Juanito Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Ana B. рече Inteligentni muškarci se pale na noge, glupi na grudi... :)))))) А шта ћемо ми који се палимо и на једно и на друго... и на треће...? Лубеница, Lady Godiva, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @Sofija_, @Danijela, @Liga Džentlmena i ostali ucesnici emisije "Znanje - imanje"... ... I sta bi? Ajmo lepo svi zajedno - "mir, mir, mir, niko nije kriv; kupus i pecenje, slano pomirenje!" (jeri slatko nikako ne moze da bude uz ovakvo jelo - prim. prev.) Etooo, tako, to je reseno, ljubi vas najgori brat, sad lepo nastavite normalno pricu dalje. ... Izvinite ako sam nekom bio preostar, ako nesto kosta vise nek` ide na moj racun... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, Juanito рече А шта ћемо ми који се палимо и на једно и на друго... и на треће...? Шта је треће? Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Vegeta рече Tako je. Bitno je da ima lepe grudi, ali noge su važnije. Evo kakva lepota od njih isijva. https://m.youtube.com/watch?v=jDLQSxWn9X4 I moj otac se palio na Sneki, šta to ima Sneki :))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 17 минута, kordun рече za zenu je bitnije da ima dobre noge, oci su manje vazne, pacov isto ima lijepe oci, stosi tako primitivan kad smo kod nogu, ako Snjeza pokaze svoje duge noge, i ja cu moje, iako sam u cvetu starosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 сат, Lady Godiva рече У Чернобилу граде соларну фарму. Сад је еко френдли. Ne znam `el si videla ovo? Ja joj stvarno predlozio Pripjat, svasta se dosetili ovi caknuti Ukrajinci... ... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 5 минута, Ana B. рече Inteligentni muškarci se pale na noge, glupi na grudi... :)))))) Izvor?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече I moj otac se palio na Sneki, šta to ima Sneki :))))))) Znam srećno stopalo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 5 минута, Ana B. рече Inteligentni muškarci se pale na noge, glupi na grudi... :)))))) Тачно сам негде предосећао да сам интелигентан, само нисам знао зашто, хахаха. Ма, све је битно, поготово да није баксуз. Ana B. and kordun је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 6 минута, Juanito рече А шта ћемо ми који се палимо и на једно и на друго... и на треће...? Mi smo omnipotentna bica, van kategorija smo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @Vegeta Је л' Снекине поруке биле добра мотивација за говор омладини? Како прошло? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 12 минута, Ana B. рече Inteligentni muškarci se pale na noge, glupi na grudi... :)))))) Како је код жена? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 12 минута, Лубеница рече Шта је треће? Па, очи, него шта би било. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 23 минута, Vegeta рече Ne treskaj ti. Izuzetno je važno da žena ima duge i elegantne noge, radi gracioznih koraka i lepog vrckanja. Када упознаш девојку одмах је гледаш у ноге и тераш је један круг око стола или погледаш право у очи Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 19 минута, Лубеница рече Шта је треће? интелект obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука