута, Heraklit рече od čega si mrtav. od one čiji je trag il...? na koji način ti to posmatraš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, Heraklit рече Na profilu je Ja sam ti živi dokaz evolucije iz mladjih dana. ima li neka novija? da se vidi promena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 3 минута, Natasenka рече iz mladjih dana. ima li neka novija? da se vidi promena. Eve ti jedna od proletos Natasenka, Иван ♪♫, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука