Flojd Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 Uvek me je zanimalo zasto osobe koje imaju vec nekoga teze paznju na drugu stranu tj od drugih osoba? Sta li je tu po sredi, nesigurnost ili dvolicnost? ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 1 hour ago, Liga Džentlmena рече Uvek me je zanimalo zasto osobe koje imaju vec nekoga teze paznju na drugu stranu tj od drugih osoba? Sta li je tu po sredi, nesigurnost ili dvolicnost? ? To što imaju nekog ne znači da dobijaju pažnju od te osobe. Flojd је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 6 часа, Natasa. рече To što imaju nekog ne znači da dobijaju pažnju od te osobe. А чудно ми је онда зашто су онда са тим особама ако не добивају довољно пажње од њих па им је потребно и са стране да је траже. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 Знаш на почетку везе како се једно другом обасипају пажњом? Е то временом нестане... Неко ћути и тражи са стране а неко каже да му то фали, па се можда и поради на томе. А има оних код којих то никад не нестане. Ситнице живот значе. ronin, Natasa. and Flojd је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 4 часа, Maja Pavlovic рече Знаш на почетку везе како се једно другом обасипају пажњом? Е то временом нестане... Неко ћути и тражи са стране а неко каже да му то фали, па се можда и поради на томе. А има оних код којих то никад не нестане. Ситнице живот значе. Значи све је дтвср комуникације. Ivan1984 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 35 минута, Liga Džentlmena рече Значи све је дтвср комуникације. * Све је ствар добре комуникације. Да, у почетку је све лепо. Битно је касније да се то и касније задржи. То је уметност. ? Мада, све се дешава за неко веће добро. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 И опет до особе...не волим генерализације било ког типа. Све је од особе до особе, зрелости... Грешака ранијих и тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1984 Написано Новембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2018 пре 3 часа, Liga Džentlmena рече Значи све је дтвср комуникације. "Jednom za ceo zivot". Sungaev je pisac ako se ne varam.. covek je definisao ljubav... Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 -Zeno, uzmi cetku i idi za mnom, farbaj coskove. -E, JA sam zavrsio krecenje, idem da odmorim, a ti ocisti...??? Poznato nekome? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 пре 2 часа, Сања Т. рече idem da odmorim, Reci mu - pridružiću ti se . Sanja Т. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 On 6.11.2018. at 16:41, Ivan1984 рече "Jednom za ceo zivot". Sungaev je pisac ako se ne varam.. covek je definisao ljubav... Читао сам Шугајева пре пар година. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2018 пре 1 сат, Smaragdni kamičak рече Reci mu - pridružiću ti se . ...i odmarali su srecno, do kraja zivotaaaa Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 По мени су најбољи они ехтровертни људи, они који ти кажу шта мисле, са кокима си увек начисто. Они који ти кажу шта желе, шта мисле, који се не боје ни да се извине кад погреше, и који ће да се посвсђају, али знају да признају грешку, са киме можеш и да се посвађаш и да се помириш, они који не калкулишу који се не играју... Они који ћуте, не знаш шта мисле, на такве не можеш да се ослониш, обично такви раде иза леђа, имају гомилу тајни и често су као енигме. Е сад неком је занимљиво да решава те енигме, али је некоме лакше да се не оптерећује тиме. Најбоље је када се чобек окружи искреним и отбореним људима. Слично се сличном радује. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 12 минута, Liga Džentlmena рече По мени су најбољи они ехтровертни људи, они који ти кажу шта мисле, са кокима си увек начисто. Они који ти кажу шта желе, шта мисле, који се не боје ни да се извине кад погреше, и који ће да се посвсђају, али знају да признају грешку, са киме можеш и да се посвађаш и да се помириш, они који не калкулишу који се не играју... Они који ћуте, не знаш шта мисле, на такве не можеш да се ослониш, обично такви раде иза леђа, имају гомилу тајни и често су као енигме. Е сад неком је занимљиво да решава те енигме, али је некоме лакше да се не оптерећује тиме. Најбоље је када се чобек окружи искреним и отбореним људима. Слично се сличном радује. Одакле ти идеја да екстровертни кажу шта мисле и да си са њима увек начисто? То о чему ти причаш су отворене и искрене личности, нема везе са тим колико воле друштво и како функционишу у друштву других. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 1 сат, GeniusAtWork рече Одакле ти идеја да екстровертни кажу шта мисле и да си са њима увек начисто? То о чему ти причаш су отворене и искрене личности, нема везе са тим колико воле друштво и како функционишу у друштву других. Е то сам хтео да кажем, само сам се лоше одразио. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука