Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @kordun Sta si se naelektrisao, ajde udri malo brigu na veselje. A vi ostali budite srecni. Hoces da kazes da trebas da ispljujes ljude oko tebe da bi te postovali?? Neka hvala ne trebaju mi takve osobe. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 7 минута, БанеЛ рече Па, очи, него шта би било. Касно паљење, видела сам после БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 22 минута, Лубеница рече Шта је треће? Sediste. A imas posle cetvrto, pa peto, pa... Flojd, Veliki Marko and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Када упознаш девојку одмах је гледаш у ноге и тераш је један круг око стола или погледаш право у очи U zadnjicu. To je najbitnije pa sve ostalo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, obi-wan рече Sediste. A imas posle cetvrto, pa peto, pa... Pa se sedista i obaljuju. To te prvo nauce kad polozis za kola. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 11 минута, БанеЛ рече Па, очи, него шта би било. U stvari, oci su van kategorija, jedan sasvim poseban svemir... Лубеница је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Dobro sto`e ova tema u razbibrigi, inace bi nas poapsili... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Ana B. and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 25 минута, БанеЛ рече Тачно сам негде предосећао да сам интелигентан, само нисам знао зашто, хахаха. Ма, све је битно, поготово да није баксуз. A to baksuz ako greši... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Ljudi... zene... kad nesto privuce coveka, bar kod mene tako bilo, to je uvek komplet. To znaci prvo i pre svega lice, na kome narocito mesto zauzimaju oci. Ovo ostalo dodje samo u funkciji od toga: Veliki Marko and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече A to baksuz ako greši... Ako nije baksuz onda je " elegantno popunjena".? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Ljudi... zene... kad nesto privuce coveka, bar kod mene tako bilo, to je uvek komplet. To znaci prvo i pre svega lice, na kome narocito mesto zauzimaju oci. Ovo ostalo dodje samo u funkciji od toga: Ja bih rekao osmeh posle pozadine. Posle sedista i ostalo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 сат, kordun рече brate tvoj glavni problem je sto imas hiljadu lica, Ja kad se pogledam u ogledalo vidim samo jedno. Mozda me zezaju naocare? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Ал сте ви неиживљени... Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @Smaragdni kamičak Nesto ne radi link, ne vidi se slika, samo neki onesvesceni smajli... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука