Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, kordun рече ako ima para moze spavati sa top modelom za 150 evra, nude se same na netu u kom oces gradu, budes turista, a ako stvaras zajedno sa zenom, onda to zena racuna sve kao njeno sta cu ti ja kad si slab na lepotice, a takve prazne bankovski racun Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Muramasa рече Ima veze, jer si mi rekla koliko traju postovi. Pretpostavljam da za to vreme nema seksa. А твоје претпоставке се иначе испоставе као тачне? Да, нисам ни мислила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Ima veze, jer si mi rekla koliko traju postovi. Pretpostavljam da za to vreme nema seksa. Ja i ne tražim bilo čiju dozvolu. Samo kodiram i simuliram. ja ti kazem nema od toga nista, ne zanosi se, mnogi su probali da prevare poredak, al nisu bili ni blizu, neke stvari nece nikada biti dozvoljene, bas zato sto postoji bog, da nije tako, odavno bi mi sebe vec unistili, tehnicka sredstva za to imamo. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 12 минута, Lady Godiva рече Нисам ти ја крива што слушаш разне "духовнике". Треба промислити мало, а не прихватати сваки глупост коју чујеш. Нпр прочитај шта је на ту тему писао ап. Павле. Ne krivim te, ti si mi cak i gotivna. Bas zbog svog stava" znam sta hocu" i takve osobe gotivim i postujem. ( tako meni deluje citajuci tvoje komentare). Slusam ono sto smatram da mi je na korist ( poslusanja koja su meni razumna). Tako savetuju u vecini slucajeva monasi ( sex samo radi dece). Mada to je samo savet nije poslusanje bitno je rasudjivati. Ostalo neka slusaju oni koji zele da se podvizavaju. Nece post i "podvizavanje" da te spasu. Bog odlucuje ko ce biti svet a ko ne i koliko si vere i ljubavi pokazao prema njemu i bliznjima, a ne to dal ces biti svet sto se "podvizavas" ili ne, tu smo mi nemocni. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече sta cu ti ja kad si slab na lepotice, a takve prazne bankovski racun nije tako, a zena ako nije lijepa, sta ce mi, el da mi predaje filozofiju, ajde cuti tamo. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Ne krivim te, ti si mi cak i gotivna. Bas zbog svog stava" znam sta hocu" i takve osobe gotivim i postujem. Као и обично, не знам шта си желео да кажеш. За шта има да ме кривиш или не кривиш? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, kordun рече ja ti kazem nema od toga nista, ne zanosi se, mnogi su probali da prevare poredak, al nisu bili ni blizu, neke stvari nece nikada biti dozvoljene, bas zato sto postoji bog, da nije tako, odavno bi mi sebe vec unistili, tehnicka sredstva za to imamo. Мислиш на АИ (вештачку интелигенцију)? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 5 минута, Liga Džentlmena рече Ako joj je stalo menjace sistem vrednosti zbog tebe ( prilagodice se) ako joj je stalo samo do sebe, nacice to sto trazi kod drugog. Cak i da te prihvati sa tvojim sistemom vrednosti a da ne menja svoje, opet ce otici kod drugog( vara ce te). Pre nego sto sto se stupi sa nekim u brak, bilo musko ili zensko, treba proveriti sistem vrednosti druge osobe. Ja sam za to da trebaju zajedno da stvaraju i da uzivaju u plodovima svog rada.( moj brat i snajka su pravi primer za to). e moj ti, bas si naivan, ti zaista mislis da zenu mozes proveriti? sta je reko Njegos o zenama,kolko ce ono vera promeniti Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Sve što sam naumio je u okviru fizičkih zakona. Nije perpetuum mobile. samo ti uvati neku pa joj objasni zakone Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 1 минут, kordun рече nije tako, a zena ako nije lijepa, sta ce mi, el da mi predaje filozofiju, ajde cuti tamo. ajde, videcemo te za koju godinu, daj Boze da gresim, u svakom slucaju ako bankrotiras, uvek se mozes vratiti na baustelu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Као и обично, не знам шта си желео да кажеш. За шта има да ме кривиш или не кривиш? Rekla si mi da nisi mi ti kriva. Devojko gledaj sta pises. Idi gledaj laku noc deco popij mleko pa na spavanje. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 4 минута, Sofija_ рече e moj ti, bas si naivan, ti zaista mislis da zenu mozes proveriti? sta je reko Njegos o zenama,kolko ce ono vera promeniti Moras da joj verujes bezuslovno. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 12 минута, Sofija_ рече sta cu ti ja kad si slab na lepotice, a takve prazne bankovski racun Ajde. Pa nisu sve lepe zene takve... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 Управо сада, Sofija_ рече ajde, videcemo te za koju godinu, daj Boze da gresim, u svakom slucaju ako bankrotiras, uvek se mozes vratiti na baustelu zbog zene nikada ne bi bankrotirao, osim ako bi bilo u pitanju njeno zdravlje, nit me privlace zene koje bi se tako ponasale. al me nne privlace ni neke koje imaju seksualni kalendar i sta sve jos ne Flojd and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 пре 6 минута, Muramasa рече https://svetosavlje.org/umece-umiranja-ili-umetnost-zivljenja/17/ Ах, Карелин <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука