Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 27 минута, Lady Godiva рече Како је код жена? Mene pali hod, stav i dubok pogled muškarca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Лубеница рече Ал сте ви неиживљени... Ko?... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 27 минута, Lady Godiva рече Како је код жена? глупе се пале на паре, интелигентне на паре и глутеусе obi-wan, kordun, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Najbolje je kad imas karavan, pa covece oboris sedista i dobijes francuski lezaj. Dobro zimi mora klima da radi. Pa je najbolje da se odabere dizel. Manje trosi, bolje greje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Снежана рече глупе се пале на паре, интелигентне на паре и глутеусе Знала сам да сам паметница. Хвала, мама. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 11 минута, Liga Džentlmena рече Ako nije baksuz onda je " elegantno popunjena".? Šta im to znači baksuz težak krst familije :))))))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 5 минута, Лубеница рече Ал сте ви неиживљени... Зафркавамо се мало. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Treba otvoriti posebnu temu šta je to baksuz. Mislim da smo baksuzi kad grešimo, pa nas prati loša sreća ili kad smo naivni, pa nas pojedu vukovi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече Знала сам да сам паметница. Хвала, мама. Skoro se niko ne žali na svoju pamet, a na sve drugo da :))))))))) Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 8 минута, Liga Džentlmena рече Najbolje je kad imas karavan, pa covece oboris sedista i dobijes francuski lezaj. A šta će ti fr. ležaj u kolima? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Pa ako iznenada počnu da joj vatrom gore obrazi rumeni. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече A šta će ti fr. ležaj u kolima? Radi predustroznosti. Vidis da ce zima - snega sta ako se zaglavimo u snegu? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Radi predustroznosti. Vidis da ce zima - snega sta ako se zaglavimo u snegu? Uzmeš očistiš sneg kao pravi džentlmen. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 10 минута, Ana B. рече Šta im to znači baksuz težak krst familije :))))))))))) Pa to znaci da treba vise da se mazi i pazi od ove sto nije baksuz. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече Uzmeš očistiš sneg kao pravi džentlmen. Jok bre, lakse nam da budemo zagrljeni dok se sneg ne otopi. I to je dzentlmenski, ne dozvoliti da se dama smrzne. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука