JESSY Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 8 минута, Natasa. рече . mogla bi sad da dodje jedna seka... Душица and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 21 минута, JESSY рече mogla bi sad da dodje jedna seka... Opet bata...bila na prenatalnom, pa smo rano saznali. Anika је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 20 минута, Natasa. рече Opet bata.. nek je ziv i zdrav... seka ce biti treca.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 28 минута, JESSY рече treca Nema trećeg, završila sam sa decom. Zdravstveni razlozi...a i nikad nisam ni planirala više od dvoje, to mi je mera. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 11 минута, Natasa. рече pa dobro...dovoljno je... ali nikad ne reci nikad... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 16 минута, Natasa. рече završila sam sa decom To sam i ja mislila... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 9 минута, Сања Т. рече To sam i ja mislila... Postoje opcije... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2019 пре 22 минута, Natasa. рече Postoje opcije... Šalim se. Kako ko voli, nek izvoli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 pa, kako su nase trudnice....? kako napredujete...? @Сања Т. @Лапис Лазули @Natasa. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, JESSY рече pa, kako su nase trudnice....? kako napredujete...? @Сања Т. @Лапис Лазули @Natasa. Hvala Bogu dobro. Molim se za dalje Драшко and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 4 минута, Сања Т. рече Hvala Bogu dobro. Molim se za dalje i mi za vas...samo napred...!!! Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 8 часа, Сања Т. рече Hvala Bogu dobro. Molim se za dalje Je l si saznala šta čekaš? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 8 часа, JESSY рече pa, kako su nase trudnice....? kako napredujete...? @Сања Т. @Лапис Лазули @Natasa. Super. Stariji me trenira da mi ne raste stomak ne bih ni znala da sam trudna. Prvi put sam malo više odmarala...sad nema... Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 5 минута, Natasa. рече Je l si saznala šta čekaš? Jok bre...neće baksuzi da mi kažu. Bilo je otprilike- Nećeš dabl test, e neću da ti kažem šta je Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 5 минута, Natasa. рече Super. Stariji me trenira da mi ne raste stomak ne bih ni znala da sam trudna. Prvi put sam malo više odmarala...sad nema... Hvala Bogu da si dobro i živahno JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука