Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ana B. рече

Inteligentni muškarci se pale na noge, glupi na grudi... :))))))

А шта ћемо ми који се палимо и на једно и на друго... и на треће...? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Sofija_@Danijela@Liga Džentlmena i ostali ucesnici emisije "Znanje - imanje"...

...

I sta bi? Ajmo lepo svi zajedno - "mir, mir, mir, niko nije kriv; kupus i pecenje, slano pomirenje!" (jeri slatko nikako ne moze da bude uz ovakvo jelo - prim. prev.)

:pivo::sunce::aplauz::mahmah::pcelica::smil443643319dc3d::tongue:

Etooo, tako,  to je reseno, ljubi vas najgori brat, sad lepo nastavite normalno pricu dalje.

...

Izvinite ako sam nekom bio preostar, ako nesto kosta vise nek` ide na moj racun... :naklon:

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Lady Godiva рече

У Чернобилу граде соларну фарму. Сад је еко френдли. :)

Ne znam `el si videla ovo? Ja joj stvarno predlozio Pripjat, svasta se dosetili ovi caknuti Ukrajinci... :smeh1:

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ana B. рече

Izvor?...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ana B. рече

Тачно сам негде предосећао да сам интелигентан, само нисам знао зашто, хахаха. Ма, све је битно, поготово да није баксуз. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

А шта ћемо ми који се палимо и на једно и на друго... и на треће...? :smeh1:

Mi smo omnipotentna bica, van kategorija smo.

Подели на овим сајтовима

@Vegeta Је л' Снекине поруке биле добра мотивација за говор омладини? ;) Како прошло? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Лубеница рече

Шта је треће:scratch_head:

Па, очи, него шта би било. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Vegeta рече

Ne treskaj ti. Izuzetno je važno da žena ima duge i elegantne noge, radi gracioznih koraka i lepog vrckanja.

Када упознаш девојку одмах је гледаш у ноге и тераш је један круг око стола :D или погледаш право у очи :coolio:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Лубеница рече

Шта је треће? :scratch_head:

интелект:D

• Хахаха 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...