Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, kordun рече posto zivis u holandiji, sigurno znas da ko god ima para bjezi da se skuci sto dalje od centra, samo bijeda se vrti po centru sa svojim zivotima, drugo je posao, ali nije zivot samo posao naravno, ja sam prva koja planira beg kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, kordun рече Hristos cojek je rodjen u pecini, nije imo ni obdaniste ni pedagoge, defektologe ni metereologe, neg mu caca dao da mlati cekicem i letvama, veliku vecinu vas tu sa foruma treba poslati kod mene na terapiju Nego, zemo, vrati se ti na temu: jesi li ti za blud pre braka ili ne? Ali budi iskren Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, kordun рече defektologe а што брате мили, мало мало па по дефектолозима александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 12 minutes ago, Млађони рече Ne znam sto taj pad nataliteta dozivljavate kao tolki problem. Jel vam je jasno da i pored tih "velikih" porodica pre 100-200 godina je bilo jedno 50 % zivih ljudi manje? Ako nastavimo ovim tempom, mi Srbi cemo izumrijeti kao narod. 14 minutes ago, Млађони рече Inace feminizam jeste kriv za unistavanje porodice, ali nije za pad nataliteta. Kako to, zar moze jedno bez drugog? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 3 minutes ago, Sofija_ рече naravno, ja sam prva koja planira beg Zato ti i romantizujes to toliko. Ja ti kazem kao neko ko je pobeao (meni licno prija) ali ako zamisljas da je tako, ne zanosi se. Osim ako nisi sposobna da lazes sebe. evo jutros se obesio jedan nesrecnik tu iz sela, alkoholicar, Gospod da mu dusu oprosti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, billy2014 рече Ako nastavimo ovim tempom, mi Srbi cemo izumrijeti kao narod. Kako to, zar moze jedno bez drugog? A jel ti rekao neko koliko nam natalitet pada jer se mladi odseljavaju odavde? Mozda nije problem jer ne prave decu koliko je problem jer se iseljavaju? Ako nastave ovoliko da se iseljavaju, onda ce da ostanemo bez nataliteta. DA li moze radjanje dece bez porodice? Pa moze. STo ne moze? Deca se prave seksom, a ne brakom. Ali je sa porodicom bolje. billy2014, Милан Ракић, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, Млађони рече Zato ti i romantizujes to toliko. Ja ti kazem kao neko ko je pobeao (meni licno prija) ali ako zamisljas da je tako, ne zanosi se. Osim ako nisi sposobna da lazes sebe. evo jutros se obesio jedan nesrecnik tu iz sela, alkoholicar, Gospod da mu dusu oprosti. Ajoj, Boze pomiluj! Ma ja sam odrasla na selu i u brdima, znam sve seoske poslove i nije me sramota od prljavog rada Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 8 minutes ago, Sofija_ рече Nego, zemo, vrati se ti na temu: jesi li ti za blud pre braka ili ne? Ali budi iskren ja sam za seks, znaci mora biti braka, tako nam gospod savjetuje, a nismo mi od njega pametniji , pusti ti ove advokate sto izvrdavaju i mimolize sustinu, mnogi su razlozi zasto je to tako kako jeste Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, kordun рече ja sam za seks, znaci mora biti braka haha, izbegavas odgovor cccc blago tvojoj zeni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, Sofija_ рече haha, izbegavas odgovor cccc blago tvojoj zeni sveti oce savo, pomoli se gospodu za sofiju gresnu... Kaludjerovic Sreten and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 5 minutes ago, Млађони рече A jel ti rekao neko koliko nam natalitet pada jer se mladi odseljavaju odavde? Mozda nije problem jer ne prave decu koliko je problem jer se iseljavaju? Ako nastave ovoliko da se iseljavaju, onda ce da ostanemo bez nataliteta. DA li moze radjanje dece bez porodice? Pa moze. STo ne moze? Deca se prave seksom, a ne brakom. Ali je sa porodicom bolje. Problem je i u jednom i u drugom, al mislim da je ipak veci u neradjanju djece. Prave se seksom, ali zar unistavanjem porodice nisu smanjili natalitet, sto znaci da je feminizam kriv i za to. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, kordun рече sveti oce savo, pomoli se gospodu za sofiju gresnu... Blagodarim na molitvi i molim Boga za tvoje zdravlje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 36 minutes ago, Млађони рече Nije bas tako kako ti to romanticno zamljisas. Nije kod tebe u selu, gde ja zalazim jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 33 minutes ago, billy2014 рече Ako nastavimo ovim tempom, mi Srbi cemo izumrijeti kao narod. Kako to, zar moze jedno bez drugog?I Izumrijece svakako, ne trebaš dramiti zbog toga, nemoguće je zaustaviti trend. Ovo je preoptimisticna studija, Marko je lijepo i objasnio: http://trzisnoresenje.blogspot.com/2013/07/starenje-stanovnistva-u-srbiji.html http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 hour ago, Sofija_ рече sta fali poljoprivredi? doci ce vreme kad ce ljudi iz grada bezati na selo, jer nece vise imati sta da se jede, a mleko iz slavine ne moze da curi ili hoces ceo zivot da jedes zeleno pile iz Matijevica Ma to vreme vec doslo, al ljudi ipak radije beze u Malme, Lisabon ili Frankfurt a ne u selo... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука