Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Muramasa рече

A šta ako se tu promeni njeno ponašanje i postane prepodobna. Ne zaboravi da je Tvrtko hrišćanin. Možda može da utiče na nju, da je uprepodobi, a onda sigurno neće varati.

Ja možda umem suprotno. :)))

I posle kažu žene vole da promene muškarca. :0212_rolleyes: Nek nađe slobodnu i nek se ženi.

Ti umeš od hrišćanke da napraviš onu koja vara?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Muramasa рече

To da li vara, to je u njenoj lošoj prirodi, što se obuzdava prepodobnošću.

Ja mogu samo da preokrenem prepodobnost, pa ako je normalna, da ne vara, onda neće varati.

I kakva ceniš da je onda priroda ovih što startuju Nesu? 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Smaragdni kamičak рече

Ovo mi je tek bolesno, šta ako zatrudne dve, tri? Koju da oženi i odakle mu za alimentaciju?

А није ти болесно кад кажеш да је висина плате нормалан критеријум у потрази за мужјаком.

Није најздравија ситуација, али много боља у поређењу са очајником који проклиње све жене света и судбину клету до краја живота.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

Jel vi ne kapirate da vas handri, il prosto vam prija da vas se handri?

Ma zanimljivo je pisati sa Nesom, cujes razna misljenja. Eto nasmejes se malo i tako. Dobar je Nesa. Malo se nasmejes da ubijes vreme.

• Радостан 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Smaragdni kamičak рече

Ovo mi je tek bolesno, šta ako zatrudne dve, tri? Koju da oženi i odakle mu za alimentaciju?

Ma on je mislio na jednu. Vreme mu je da se skrasi.  :)

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Zato što ja ne moram da pristanem na taj trade-off. :)))

Mogu da smuvam devojku koja ne vara i bez prepodobnosti. Neši (pretpostavljam) ne smeta prepodobnost, jer je hrišćanin, ali za mene neće da može.

Zamisli, lepa devojka, ko avion telo ima, može da nosi i tesno i kratko, ali obuče suknju do članaka, kao baba-crkvarke, ili stavi onu prepodobnu maramu. Ili uveče postane pohotna, pa se seti mitarstava. Ili da ustanem ujutru, a ona se moli...

Ajde brate ne zezaj, tebi bi sve smetalo da imas takvu. :smeh1: Pret

A sta bi ti da ti donese kafu i krofne u krevet umesto molitve? 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, todor рече

није ти болесно кад кажеш да је висина плате нормалан критеријум у потрази за мужјаком. 

Citiraj gde sam to napisala za platu.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Neša_ рече

Mene interesuje samo jedna jedina žena. Mogu da budem samo sa onom koju volim i koja mene voli.

пре 10 минута, Neša_ рече

Nije to startovanje nego provokacija, a onda prate moje reakcije.

Pa šta nas onda ovde zamajavaš i testiraš?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ne jedem krofne, a i ne zadržavam se u krevetu nakon buđenja.

Pa eto vidis da ti ne bi smetala. Ti samo prepodobnu preobrazi u verujucu i resio si problem.

Ta prepodobna bi nosila duge haljine samu u crkvi na Bogosluzenju a ovako bi zbog tebe nosila i uske suknjice i izgledala kao avion. Pruzi sansu nekoj pa ces da vidis da sam u pravu. Ih, mudra zena se cas prilagodi muskarcu koga voli. Hehe

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Zamisli, lepa devojka, ko avion telo ima, može da nosi i tesno i kratko, ali obuče suknju do članaka, kao baba-crkvarke, ili stavi onu prepodobnu maramu. Ili uveče postane pohotna, pa se seti mitarstava. Ili da ustanem ujutru, a ona se moli...

Nemaš ti, brate, pojma... 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Smaragdni kamičak рече

Citiraj gde sam to napisala za platu.

Не могу да тражим сада, али ти и мала Маријана сте заузеле став да је важно материјално стање будућега супружника, може и скромно, ал да се има. хД

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, todor рече

Не могу да тражим сада, али ти и мала Маријана сте заузеле став да је важна материјално стање будућега супружника, може и скромно, ал да се има. хД

Ima da tražiš, i da ne klevećeš.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...