Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, kordun рече

vidi se oziljak, mada posto sam tada bio klinjo, danas se jedva vidi, sa strane u korijenu nosa  blizu oka me opalilo)))

Cuti kad nije u oko. Zamisli da ti je zapalo u oko. Ko ce ga izvadit. Ovako, kad je nos u pitanju manja je steta. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, kordun рече

naravno da znam, al ne znam kolicinu gluposti potrebnu za tako nesto.

Ето ни ја не знам зашто би ико фолирао пријатељске односе или оргазам, али сад чујем да смо ми жене такве лажљиве и превртљиве. Баш ти хвала, ка' брату.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

pa brate dva metra imaju

pa nisam nesto primetio. Sve su oko 170-180 cm visine. Bar one koje sam ja video. Ne znam gde ti nadje te od dva metra?  

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Meni generalno kod tih pevaljki, glumica i ostalih slicnih najvise smeta bas to sto su javne. Nekako mi se lepota potire tim pristupom "izlozba mesa".

Taj trend ti je i na drustvenim mrezama. Sve je na na izvolte i svoje telo dovode u prvi plan a traze da kod njih prepoznas intelekt i druge vrednosti. A onda, kada pohvalis to sto vidis, ili prokomentarises njen izgled ispada da hoces od njih samo sex.

Sve se to radi da bi se sto bolje prodali albumi, i privukla publika.

Zato sam ja bato presao na stati rok. Nema tu nikakva izlozbe samo cist zvuk gitare i nostalgije 80setih.

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Ето ни ја не знам зашто би ико фолирао пријатељске односе или оргазам, али сад чујем да смо ми жене такве лажљиве и превртљиве. Баш ти хвала, ка' брату.

nisam rekao za tebe licno, ti si malo drugacija djevojka ovako psihicki si drugacija, nemam prava da o tebi pricam jer te ne poznajem,  pricam generalno  o zenama, ne mogu sad generalizacijom da obuhvatim izuzetke od pravila, on i naravno otpadaju kao sto otpadaju u svakoj generalizaciji, plus to i nije moj zakljucak to je isto opstepoznata stvar, to same zene priznaju, trazila si od mene da ti kazem, rekao sam, sta ima da se ljutis, ja zene volim i postujem, ali ih nikada ne idealizujem, kazem uvijek posteno ono sto smatram, trazis da obrazlozim, ja obrazlozim , sta sad oces, oces da se bijes?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ronin рече

pa nisam nesto primetio. Sve su oko 170-180 cm visine. Bar one koje sam ja video. Ne znam gde ti nadje te od dva metra?  

A mozda si ti samo lose zagledao. ? Ili pitanje je sta si ustvari gledao. ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Taj trend ti je i na drustvenim mrezama. Sve je na na izvolte i svoje telo dovode u prvi plan a traze da kod njih prepoznas intelekt i druge vrednosti. A onda, kada pohvalis to sto vidis, ili prokomentarises njen izgled ispada da hoces od njih samo sex.

Sve se to radi da bi se sto bolje prodali albumi, i privukla publika.

Zato sam ja bato presao na stati rok. Nema tu nikakva izlozbe samo cist zvuk gitare i nostalgije 80setih.

to je isto zenska greska, da ne kazem glupost, njima muski intelekt mnogo vise znaci nego nama zenski, i sada ako im to kazes onda ce da imaju dusevne boli 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

A mozda si ti samo lose zagledao. ? Ili pitanje je sta si ustvari gledao. ?

ja nisam video nijednu devojku od dva metra visine u Trebinju, sigurno ima, ali su meni izgleda promakle. :D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Jedno sam naučio: Žena je majstor za kuću.

Muškarac zna o svemu da se brine. Samo ne o domu. Ovde ne ide bez žene, svejedno da li je stan, kuća, nešto treće.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

to je isto zenska greska, da ne kazem glupost, njima muski intelekt mnogo vise znaci nego nama zenski, i sada ako im to kazes onda ce da imaju dusevne boli 

Pa to ti kazem. Zene obicno daju pogresne signale momcima. Kada pogledas devojku koja istakne obline u prvi plan, naravno da ne razmisljas u tom trenutku o njenom intelektu. 

Dobro, vremenom te zaitrigira i intelekt. Mislim, i mi muskarci nismo cvecke, prvo vidimo fizicki izgleda pa nas onda zanima sve ostalo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ronin рече

ja nisam video nijednu devojku od dva metra visine u Trebinju, sigurno ima, ali su meni izgleda promakle. :D

Ili si ti bas visok pa su one spram tebe malecke. ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Ili si ti bas visok pa su one spram tebe malecke. ?

u kom delu Trebinja zive te od dva metra? Sledeci put kada budem isao da ih malo obidjem:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ronin рече

u kom delu Trebinja zive te od dva metra? Sledeci put kada budem isao da ih malo obidjem:D

Pa verovatno u onom delu koji nisi obisao. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Pa to ti kazem. Zene obicno daju pogresne signale momcima. Kada pogledas devojku koja istakne obline u prvi plan, naravno da ne razmisljas u tom trenutku o njenom intelektu. 

Dobro, vremenom te zaitrigira i intelekt. Mislim, i mi muskarci nismo cvecke, prvo vidimo fizicki izgleda pa nas onda zanima sve ostalo.

ma pusti ti te zenske fore, zene izgovaraju Da sa NE

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...