kordun Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 сат, Lady Godiva рече Зашто мислиш да сам озбиљна? И ја кувам и сецкам лук.. са рукавицама. Седимо девојка мог брата, мој брат, мама, мали рођак, баба, тј гростанте по вашки, и ја. Прича снајка како јој смрди рука на лук јер је кувала гулаш.. Ја јој кажем да је права домаћица (да не кажем супригичаста) и да може да се уда. Пошто ми је досадно, зезам Машу, а он се одмах вређа и правда. Ја нисам феминисткиња и те идеје које су ми океј код феминизма су вероватно океј и теби и већини људи. Јесам женственија и нежнија кад се заљубим, мада сам увек баксуз и будала. У св случају, хвала на жељама. То је баш лепо од тебе. nevezano sada za luk, ali mislim da jesi ugazila u feminizam, mislim da ti je stalo do rodne ravnopravnosti, sama si rekla da ti je jako bitno da budes samostalna, da ne ovisis o nikome, znaci bitan ti je individualizam, a to je srz feminizma, mi tradicionalisti na to gledamo drugacije, muska i zenska priroda su nekompletne, tek kada se te dve prirode ujedine sustinski onda mozemo govoriti o kvalitetu zivota, kako dijete ne moze zdravo i ispravno da odrasta bez ocaa i majke, jer oba roditelja imaju svaki svoju ulogu u djecijem carstvu , tako ni odrastao covijek ne moze biti zdrav i ispravan kao individualac, jer ni muska ni zenska priroda nisu kompletne, tako je to uspostavljeno, nisam vam ja kriv Sofija_ and Srdjan Matic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 sto se same ravnopravnosti tice, nema dva muskarca ravnopravna nidje, nemaju ni dve zene ravnopravne, to je utopija , ni u carstvu nebeskom nema ravnopravnosti, da ne bi neki sad sa beogradskog novog groblja bio ravnopravan sa bogorodicom, e nema socijalizma tamo, ne treba ga ni ovvdje, prosto nismo svi isti, nemamo svi iste kapacitete bilo generalno, bilo u uzim oblastima, najvece znanje covijekovo je kad spozna sam sebe i svoj polozaj u drustvu Srdjan Matic, Вукашин Ковачевић, Sofija_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 7 минута, kordun рече nevezano sada za luk, ali mislim da jesi ugazila u feminizam, mislim da ti je stalo do rodne ravnopravnosti, sama si rekla da ti je jako bitno da budes samostalna, da ne ovisis o nikome, znaci bitan ti je individualizam, a to je srz feminizma, mi tradicionalisti na to gledamo drugacije, muska i zenska priroda su nekompletne, tek kada se te dve prirode ujedine sustinski onda mozemo govoriti o kvalitetu zivota, kako dijete ne moze zdravo i ispravno da odrasta bez ocaa i majke, jer oba roditelja imaju svaki svoju ulogu u djecijem carstvu , tako ni odrastao covijek ne moze biti zdrav i ispravan kao individualac, jer ni muska ni zenska priroda nisu kompletne, tako je to uspostavljeno, nisam vam ja kriv Ova nije individualac,znači nema šanse da je feministkinja Flojd је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 4 минута, Нифада рече Ova nije individualac,znači nema šanse da je feministkinja i ta ironija ima izvoriste u individualizmu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 Zašto ironija?Mnogi kažu da najviše feministkinja ima među dobro udatim ženama,kod nas je manir da se razne etikete lepe samo individualcima Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 25 минута, kordun рече najvece znanje covijekovo je kad spozna sam sebe i svoj polozaj u drustvu Каже доктор пацијенту - одлично, одлично, јако сам задовољан вашим напретком од прошле сеансе - чиме сте задовољни докторе!?!? прошле сеансе сам био Наполеон, а види ме сад, нико и ништа... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 8 минута, Нифада рече Zašto ironija?Mnogi kažu da najviše feministkinja ima među dobro udatim ženama,kod nas je manir da se razne etikete lepe samo individualcima ako ti mislis da zamjena muskih i zenskih poslova nije ironija, onda si u grdnom problemu. za zenu je prirodno da sprema hranu svojoj djeci, svome muzu, to imas vec u zivotinjskom carstvu kod primitivnih stvorenja, a kamo li ne kod covijeka, to sto neke zene imaju tendenciju da im je sopstvena prioda teret, to su problemi duse u najmanju ruku. za zenu je valjda normalno da ima majcinski instikt, za musakrca bi to bilo nenormalno, ovaj ko je radio tu sliku kojom ti leprsas nije bio ozbiljan, ni tebe ne racunam za ozbiljnu cim ne mores komentar bez nekog emotikona napisati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 3 минута, Снежана рече Каже доктор пацијенту - одлично, одлично, јако сам задовољан вашим напретком од прошле сеансе - чиме сте задовољни докторе!?!? прошле сеансе сам био Наполеон, а види ме сад, нико и ништа... pa vidis da je doktor problematican Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 1 минут, kordun рече pa vidis da je doktor problematican јашта, ко је он мени да каже да нисам Клеопатра kordun and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 5, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2018 пре 37 минута, Neša_ рече Nije nego četiri godine. Pola male mature. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 9 часа, Вукашин Ковачевић рече Полако бураз, полако, угаси мало Дензела и Вин Дизела у себи, тешко ми је да читам. In the head there is nitro and in the veins gasoline. BORN TO BE WILD ? i streptomicin za ove prepodobne. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 23 часа, Liga Džentlmena рече Donesu ti ono sto narucis.? То, бре! Цело пиле да га очепутамо. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 10 минута, БанеЛ рече То, бре! Цело пиле да га очепутамо. A butkice od praseta? De butkice da propustis. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 пре 16 часа, Вукашин Ковачевић рече Полако бураз, полако, угаси мало Дензела и Вин Дизела у себи, тешко ми је да читам. Prastaj brate ako sablazni moja prica tebe,Plavo Nebo i ostale moje prijatelje. Ali sve sto pisem i radim uvek ima neku svrhu, i sve radim sa nekim ciljem. ( a sve sto radim, radim sa nekim ciljem, ne da unizim vec da opomenem na greske). ? Cekaj malo da sagorim ove besne i vrele oktane koje je dolila jedna osoba. ? Mora nitro da se dobro izduva, da ne pospuste klipovi i popuste stubline. A i ventili treba da se izduvaju da im ne skratim radni vek. ? hah Mora malo i motor da se osvezi da ne izgubi radnu funkciju pa da moram da menjam genfufne i gladiglojzne. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука