Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 Izvior. https://www.ana.rs/forum/index.php?topic=113371.210 Sreca pa su ovde devojke iskrene. Mozda bi mogao da se presaltas na ovaj forum. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 A evo ti i iskustvo. Kada sam se cuo sa jednom starijom devojkom koju sam upoznao ovde i razmenili fejs, dobio sam odgovor ( drugarski) da kada neko pogleda moj profil ima utisak, da ja sam predan samo mom hobiju i da mi je to br 1 u zivotu. Kao i da ne postoji nista drugo sto mi je vazno osim mog hobija. A samim tim da ima utisak da zelim time da privucem nekoga. Naravno, ja kacim slike onoga sto mi se dopada jer uzivam u tome, ispunjava me. Ali devojke koje pogledaju profil njima to izgleda tako. Cak i ako devojka vidi neku sliku koju objavis cisto iz zezanja radi ili znas da ce to da se svidi tvojoj ekipi, nju ce mozda da odbije. Isto tako ako devojka ima slike na kojima izgleda "napucano" moze da ostavi takav utisak i na muskarca, neosvojiva, neuhvatljiva itd i ako je ona sasvim prirodna i obicna devojka. Tako da dok nekoga uzivo ne upoznas, ne mozes o njemu suditi na osnovu pretpostavki ali taj neko mora svojom pojavom i stavom da te pridobije. Da bi devojka zelela da te upozna, jer ipak na kraju obe su te koje biraju. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 пре 26 минута, Neša_ рече Pa znaš kad devojka kaže da nešto neće, to može da znači i da hoće, samo neće da prizna. (Nešto mi govori da Lady ne bi pristala, pošto joj se još nisam izvinio.) Nemoj samo da ubaciš nekog ženskaroša u ekipu. Povedi računa o tome. I samo jos za ledy Godivu. Nemoj da joj se izvinjavas, to ne pali kod takvog tipa devojaka. ? To pali kod ovih osetljivijih. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 пре 15 минута, Neša_ рече @Liga Džentlmena , sad si me ovim roze tekstovima načisto demoralisao. E ni meni se boja ne svidja ali nisam moga da je promenim takva je bila na sajtu. Ima jos tekstova, pa procitaj. Nisam ih objavio da bih te demoralisao, vec da ti ukazem na greske koje mi muskarci pravimo. Veruj mi da sam se i ja zapitao nad nekim tekstovima. Nemoj da te demoralisu, neka ti sluze kao uputstvo kako da se postavis bolje i da se izvuces iz bedaka. Nemoj se demoralisati ne gubi tako lako veru u sebe. Svi gresimo i ne trebamo da se demoralisemo samo idi napred brate nema predavanja, potrudi se da budes najbolja verzija sebe. Ajde brate samo jako.? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 пре 3 часа, Neša_ рече Nemoj samo da ubaciš nekog ženskaroša u ekipu. Povedi računa o tome. Па што ти ја сметам? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 @Neša_ Немој бит депримиран. Виђе Торбице како ћаска о мушко женским односима Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 @Neša_ Ја прихватам кумство али немам паре одма да се договоримо пре 5 часа, Liga Džentlmena рече Slazem se baki ljubav je kljucna bitno da se vi volite i da ste iskreni jedno prema drugom, da znate sta zelite i da to kazete jedno drugom. ? Pa ja reko cas ekipu da organizujemo. Muramasa ce da gadja jabuku, ja cu da vozim. Mali Marko ce da bude kum, Ana moze kuma, smaragdni kamicak deverusa. Vlada stari svat. Kordun dever. Ledi godiva maticar. E sad jos svestenika da nadjemo. ? Imas li nekog da preporucis?? Eee kako znas odgovor? Hehe, dobio si ga iz kugle?? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 1 hour ago, Вилер Текс рече @Neša_ Немој бит депримиран. Виђе Торбице како ћаска о мушко женским односима Baba jesil to ti? ???? Neša_ and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 пре 8 минута, Mali Marko рече @Neša_ Ја прихватам кумство али немам паре одма да се договоримо Beakamatni kredit, znas vec kum nije dugme.? Viler Teks za popa a Juanito za nakonjce. ? A @Neša_ moze dogovor?? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 пре 21 часа, Milica Bajic рече Осим тога има и деце која немају родитеље. Деца која немају једног или оба родитеља не мора да буду маргинализована од стране друштва, познајем неколико особа која су одрасли без једног или оба родитеља и стасали су у веома одличне особе како породично тако и етички. Школа (професор,наставник,учитељ) васпитава дете онолико колико има воље, познајући садашње стање ствари у просвети (мале плате,лоши услови рада,законске регулативе) све је мање просветних радника који имају воље за тако нечим,надам се да грешим. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 пре 1 сат, Mali Marko рече Деца која немају једног или оба родитеља не мора да буду маргинализована од стране друштва, познајем неколико особа која су одрасли без једног или оба родитеља и стасали су у веома одличне особе како породично тако и етички. Шта по теби значи - маргинализовати? (Скроз ми је нестварно да си повезао децу без родитеља са тим термином, молим те објасни) пре 1 сат, Mali Marko рече Школа (професор,наставник,учитељ) васпитава дете онолико колико има воље, познајући садашње стање ствари у просвети (мале плате,лоши услови рада,законске регулативе) све је мање просветних радника који имају воље за тако нечим,надам се да грешим. А ко је васпитавао те особе без родитеља које познајеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2018 пре 21 часа, Milica Bajic рече Шта по теби значи - маргинализовати? (Скроз ми је нестварно да си повезао децу без родитеља са тим термином, молим те објасни) А ко је васпитавао те особе без родитеља које познајеш? Односило се на време када смо почели конверзацију. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2018 1 hour ago, Mali Marko рече Односило се на време када смо почели конверзацију. Аха, док бака искапира... Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2018 "Treba imati ljubavi prema sebi pa onda i prema drugima. Ako nam neko ne uzvrati ljubav onako kako smo mi hteli, mi ga mrzimo, zelimo da nestane iz naseg zivota, grubi smo prema toj osobi, teramo je od sebe... . Da zaboravimo na njega/nju. Drzimo se svojih slabosti. Ali to nije ljubav. Kako sebe opravdavate opravdajte i njih. Setite se S. Ksenije kako je ona volela svoga muza. Takvu ljubav treba da imate da bi bili sveti. Jer svetinje idu svetima." O. Ivan Cvetkovic Deo besede posle akatista S. Blazenoj Kseniji. Sledece nedelje je moleban za brak i porodicu pa ko moze nek nam se pridruzi u Mudrakovcu. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 52 минута, Neša_ рече U stočnu hranu ili pod kožu dodaju ženske hormone da ubrzaju rast tovljene stoke. Razni dodati hormoni se gomilaju u mesu koje kasnije pojedu ljudi. Primećeno je da zbog toga kod devojčica sve ranije počinje ciklus, muškarci porastu viši nego kad bi jeli zdravu hranu bez hormona, a uticaj na seksualni nagon je različit zavisno od pola... Daj da ubrizgamo i tebi neki hormon pa da povratis samopouzdanje? ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука