Jump to content

Који музички инструмент код вас буди најјаче емоције?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 5/8/2016 at 20:32, Милан Ракић рече

Глас. И то је некакав инструмент...

Овако нешто

https://www.youtube.com/watch?v=5zjN02ltvp4 

? :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Glas definitivno, klarinet ( kad zivis s njim malo smori s vremena na vreme al mi je ipak jedan od najdrazih), frula, violina i klavir

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Гитара, дефинитивно, јер ју свирам. Поготово Пако Де Лусија. Његов концерт у Сан Франциску са Џоном Меклафлином и Ал Ди Меолом (Фрајдеј најт ин Сан Франциско) сматрам врхунским дометом гитаре. Први тактови Mediterrian Sundance-a буде у мени искрену радост срца. Потом клавир. Све од Чајковског бих могла хипнотисано да слушам сатима. И чело. Но византијско појање, односно благи људски глас је ипак најдивнији инструмент.

Праштајте на гњаважи.

Подели на овим сајтовима

У суштини било који инструмент али у рукама мајстора. Јер инструмент је само алат. :)

Иначе неким редоследом: виолина, хармоника, фрула (Бора Дугић)....не знам да ли се рачуна хор, оркестар од различитих инструмената......ипак они сви делују као један инструмент.

Подели на овим сајтовима

Хармоника, гусле фрула, гајде.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...