ronin Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 5 минута, Maja Pavlovic рече A ja bas volim da diram lava dok spava Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Ovo je cica maca, kod mojih imam pravu zver od macke. Pipnes je ona te pokida Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 4 минута, Maja Pavlovic рече Ovo je cica maca, kod mojih imam pravu zver od macke. Pipnes je ona te pokida Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 7 часа, ronin рече nemoj posle da se zalis administraciji, ne diraj lava dok spava A sta fali i malo da te ogrebe stara sam ja kajla. E sad bas ako hoce da me pojede, nemam kud mora da potrazim pomoc. ? Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 7 часа, Maja Pavlovic рече Ladno mi ne posla poruku... Moje nestrpljivo strpljenje ce da me unisti @ronin Pa on salje pisma a ne poruke. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 3 часа, Liga Džentlmena рече @ronin Pa on salje pisma a ne poruke. Ne ronin, ovaj put me forum zeznuo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 47 минута, Maja Pavlovic рече Ne ronin, ovaj put me forum zeznuo Ohoh, neki tajni obozavatelj. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 E tesko meni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 15 минута, Maja Pavlovic рече E tesko meni Ocarali si nekoga. ?E sad trebamo da saznamo koga. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Jel jesam? Jupiiii Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 On 17.10.2018. at 22:31, Smaragdni kamičak рече Pa šta više da pišemo? Баш тако. Време је да делате Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 13 минута, Petar-M рече Баш тако. Време је да делате Delaš li? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Рапсоди, Ana B., Maja Pavlovic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 13 минута, Vegeta рече Ima nešto u tim baroknim ramovima. Ima po neki crv Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Sanjaj ti tu tvoju. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука