obi-wan Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 39 минута, БанеЛ рече Брате, или га имаш, или га немаш. Просто. "...to il' nemaš ili imaš da te s vrata spazi primaž gušt je dati, a ne stiskati... pa čekaj, nije gazda kesa šuplja što budzašto novce skuplja gazda je ko ume spiskati..." БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Neša_ Bata Neso be, osmotrio sam ti profil malo, u istom smo danu otvorili profil na ovom sajtu. Znas li sta to znaci? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Neša_ Ja sam ranije mislio da se zezaš, ali više nisam siguran. Žao mi je ako sam ti na neki način stao na muku. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Neša_ Bata Neso, morao sam pesmu da ti posvetim. Nastade u trenutku, satkana od najcistih emocija iz dubina duse moje. Ko te pipne ili pokaze prstom na tebe, samo reci, izazivam ga odma na DVOBOJ ! Blagosloven da je dan, i mesec, i leto Blagosloven da je dan, i mesec i leto, i doba, i vreme, i čas, i tren, i lep sajt, gde profil kreirah svoj istog ga je dana, otvorio i Nesa podrug moj, i blagosloven da je tvoj prvi mudar post, što me obuze kada ga postavi, i luk i strele što su mi grudi razneli, i rane što mi na srcu stvoriše tad. Blagoslovene da su reči, Neso što si rasipao prizivajući ime svih ljubavi propustenih, uzdasi, i žudnja, i suza koje si isplakao, i blagoslovene da su namere i hrabrost, na kojima stičem slavu, i moja spremnost da zbog tebe krenem u rat, jer slep pored ociju svojih ne uvidjah da ti si MOJ BRAT ! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 17 минута, Neša_ рече Bezuspešni pokušaji, još u samom startu. Zašto nisu uspešni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srbin1389 Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 12 часа, Neša_ рече Ako si visok i imaš krupne šake, onda za tebe još ima nade. (Pogledaj na 245. strani ove teme, šta pričaju one dve sojke, u videu koji je okačio @Broken) Visok sam metar i 50, imam sake ko zena i smrdim kao puma. Slazem se da su zene postale previse promiskuitetne, samo izgled gledaju. Pa sta ako smrdim kao puma i onako bi je voleo vise od onih naparfemisanih bilmeza.Pa sta ako moram da se penjem na stolicu da bi je poljubio, ljubav se ne meri visinom tela, nego velicinom srca. Pa sta ako nemam para i Solomon kaze ,,Bolje zelje gde je mir, nego Vo gde je svadja.`` Ali devojke danas zele vise mecku nego ljubav, tako da je meni ostao jos samo manastir. Devojke koje zele kontakt sa mnom, mogu me pozati na ovaj broj: 066-013-773 Pravda za Nesu!!! Neša_ and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 31 минута, Neša_ рече Znam oženjene koji se švalerišu sa devojkama. Kod nas mnoge devojke idu sa oženjenima. Uglavnom sa onima koji imaju para za provod. A šta mi siromasi da radimo,da tešimo žene? Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Neša_ Нешо, нису то само паре, већ је уопштеније. То је мушка способност, односно како је жена перципира. Таква нам је природа, погледај животиње, тамо се све једноставније види, зато сам поставио онај видео. Женке бирају онога кога перципирају као најспособнијег за преживљавање, односно здравог, јаког, самопоузданог мужјака. Многе ствари су ту у генима, нпр. одређене оштре црте лица и изражене коске итд. слично као што мушки воле облине код жена. Зато их, осим оних заиста квалитетних, нарочито привлаче и нарциси и социопате, јер на жене остављају утисак способности, пуни су себе и не плаше се жена, а све на подсвесном нивоу. Када се жени неко свиди, она њега сама јури. А остали удварачи јој служе као храна за его, и као резервна опција. Статистика показује да се женама свиђа само 15-20% мушкараца. Све остало је по принципу ,,да се скрасим" или ,,дај шта даш". Зато је грешка ово што мушки раде, вуку женске за рукав. Немој да јој дајеш никакву валидацију, ич! Јер ничим није ни заслужила, а ни ти нећеш добити ништа. Чим видиш да не реагује, одмах је отпиши за сва времена. Рекао бих ти, чини ми се да су и други већ написали, да вежбаш, и будеш у доброј физичкој форми. Осећаћеш се боље, подићиће ти самопоуздање, а и жене воле физичку лепоту. Не мораш неопходно имати паре, али је свакако пожељно. Такође, ти си много фин. Покажи одређену отреситост, и неотесаност, воле оне то. Neša_ and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 2 часа, Снежана рече Имамо духовну љубав, интелектуалну, емотивну и физичку. Што је духовна љубав? Некако сам сконтала да постоји, макар код мене, интелектуална, емотивна и физичка привлачност. Тај духовни сегмент.. не знам ни шта је. Heraklit је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 5 часа, Neša_ рече Jedino me Lubenica i Sanja vole. I ja te volim, kao muškarac muškarca. Поет, Ana B. and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 31 минута, Lady Godiva рече Што је духовна љубав? Некако сам сконтала да постоји, макар код мене, интелектуална, емотивна и физичка привлачност. Тај духовни сегмент.. не знам ни шта је. A privlačnost je ustvari ljubav? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 1 hour ago, Neša_ рече Ne kaže se Romeo, nego Alfa Romeo. To je neki alfa muzjak sto posto, al vamo kukumace da pali masu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 1 сат, Neša_ рече Znam oženjene koji se švalerišu sa devojkama. Kod nas mnoge devojke idu sa oženjenima. Uglavnom sa onima koji imaju para za provod. To nije odgovor na moje pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 47 минута, Lady Godiva рече Тај духовни сегмент.. не знам ни шта је. nisi ga dozivela pa zato i ne znas...kad dozivis znaces. To ti je kada se sa nekim poklopis i u duhu, dusi..mora da postoji ta duhovna dimenzija...bar kod mene je tako, i intelektualna...onda se radja emotivna privlacnost i na kraju fizicka...kod mene bas tim redom ide. Поет је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука