billy2014 Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 3 hours ago, Џуманџи рече Можда би могли да покренемо акцију узгајања жена које би живеле за то да рађају Србље. Nije bas ni smijesno, slicna ''akcija'' i postoji... zenidba momaka sa sela albankama.... srpske djevojke nece na selo. Feminizam, seksualna revolucija i slicno su glavni krivac zato sto nas je svakim danom sve manje. Postali smo jedno bludno, nemoralno drustvo koje se odalo materijalnim stvarima i gdje su djeca postala sporedna stvar. 3 hours ago, Ronald рече Znači ti smatras da žene trebaju da rađaju jer je to jedini način da budu poštovane? Odnosno ako se ne ostvari kao majka? Ja se slazem sa tekstom da one ne zele da ih se postuje kao majke, dokaz tome je preko 250000 srba manje u zadnjih 20 ak godina. A kao sto sam i rekao slazem se sa cijelim tekstom jer sve to vidim oko sebe. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 3 hours ago, Џуманџи рече Можда би могли да покренемо акцију узгајања жена које би живеле за то да рађају Србље. Sestro, jel ti to ozbiljno? Mislim, i da si se nasalila, koliko ja znam stoka se uzgaja,ili i zene smatras stokom ? Oprosti, ali mnogo ruzno zvuci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 25 minutes ago, Млађони рече Sa obzirom da je nekih 70 % zatvorenika iz porodica samohranih majki.. ne znam koliko je dobro Јој, па логично. Сви које познајем а које је муж и отац напустио су пука сиротиња и обично због крађе и диловања заврше на робији. 7 minutes ago, Sofija_ рече Sestro, jel ti to ozbiljno? Mislim, i da si se nasalila, koliko ja znam stoka se uzgaja,ili i zene smatras stokom ? Oprosti, ali mnogo ruzno zvuci. Немам ја шта да праштам. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 hour ago, Arsenija рече Svi vi ovde prisustni znate odgovor na to pitanje ... Исто мислим, али ајде да паметујемо и релативизујемо, нема ту што каже Јеца 011 нако, вако, зна се одговор , тачно је само под А, али нама одговара под Б и Ц... Дијана. and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 27 minutes ago, billy2014 рече Nije bas ni smijesno, slicna ''akcija'' i postoji... zenidba momaka sa sela albankama.... srpske djevojke nece na selo. Feminizam, seksualna revolucija i slicno su glavni krivac zato sto nas je svakim danom sve manje. Postali smo jedno bludno, nemoralno drustvo koje se odalo materijalnim stvarima i gdje su djeca postala sporedna stvar. Ja se slazem sa tekstom da one ne zele da ih se postuje kao majke, dokaz tome je preko 250000 srba manje u zadnjih 20 ak godina. A kao sto sam i rekao slazem se sa cijelim tekstom jer sve to vidim oko sebe. Kako ja vidim sve drugacije, nije mi jasno, ja bas mislim da medju tim djevojkama koje su obucene slobodnije ima mnogo divnih dusa, na kraju krajeva ja sam i okruzen sa mnogim od njih i ima divnih. Pa u javnim kucama i striptiz barovima imas divnih djevojaka, koje su tu dosle sticajem raznih okolnosti, moj najbolji nprijatelj ih je na stotine upoznao i pricao sa njima, nego ti sudis po odijelu, a ne dusi. Pogledaj temu o garderobi, na kojoj postuju vecinom zene i vidjeces da one vole raznovrsnu garderobu, nije valjda da ces na osnuvu toga da zakljucis kako su na ovom forumu sve zene nemoralne. ima i pricicaca kad je starac Porfirije isao sa dva svoja ceda, djevojke, i prosli su pored jedne djevojke koja je bila dosta izazovno obucena i naravno njih dvije su je prekorile u sebi, on je to shvatio i rekao im: "Eh da vi znate kakvu ona dusu ima"! Џуманџи, Данче*, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 А можда сте само преоптерећени женама. Ускоро ће да направе вештачке материце, па их ваљда једном избаците из глава. Ronald је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Napisah oprosti, da se ne bi naljutila mojoj dobronamernoj kritici no nisi mi odgovorila na pitanje, dakle... Inace,vezano za ovu temu: pre su zene imale jednog muskarca i mnogo dece, a sad imaju mnogo muskaraca i nemaju dece. billy2014 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 4 minutes ago, Sofija_ рече pre su zene imale jednog muskarca i mnogo dece, a sad imaju mnogo muskaraca i nemaju dece. Које жене? Не све наравно! Чак иако је већина у питању, опет не значи да су СВЕ-пре су жене Млађони and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ма, таман посла да се љутимо. Била сам саркастична и намерно сам написала "узгајање" - због користи. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 12 minutes ago, Sofija_ рече Napisah oprosti, da se ne bi naljutila mojoj dobronamernoj kritici no nisi mi odgovorila na pitanje, dakle... Inace,vezano za ovu temu: pre su zene imale jednog muskarca i mnogo dece, a sad imaju mnogo muskaraca i nemaju dece. A zasto bi sad morale da imaju vise djece? Prije zene nisu ni birale za koga ce se udati, takodje nisu imale mogucnost da se skoluju, da glasaju, u slucaju da se razvedu bile bi osudjivane i nazivane svakakvim imenima, takodje ih niko nije ni pitao da li imaju zelju da radjaju toliko djece itd. Santi, Џуманџи and Данче* је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Kao sve je hahaha, a onda se to neprimetno pretvori u hahahalalah i kolko sutra si vec zelen, imas zelju da srusis dekadentnu civilizaciju zapada koja nista dobro nije donela. Ima jedna stranica na fejsu koja je prigodna ilustracija onoga teksta od pre koju stranu koji je dobro opservirao svu propast koju zena van kuce moze drustvu da ucini: Najveće bestidnice i frajle liceja i nižih škola. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Цитат 2 hours ago, Милан Ракић рече Које жене? Не све наравно! Чак иако је већина у питању, опет не значи да су СВЕ-пре су жене Naravno da nisu sve, ali vecina jesu. Nase majke i bake(barem moje) su ulazile devstvene u brak i imale su vise od troje dece. Danas vecina mladih devojaka i zena hoce da budu zvezde granda,pinka, starlete, bez srama i stida i sta jos ne sto je u modi. Ovo svakako ne vazi za crkvene ljude tj. one koji su u veri i poboznosti, i koji svoju decu uce i sramu i stidu, a moras priznati da ih je u Srbiji jako malo. Sto se tice teme, mislim da je u brak najbolje uci cist(i duhom i telom) i devstven i da ce takvi supruznici imati zdravo i blagosloveno potomstvo.i dobar i napredan brak. Naravno ovo je ideal koji je mozda pre bio moguc, a u danasnje vreme gotovo nemoguc. Zasto? Pa brak je jedna velika svetinja, jer da nije ne bi se nalazila u 7 svetih tajni. Opet, dzaba vencanje u crkvi,ako se to radi samo iz pomodarstva, a supruznici ne veruju u Boga. Treba prvo znati, sta je Sveta Tajna Braka, i prilaziti joj kao svakoj Svetoj Tajni, no duh ovog ludog vremena uzima danak. Moral u drustvu je na nuli(cast izuzecima), cednost se proglasava za zaostalost,devojke koje nisu imale partnere do 15-16 godine, se razboljevaju i padaju u psihicke krize, sve zbog pogresnog i naopakog vaspitanja, i totalnog unistavanja sistema vrednosti. Isti slucaj je i sa muskarcima. Ono sto je ludost, svet izabrao za mudrost. Namerno se ide na urusavanja porodice, i svega hriscanskog i normalnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 hours ago, Ronald рече A zasto bi sad morale da imaju vise djece? Nisam rekla da se mora, ne trpaj mi reci u usta zasto se kaze na mladima svet ostaje? Deca su najvece bogatstvo, deca cine narod a bez naroda nema ni drzave. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 3 hours ago, Џуманџи рече Јој, па логично. Сви које познајем а које је муж и отац напустио су пука сиротиња и обично због крађе и диловања заврше на робији. ODlicne muskarce biraju da im radjaju decu! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 3 minutes ago, Млађони рече ODlicne muskarce biraju da im radjaju decu! Наравно да су жене криве и кад бирају и кад не бирају, веруј да многе и дан-данас родитељи продају тим мушкарцима, опуштено, није ни то запостављено иако смо се грешно позападњачили. -.- Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука