Arsenija Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Ako smo se jednom iskreno zakleli, ne moramo se stalno zaklinjati. Što se više i češće zaklinjemo, sve smo sumnjiviji. Duško Radović Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Kada bi ti ponudili zlatan pehar sa najboljim vinom i rekli: Pij, no znaj, na dnu je škorpija, da li bi pio?U svakom peharu zemaljske stlasti nalazi se škorpija. Uz to, nažalost, ti pehari su toliko plitki da su škorpije jako blizu usana.Vladika Nikolaj Караконџула, Светлана90 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Veličaj dušo moja Gospoda Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Kad bi na zemlji bilo sve razumno, ne bi se ništa događalo. F.M.Dostojevski ... ... Караконџула and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Ова песма говори о одласку љубави, ја је посвећујем преминулој другарици... "Само остаје нада да вријеме сад лијечи све ране и да Бог ће ми дати сад снаге преживјет те дане..." Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Nemam neke posebne želje. Zdravlje mi je dobro. I ne mrzim. Dakle srećan sam i ne treba mi ništa. Hvala. Andrija Terzić Ayla , Чунга Лунга and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Ako misliš da se nas dvoje nismo poznavali, oprosti, mi smo se divno poznavali. Miroslav Mika Antić Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Ali ipak uz mene se može, mada je neobično. Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram. Miroslav Mika Antić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Kad sam bio ugrožen, mislio sam samo na nju, hrabreći se njenim prisustvom. Kad mi je bilo teško, pominjao sam njeno ime kao u molitvi, nalazeći olakšanje. Kad osjetim radost, trčim da je podijelim s njom, zahvalan joj, kao da mi je ona daruje. Mehmed Meša Selimović Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 Живот и ја живимо од узајамне љубави. Он воли мене и ја волим њега.. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2016 ....U svakoj sekundi na ovom svetu postoji jedna dugačka kolona ljudi koji plaču, jedna kraća onih što se smeju. Postoji, međutim, i treća kolona, ona koja više ne plače, ali se i ne smeju.... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Љубав је доказ да човек није свемоћан. Упркос чињеници да перемо руке на сензор, још увек јој успева да нас обори на колена. Пре или касније.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 "Волела бих да оставим без даха све оне који мене оставе без даха, дакле да то буде узајамно." - Ивана Станковић (у споту) "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 “Što bre uništavaš svoju lepotu?” pitao sam je. “Što ne živiš u miru sa njom?”“Zato što ljudi misle da je to sve što imam. Lepota nije ništa, prolazna je. Nemaš pojma koliko si srećan što si ružan, jer kad te ljudi vole znaš da te vole zbog drugih stvari.” Bukowski Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 "Једна од добрих страна музике је што када те погоди не осећаш бол." - Боб Марли "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука