crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 ИНСТИТУЦИЈУ ? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 27 минута, crisbo88 рече Ilustracija je savrsena. Medjutim zaboravljas u kom vremenu zivimo i da je danas sasvim normalno da zena ulaze u svoje telo i u svoj izgled kao i napredak u karijeri. Shodno tome mislim da je ta jednakost medju polovima i pozeljna. Ne misli se na fizicku i materijalnu jednakost, i ako je mnogi izjednacavaju sa time vec na duhovnu. Zene su postale snaznije i odlucnije i samostalnije, tako da su i duhovno zrelije. Moje misljenje je da je zena svesna svega sto si napisao i da svaka tezi da se oproba u materinstvu. Kao i u domacim poslovima. Samo sto danas muskarac vise ucestvuje i pomaze zeni. Ja to zovem paznjom i razumevanjem prema zeni. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Ова слика жене се није мењала од настанка света. Сети се шта пчеле раде са трутом. Жене пре од мушкараца постају свестне своје улоге у свету, али студије, потрага за послом, проблеми на послу, напредовање у каријери, осамостаљивање су процеси који трају и доводе жену у тридесете године када се изнова поставља питање шта сад!? Мушкарац јој је потребан, али ограничено она већ има све. Успешан мушкарац са својим обавезама у другом граду, дали је он опција за њу? Како ће њих двоје да функционишу? Ко ће да запостави своју каријеру? Значи потребан јој је неко без обавезе, слабић, папучар да прави и чува децу (трут). Има таквих, а шта ћемо ми други ако све жене посегну за каријером? Да напустимо све за шта смо се трудили и да им се прилагодимо? Нема довољно радних места да би све жене биле "пословне" посебно у малим срединама, а и зашто би се мучиле да ради по маркетима и да се килави кутијама да би била кобојаги независне?! Ово је само моје мишљење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 31 минута, crisbo88 рече Ima zena koje dele tvoje misljenje.Ja nisam zensko pa ne delim. Ljubav i jeste prilagodjavanje. Neki ljudi fantasticno funlcionisu u vezama na daljinu. Jer imaju dosta vremena za sebe, tj da iakoriste to vreme kada se ne vidjaju sa voljenom osobom za neke svoje aktivnosti hobije, prijatelje, a da bi mogli vreme koje provedu zajedno da provedu kvalitetno. Ne brate, papucari su oni koji sve povladjuju zenama i ne smeju da im se suprotstave vec je sve kako ona hoce. Pravi miskarci su pazljivi, odani, verni, i nije im tesko da pomognu zeni. To su dzentlmeni. A postoje i zene koje bas traze muskarca kod koga ne bi radile vec decu cuvale. Ne treba zena da trci za karijerom, vec za porodicom. Ali joj treba dozvoliti da radi. Pametna zena ima vremena za sve, i za porodicu i za prijatelje i za posao. A muskarac takodje ima vremena za sve ali i da pomogne zeni. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Koje bre karijere i napredak u poslu o čemu vi ljudi pričate??? Ovde se ljudi bore za osnovnu egzistenciju vi lupetate kako žene ne rađaju zbog karijere. Je l znate uopšte šta je karijera??? Batalite te Sex i grad fore, to ne postoji, pogotovo ne u Srbiji. Žene jure karijeru, žene imaju karijeru...imaju k**** od karijere, jedva nađu posao, rade za male pare, plaćaju račune i bore se kao i svi normalni ljudi. Danijela, GeniusAtWork, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 13 минута, Liga Džentlmena рече Ne treba zena da trci za karijerom, vec za porodicom. Možda ne bi bilo loše da prestaneš da juriš klinke već malo zrelije devojke zrele ta udaju i porodicu . Žensko biće koje misli da će da juri karijeru ili spada u 0,1% populacije koje je uspelo u toj zamisli ili ima 18 godina, treće nema . пре 15 минута, Liga Džentlmena рече Ali joj treba dozvoliti da radi. E fala na dozvoli . Svaka čast onome muškarcu koji obezbedi normalan život ženi, deci sa tom jednom platom. Većina ne može. Juanito, Smaragdni kamičak, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Опрости познајем углавном остварене људе. Имам тридесет година и ретко ко из моје генерације је незапослен код неког, у сопственој режији или је вани. Како се боре са рачунима то не знам углавном нико није на ивици. "Каријером" називам било какво напредовање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 15 минута, Natasa. рече Koje bre karijere i napredak u poslu o čemu vi ljudi pričate??? Ovde se ljudi bore za osnovnu egzistenciju vi lupetate kako žene ne rađaju zbog karijere. Je l znate uopšte šta je karijera??? Batalite te Sex i grad fore, to ne postoji, pogotovo ne u Srbiji. Žene jure karijeru, žene imaju karijeru...imaju k**** od karijere, jedva nađu posao, rade za male pare, plaćaju račune i bore se kao i svi normalni ljudi. Ма њима је ваљда каријера кад жена ради било шта и не жели да само седи у кући. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Клинкама се не бавим, тај терен и њихове проблеме не познајем. Мада, са стране гледано, мислим да су проблему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 3 минута, Juanito рече Ма њима је ваљда каријера кад жена ради било шта и не жели да само седи у кући. Ова жене не седи ради врло озбиљан посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 11 минута, crisbo88 рече Опрости познајем углавном остварене људе. Имам тридесет година и ретко ко из моје генерације је незапослен код неког, у сопственој режији или је вани. Како се боре са рачунима то не знам углавном нико није на ивици. "Каријером" називам било какво напредовање. Svaka čast! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 6 минута, crisbo88 рече Ова жене не седи ради врло озбиљан посао. U očima društva, ona "ne radi ništa". Imali smo čak i temu o tome. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Управо сада, Natasa. рече U očima društva, ona "ne radi ništa". Imali smo čak i temu o tome. У очима друштва ми који смо у вери смо само неки чудаци који си сигурно урадили нешто много лоше чим стално иду у цркву. Ово друштво парадира својим шетњама поноса које не бих да коментаришем. Нисам старомодан само сам правилно васпитан. Јер ако је ово друшто нормално ја ћу онда бити луд са мераком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 29 минута, Natasa. рече Možda ne bi bilo loše da prestaneš da juriš klinke već malo zrelije devojke zrele ta udaju i porodicu . Žensko biće koje misli da će da juri karijeru ili spada u 0,1% populacije koje je uspelo u toj zamisli ili ima 18 godina, treće nema . E fala na dozvoli . Svaka čast onome muškarcu koji obezbedi normalan život ženi, deci sa tom jednom platom. Većina ne može. E generacijo, nemoj da zezas krizu u Parizu. Nego salji te zrele devojke na moldban kod nas u Krusevcu da ih upoznamo. ? Ah, nemoj tako ima i zrelih " klinkica" od 25-6 i kusur godina. Hehe. Ne znaci da ako naidjes na jednu koja nije po tvojim standardima zrela da su j sve ostale takve. Treba verovati, znas vec zakon privlacenja i Ana. Da nadjem neku kokreatorku. Molim lepo, eto vidis kako sam ja dzentlmen, dozvoljamam zenama i da rade i zaradjuju. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Управо сада, crisbo88 рече У очима друштва ми који смо у вери смо само неки чудаци који си сигурно урадили нешто много лоше чим стално иду у цркву. Ово друштво парадира својим шетњама поноса које не бих да коментаришем. Нисам старомодан само сам правилно васпитан. Јер ако је ово друшто нормално ја ћу онда бити луд са мераком. Jok bre, gresis. Mene niko ne gleda ko "frika" dobro, pozitivnog da. Cak sta vise svi se krste kad ja progovorim. Vidis kako ja sirim veru. Postase oko mene svi pobozni. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука