Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, kordun рече

ako ima para moze spavati sa top modelom za 150 evra, nude se same na netu  u kom oces gradu, budes turista, a ako stvaras zajedno sa zenom, onda to zena racuna sve kao njeno :))

sta cu ti ja kad si slab na lepotice, a takve prazne bankovski racun:))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Muramasa рече

Ima veze, jer si mi rekla koliko traju postovi. Pretpostavljam da za to vreme nema seksa.

А твоје претпоставке се иначе испоставе као тачне? Да, нисам ни мислила.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ima veze, jer si mi rekla koliko traju postovi. Pretpostavljam da za to vreme nema seksa.

Ja i ne tražim bilo čiju dozvolu. Samo kodiram i simuliram.

ja ti kazem nema od toga nista, ne zanosi se, mnogi su probali da prevare poredak, al nisu bili ni blizu, neke stvari nece nikada biti dozvoljene, bas zato sto postoji bog, da nije tako, odavno bi mi sebe vec unistili, tehnicka sredstva za to imamo.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Lady Godiva рече

Нисам ти ја крива што слушаш разне "духовнике". Треба промислити мало, а не прихватати сваки глупост коју чујеш. Нпр прочитај шта је на ту тему писао ап. Павле.

Ne krivim te,  ti si mi cak i gotivna. Bas zbog svog stava" znam sta hocu" i takve osobe gotivim i postujem. ( tako meni deluje citajuci tvoje komentare).

Slusam ono sto smatram da mi je na korist ( poslusanja koja su meni razumna). Tako savetuju u vecini slucajeva monasi ( sex samo radi dece). Mada to je samo savet nije poslusanje bitno je rasudjivati.

Ostalo neka slusaju oni koji zele da se podvizavaju.

Nece post i "podvizavanje" da te spasu. 

Bog odlucuje ko ce biti svet a ko ne i koliko si vere i ljubavi pokazao prema njemu i bliznjima, a ne to dal ces biti svet sto se "podvizavas" ili ne, tu smo mi nemocni.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ne krivim te,  ti si mi cak i gotivna. Bas zbog svog stava" znam sta hocu" i takve osobe gotivim i postujem.

Као и обично, не знам шта си желео да кажеш. За шта има да ме кривиш или не кривиш? 

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kordun рече

ja ti kazem nema od toga nista, ne zanosi se, mnogi su probali da prevare poredak, al nisu bili ni blizu, neke stvari nece nikada biti dozvoljene, bas zato sto postoji bog, da nije tako, odavno bi mi sebe vec unistili, tehnicka sredstva za to imamo.

Мислиш на АИ (вештачку интелигенцију)?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Liga Džentlmena рече

Ako joj je stalo menjace sistem vrednosti zbog tebe ( prilagodice se) ako joj je stalo samo do sebe, nacice to sto trazi kod drugog.

Cak i da te prihvati sa tvojim sistemom vrednosti a da ne menja svoje, opet ce otici kod drugog( vara ce te).

Pre nego sto sto se stupi sa nekim u brak, bilo musko ili zensko, treba proveriti sistem vrednosti druge osobe.

Ja sam za to da trebaju zajedno da stvaraju i da uzivaju u plodovima svog rada.( moj brat i snajka su pravi primer za to).

e moj ti, bas si naivan, ti zaista mislis da zenu mozes proveriti?:)) sta je reko Njegos o zenama,kolko ce ono vera promeniti :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Као и обично, не знам шта си желео да кажеш. За шта има да ме кривиш или не кривиш? 

7896634

Rekla si mi da nisi mi ti kriva.

Devojko gledaj sta pises. confused1

Idi gledaj laku noc deco popij mleko pa na spavanje.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Sofija_ рече

e moj ti, bas si naivan, ti zaista mislis da zenu mozes proveriti?:)) sta je reko Njegos o zenama,kolko ce ono vera promeniti :smeh1:

Moras da joj verujes bezuslovno. :945729:

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Sofija_ рече

sta cu ti ja kad si slab na lepotice, a takve prazne bankovski racun:))

Ajde. Pa nisu sve lepe zene takve... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sofija_ рече

ajde, videcemo te za koju godinu, daj Boze da gresim, u svakom slucaju ako bankrotiras, uvek se mozes vratiti na baustelu :))

zbog zene nikada ne bi bankrotirao, osim ako bi bilo u pitanju njeno zdravlje, nit me privlace zene koje bi se tako ponasale. al me nne privlace ni neke koje imaju seksualni kalendar i sta sve jos ne

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...