billy2014 Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 4 hours ago, Ronald рече Kako ja vidim sve drugacije, nije mi jasno, ja bas mislim da medju tim djevojkama koje su obucene slobodnije ima mnogo divnih dusa, na kraju krajeva ja sam i okruzen sa mnogim od njih i ima divnih. Pa u javnim kucama i striptiz barovima imas divnih djevojaka, koje su tu dosle sticajem raznih okolnosti, moj najbolji nprijatelj ih je na stotine upoznao i pricao sa njima, nego ti sudis po odijelu, a ne dusi. Pogledaj temu o garderobi, na kojoj postuju vecinom zene i vidjeces da one vole raznovrsnu garderobu, nije valjda da ces na osnuvu toga da zakljucis kako su na ovom forumu sve zene nemoralne. ima i pricicaca kad je starac Porfirije isao sa dva svoja ceda, djevojke, i prosli su pored jedne djevojke koja je bila dosta izazovno obucena i naravno njih dvije su je prekorile u sebi, on je to shvatio i rekao im: "Eh da vi znate kakvu ona dusu ima"! Pa mogu one tebi biti divne i opet se uklopiti u tekst sa kojim sam napisao da se slazem. Kako se oblaci tako se vecina i ponasa, sto rekla Sofija ,nekad su imale jednog muskarca i dosta djece a danas imaju vise muskaraca nego djece, to je stvarno tako, a znam i za mnogo slucajeva gdje zene varaju svoje muzeve i to bas one koje se oblace izazovno. 4 hours ago, Ronald рече Pogledaj temu o garderobi, na kojoj postuju vecinom zene i vidjeces da one vole raznovrsnu garderobu, nije valjda da ces na osnuvu toga da zakljucis kako su na ovom forumu sve zene nemoralne Ako je ta odjeca nepristojna naravno da to govori kakva je i zena. Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, Sofija_ рече sta fali poljoprivredi? doci ce vreme kad ce ljudi iz grada bezati na selo, jer nece vise imati sta da se jede, a mleko iz slavine ne moze da curi Osim ako od jednom ne izgubimo struju i automobile - nece. Mada u americi je sve vise i vise popularan trend urbanih basti: http://www.urbangardensweb.com/ Onos ste se desava je - sharing economy. Servisi tipa Uber, Blabla cars su se vec stvorili za kola, kapiram da ce polako da se rode opet male lokalne pijace. Glavna stvar koja stoji svemu tome na putu - drzava. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Mislim, poljoprivreda je način da majka bude uvek pored dece a da oba roditelja što više vremena provode uz decu. Ne idu ni do prodavnice, sve je tu Svasta, evo ja radim iz kuce ne mrdam. Moze da postane programerka, dizajner, pisac, ilustrator, animator, arhitekta, sekretarica. Ima gomilu poslova koji se rade danas od kuce. Ostarela si, ostarela. Gledao skoro dvoje (starijih) se preselili na selo. Ona arhitekta radi online, on bio advokat pa postao stolar. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 jel geniusov komentar, u kome pise kako seksulna revolucija i feminizam nisu krivi za pad nataliteta, jel taj komentar nestao? Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, billy2014 рече jel geniusov komentar, u kome pise kako seksulna revolucija i feminizam nisu krivi za pad nataliteta, jel taj komentar nestao? Ne znam sto taj pad nataliteta dozivljavate kao tolki problem. Jel vam je jasno da i pored tih "velikih" porodica pre 100-200 godina je bilo jedno 50 % zivih ljudi manje? Ne secate se vi velikih porodica jer su tad sve porodice imale mnogo dece. Vec jer su one koje su imale decu imale mnogo dok su one koje nisu imale decu pocrkale. Samim tim nisu ostavil potomke. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 sta ste sad skrenuli na natalitet, ajmo o seksu pricati александар живаљев, Млађони, Bokisha and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Inace feminizam jeste kriv za unistavanje porodice, ali nije za pad nataliteta. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 za pad nataliteta je najvise kriva tendencija da se od covijeka proizvede specijalizovano bice, ajde u skole, ajde na poslove, nema tu mjesta za djecu ili ga ima jako malo, preci je visok standard zivota nego puna kuca djece, izokrenuli su se sistemi vrijednosti, bolje robovati za stvari nego za djecicu i to ti je, vidi narod preko tv u holivudu se drugacije zivi pa oce i oni Kaludjerovic Sreten, Bokisha, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 20 minutes ago, Sofija_ рече Ko veruje u blagoslov, on onda i zna sta to znaci, i sta sam pisala, i na sta sam mislila. U sta ti verujes, ne znam. Ko veruje u Boga, on onda i zna sta to znaci. Kad ono gle cuda toliki ljudi tokom istorije verovali u Boga a opet desetina hiljada razlicitih medjusobni iskljucivih interpretacije pojma Bog. Jasno kao dan, kad se veruje u nesto odmah svi znaju sta je to. Млађони, александар живаљев, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Управо сада, Млађони рече Ne znam sto taj pad nataliteta dozivljavate kao tolki problem. Jel vam je jasno da i pored tih "velikih" porodica pre 100-200 godina je bilo jedno 50 % zivih ljudi manje? Ne secate se vi velikih porodica jer su tad sve porodice imale mnogo dece. Vec jer su one koje su imale decu imale mnogo dok su one koje nisu imale decu pocrkale. Samim tim nisu ostavil potomke. Ja znam porodicu od sedmoro dece i to iz sedamdesetih, na jugu Srbije. Roditelji radili u polju, deca sama kod kuće po ceo dan. Ostave mlađima malo vode, a deca k'o deca, zaigraju se, od zemljanog poda i vode naprave zamak, pa crkavaju od žeđi do večeri. Ne znam otkud ideja da su 'stari' mnogo pazili na decu i bili nešto neviđeno nesebični u odnosu na njih. U najgorem slučaju su ih mlatili (ovi navedeni imaju ožiljke), u srednjem koristili kao radnu snagu po ceo dan, u najboljem puštali da se napolju igraju po ceo dan. Sanja Т., Danijela, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 3 minutes ago, Млађони рече Osim ako od jednom ne izgubimo struju i automobile - nece. Mada u americi je sve vise i vise popularan trend urbanih basti: http://www.urbangardensweb.com/ Onos ste se desava je - sharing economy. Servisi tipa Uber, Blabla cars su se vec stvorili za kola, kapiram da ce polako da se rode opet male lokalne pijace. Glavna stvar koja stoji svemu tome na putu - drzava. Da ne odem u off, u gradu je veliki stres, zagadjen vazduh i nezdrava hrana.Na selu i u prirodi mozes da imas sve svoje, i zivke(zivotinje) i voce i povrce. Za decu je zdraviji zivot na selu, jedino ako je neko zabaceno selo bez asfalta, pa je teze putovati.Licno poznajem dosta mnogodetnih siromasnih porodica koje zive na selu u zabitima, i uopste se ne zale. Deca zdrava, prava, nasmejana, rumeni obrazi, razdragani, trce po livadi. Roditelji u veri, pobozni i skromni, zive u trosnoj kucici, sa nesto malo zivotinja i povrca u basti. Bog im sve ostalo nadomesti. Ali pazi, to su ljudi koji zaista veruju u Boziju pomoc. Bokisha and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Управо сада, Paradoksologija рече Ja znam porodicu od sedmoro dece i to iz sedamdesetih, na jugu Srbije. Roditelji radili u polju, deca sama kod kuće po ceo dan. Ostave mlađima malo vode, a deca k'o deca, zaigraju se, od zemljanog poda i vode naprave zamak, pa crkavaju od žeđi do večeri. Ne znam otkud ideja da su 'stari' mnogo pazili na decu i bili nešto neviđeno nesebični u odnosu na njih. U najgorem slučaju su ih mlatili (ovi navedeni imaju ožiljke), u srednjem koristili kao radnu snagu po ceo dan, u najboljem puštali da se napolju igraju po ceo dan. Romantizam. Valjda se neki secaju svojih starijih pa romantizuju. Imalo ih radnih. Da se ne lazemo deca su cim su mogla da drze motiku uglavnom postajala radna snaga. Tesko je to vreme bilo nije bilo vreme za zezanje, fakultete, jurenje karijere itd. Иван ♪♫ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече Da ne odem u off, u gradu je veliki stres, zagadjen vazduh i nezdrava hrana.Na selu i u prirodi mozes da imas sve svoje, i zivke(zivotinje) i voce i povrce. Za decu je zdraviji zivot na selu, jedino ako je neko zabaceno selo bez asfalta, pa je teze putovati.Licno poznajem dosta mnogodetnih siromasnih porodica koje zive na selu u zabitima, i uopste se ne zale. Deca zdrava, prava, nasmejana, rumeni obrazi, razdragani, trce po livadi. Roditelji u veri, pobozni i skromni, zive u trosnoj kucici, sa nesto malo zivotinja i povrca u basti. Bog im sve ostalo nadomesti. Ali pazi, to su ljudi koji zaista veruju u Boziju pomoc. posto zivis u holandiji, sigurno znas da ko god ima para bjezi da se skuci sto dalje od centra, samo bijeda se vrti po centru sa svojim zivotima, drugo je posao, ali nije zivot samo posao... na balkanu sve obrnuto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 4 minutes ago, Sofija_ рече Da ne odem u off, u gradu je veliki stres, zagadjen vazduh i nezdrava hrana.Na selu i u prirodi mozes da imas sve svoje, i zivke(zivotinje) i voce i povrce. Za decu je zdraviji zivot na selu, jedino ako je neko zabaceno selo bez asfalta, pa je teze putovati.Licno poznajem dosta mnogodetnih siromasnih porodica koje zive na selu u zabitima, i uopste se ne zale. Deca zdrava, prava, nasmejana, rumeni obrazi, razdragani, trce po livadi. Roditelji u veri, pobozni i skromni, zive u trosnoj kucici, sa nesto malo zivotinja i povrca u basti. Bog im sve ostalo nadomesti. Ali pazi, to su ljudi koji zaista veruju u Boziju pomoc. Ovo prvo bih se slozio ovo drugo :zdrava prava nasmejana razigrani roditelji u veri) u selu se ne slazem. Mnogo ti romantizujes to, a to ti kaze neko ko je pre tri godine iz grada presao svojevoljno u selo u svojih 25 god. "Roditelji u veri, pobozni i skromni," Slabije. Vecina nas zivi u neomalterisanim kucama koje su dizali za vreme tita dok su radili po 2-3 sata u firmi pa dolazili kuci da piju rakiju. VEcina starijih u selu su teski alkoholicari. Skromni sigurno nisu, vecina se bavi matrapazarenjem, snalazi se kako zna i ume, valja stoku i raznoraznu robu. MAlo je ostalo domacina. Nije bas tako kako ti to romanticno zamljisas. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 i Hristos cojek je rodjen u pecini, nije imo ni obdaniste ni pedagoge, defektologe ni metereologe, neg mu caca dao da mlati cekicem i letvama, veliku vecinu vas tu sa foruma treba poslati kod mene na terapiju Sanja Т., александар живаљев, Bokisha and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука