Jump to content

Iskustva trudnoće, porođaja, dojenja... života u ženskom telu

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 34 минута, Сања Т. рече

Jok bre...neće baksuzi da mi kažu. Bilo je otprilike- Nećeš dabl test, e neću da ti kažem šta je :smeh1:

A i realno te baš briga, samo da je živo i zdravo. Više su praktični razlozi u pitanju-smišljanje imena, odećica i tako te sitnice...Dobro, ima tu i radoznalosti, volela i ja da znam...ali saznaćemo svakako.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

A i realno te baš briga, samo da je živo i zdravo. Više su praktični razlozi u pitanju-smišljanje imena, odećica i tako te sitnice...Dobro, ima tu i radoznalosti, volela i ja da znam...ali saznaćemo svakako.

Ma sin voli da zna. Jedino zato. 21. idemo na ultra zvuk kod drugog doktora, valjda će da kaže ;):D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Сања Т. рече

Ma sin voli da zna. 

On bi voleo brata jer ima dve sestre...to je razumljivo.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Natasa. рече

Poznajem ženu koja je uradila i prenatalni i dabl i sve ostalo, a nije htela da zna pol, dr je znao, i nije joj rekao, tj poštovao je njenu želju. Saznala je kad se porodila. To mi je bilo skroz simpatično.
Ja sam, opet, htela da znam što pre :D ne jer bi to imali uticaja nego jer sam bila radoznala. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Сања Т. рече

21. idemo na ultra zvuk kod drugog doktora, valjda će da kaže

odmah javljaj....:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 7.12.2019. at 14:53, JESSY рече

mogla bi sad da dodje jedna seka...

AS0003871_14.gif

Ми смо сека :sunce:

On 7.12.2019. at 15:16, Natasa. рече

Opet bata...bila na prenatalnom, pa smo rano saznali.

Нато, да уговарамо то одмах...? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Сања Т. рече

:navijanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Сања Т. рече

Nek ste živi i zdravi :sunce:!

пре 14 минута, Сања Т. рече

Нато, да уговарамо то одмах...? :smeh1:

Prijo...kako ćemo? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...